Banyan Restaurant

Banyan Restaurant

Banyan Restaurant, Restoran, Asya füzyon restoranı olarak Yıldız Muallim Naci Caddesi &, Salhane Sk. No:3, 34347 Beşiktaş/İstanbul adresinde bulunmaktadır. Banyan Restaurant 107 yorum ve 4.2 puanlamaya sahip.
Adres: Yıldız Muallim Naci Caddesi &, Salhane Sk. No:3, 34347 Beşiktaş/İstanbul
Telefon numarası: +902122599060
Kategoriler: Restoran Asya füzyon restoranı
Çalışma saatleri: Perşembe 12:00–02:00,
Cuma 12:00–02:00,
Cumartesi 12:00–02:00,
Pazar 12:00–02:00,
Pazartesi 12:00–02:00,
Salı 15:00–02:00,
Çarşamba 12:00–02:00
Web sitesi:
Google Haritalar'da Aç

Banyan Restaurant Yorumları

A
5/5

Harika manzara, çok iyi servis, müthiş cocktailler, güzel yemekler. Sık gidilmez, pahalı ama arada sırada gidilip boğazın değişen mevsimleri izlenir keyifle.

B
1/5

Evlilik yıldönümümüz için tercih ettik. Tam bir hayal kırıklığı oldu. Masalar çok sıkışık gelen geçen sandalyemize çarpıyordu. Verdiği izlenimle karşılaştığımız senaryo çok farklı. Fine dining bir restoran beklerken turist kafesi ile karşılaştık. Öyle bir turist kafesiydi ki internet sitesinde dress code belirtip şort terlik giyilmemesi vb. Yazarken her yer şortlu terlikli turist doluydu. Zaten masalar dipdibeyken bir de kalabalık grupların birbirine ses duyurma çabası ortamı inanılmaz gürültülü hale getirip mekanı daha da çekilmez kılıyor. 3cm yanımızda oturan 10 kişilik İspanyol turist kafilesinin sürekli bağırarak konuşması ve yüksek müzik sesi eşimi duymamı imkansız hale getirdi. Yemek olarak harbiye Burger ile başladık yemeğin en güzel kısmı buydu. Sonrasında big boy sushi ve karides gyoza tercih ettik. Buraya kadar her şey yolundaydı. Ana yemek olarak aromatic chicken ve orange beef seçimimiz hayal kırıklığıydı. Orange beef çok kuruydu pilavın üzerine atılmış bir sunumla geldi. Fiyat performans dengesi olarak hiç tatmin etmedi. Aromatic chicken için tavuk ve pilav lezzetli olmasına rağmen bence sosu çok ağırdı.(benim damak zevkime uymadı) Ayrıca sorulmadan su servisi yapılmasına rağmen hesaptaki su ücreti miktarından bağımsız canımı çok sıktı. Mekandan kalkmak için hızlıca yemeklerimizi yedik. İlk evlilik yıldönümümüz için kötü bir tercih oldu. Ayaküstü bir mekan.

C
5/5

Uzun zamandır gelmek istediğim bir restorandı. Dünyanın çeşitli bölgelerinde birçok mekanda tadım yapma fırsatım oldu ve bu mekanların bir çoğu Michelin Yıldızlı restoranlardı. Ancak burası gerçekten Türkiye’nin önde gelen mekanları listesinde en tepeye oturdu diyebilirim.Uzakdoğu Mutfağı ile Geleneksel Türk Mutfağının ustalıkla harmanlandığını hemen her tabakta anlayabiliyorsunuz. - Başlangıç Olarak Aldığımız ve Dehidre Nohut ile Servis Edilen Humus tabağı sonradan gelecek olan lezzet şöleninin habercisiydi. -Diğer başlangıç tabağı olan Zeytin & Zahter yöresel zeytin ve taze kekikle özenli bir biçimde hazırlanmıştı ve damakta bıraktığı tatlı ekşi tatla mükemmel bir lezzete sahipti. -Başlangıçta servis edilen öteki tabakta ise Amik ovasından gelen firiklerin kıtırı ve yeşil elma ile hazırlanmış olan cacık, daha önce hiç tatmadığım ama ikinci tabağı istememe sebep olan leziz bir deneyimdi. - Normalde içerisindeki kişniş tadını çok sevmediğim halde biraz çekimser yaklaştığım somon ceviche, kesinlikle yoğun bir kişniş tadına boğmadan ustalıkla hazırlanmış bir reçete olduğunu bana hissettirdi ve beni çok memnun etti. Ceviche’yi çok farklı yorumlamışlar. Kesinlikle rahatsız etmiyor ve çok leziz. - Tüm bunların yanında eşleşme yaptıkları füzyon kokteyli olan Mera, baharatlı ve hafif acı etkisi ile tam bir tamamlayıcı ve başlangıç kokteyli olmanın yanı sıra mükemmel bir iştah açıcıydı. - Mandalina Ponzu ve Teriyaki sos yatağında servis edilen, toppinginde taptaze frenk soğanı kullanılmış olan Sırlı somon’dan 5 tabak yememek için kendimi çok zor tuttum diyebilirim. - Ara sıcak olarak servis edilen Midye Dolma Roll, iç pilavında kullanılan baharatların seçimi ve midyenin tertemiz bir yağda tempura edilmiş hali ile size Uzakdoğu kültürü ile yetişmiş bir şefin yöresel Türk sokak lezzetlerinin vazgeçilmezlerinden olan Midye Dolma’yı maksimum lezzet seviyesinde nasıl hazırlanması gerektiğini gözler önüne seriyor. - Yine ara sıcak olarak aldığımız Karides Mantı, hamurunun yormaması, tabanda kullanılan yöresel füme yoğurt ile üzerindeki acı sos ve çıtır ceviz ile damakta muhteşem bir tat bırakıyor. - Sucuk ekmek roll ise, çok lüks bir restoranda biraz güney Amerika ve biraz da Uzakdoğu esintilerini taşıyan Türk Sokak lezzetlerinden biri olan sucuk ekmek yiyormuş hissine kapılmanızı sağlıyor. - Bu üç Yöresel Türk Lezzeti ile eşleme yapılabilecek en güzel içki olan Rakı yanında kavun ve Cin ile hazırlanan muhteşem Türkiye isimli kokteyl bu üçlemeye çok yakışmıştı. Anasonun yoğunluğunu hissetmeden kavunun da lezzetini alabildiğim bu kokteyl belli ki usta ellerden çıkmış bir kadehti. - Hatay Harbiye Yöresinde deneyimlediğim tavuğun Kore ve Türk mutfağı esintileri ile füzyonlandığı Harbiye Tavuk Slider veya Harbiye Burger olarak adlandırılan tabakta, 63 derecede sous vide tekniği ile pişirilmiş tavuk ile hazırlanan, üzerinde muhteşem bir umami patlamasını deneyimlemenize vesile olan Harbiye Glaze sos ile soslanmış, zahter/kimci aioli ile brioche bun arasında servis ediliyor ve olağanüstü bir lezzet yaşatıyor insana. - Bu course’un eşlendiği Nar isimli kokteyl, içerisindeki Acı Samandağ biberi infüzyonu, Madagascar Vanilya Çubuğu ve votkanın muhteşem sindirim yeteneğini hissettiriyor. - Arada ısrarla istediğimiz Katsu Sando, deneyimlediğim tüm bu muhteşem tabakların arasındaki en kusursuz olanıydı diyebilirim. Şöyle ki; ülkemizde Michelin yıldızı verilmiş olan restoranlarda deneyimlediğim Katsu Sando’ları daha önceki yorumlarımda birçok kez eleştirmiştim. Diğer restoranların, Et konusunda zengin bir coğrafyaya sahip olduğumuz yadsınamaz bir gerçekken, eti sinirinden ayırmayı nasıl başaramadıklarını hakikaten hiç anlayamıyorum. Lakin Banyan’da yediğim Katsu Sando, gerek ekmeği, gerekse içerisinde kullanılan etin ağızda erimesi ve pişme derecesinin kusursuzluğu ile Türkiye ve birçok ülkede yediğim Katsu Sando’ların en iyileri listesinin başında yerini aldı bile. - Ana Yemek olarak servis edilen Miso Dana Kaburga, yine amik ovasından tedarik edilen firik buğday, ceviz ve köz biberli tereyağı ile tam bir Signature Plate diyebilirim

G
5/5

“Antakya meets far east” Yemekler olağanüstü. Bu kadar yaratıcı olup lezzetin de arşa çıkması çok sık rastladığımız bir durum değil. Bu deneyimi yaşamasam üzülürdüm, o derece. Şef Fikret Demirağ’ı hayranlıkla takdir ettik. Bunları çok sevdik: harbiye chicken slider, beef curry rolls(bu sucuk ekmeğe uzakdoğu yorumu, müthiş), yaban mantarları, aromatic chicken, miso irmik ve rize matcha tiramisu Artık alkol içmeyen bir çift olarak çayları da çok beğendik. çaylar hem kalite hem de sunum olarak muazzam. Müzikler gerçekten harika idi, ama volüme yüksek bulduk. Bu kadar üst seviyede yemek sunan bir restoran için yemek deneyiminin bir parça önüne geçiyordu. Yine de müzikler çok güzeldi. Manzarayı unutmuşum: İstanbul’un en güzel manzaralarından biri. Yaz olduğu için terasta oturduk. Her masadan neredeyse manzara aynı görkemiyle görünüyor.

E
5/5

* Ambiyansı keyifli bir restaurant. Biz kokteyl eşleşmeli tadım menüsü tercih ettik. Yemekler iyi, kokteyller ise oldukça başarılıydı. Çalışanlar oldukça ilgiliydi. Akşam 22.00 sonrası müzik başlıyor. Keyifli bir ortam vardı. Biz akşam yemeğine biraz geç kaldığımız için ( 21.40 civarı gidebildik) -mutfak kapanacağından- menü hızlı servis edildiğinden çok hızlı yemek zorunda kaldık. Buradaki tek negatif şey buydu. * Zeytin& zahter, somon ve cacık ceviche ortalama lezzetlerdi. * Midye dolma roll, sucuk ekmek ve karidesli mantıya bayıldık. * Harbiye tavuk slider ve kaburga güzeldi. * Rize matcha tiramisu ve miso irmiki pek beğenmedik. *Kokteyllerin hepsinden çok memnum kaldık. * Müzik seviyesi bir tık yüksekti. * Masa düzeni sıkışık ve yan masalarla biraz fazla samimi oturmak durumunda kalıyorsunuz. Kokteyl eşleşmeli tadım menüsü fiyatı 3900tl/kişi. Ek olarak %10 servis bedeli ekleniyor. Yalnız yemek deneyimi ile değil ama böyle bir lokasyonda yemek deneyimi ve ardından müzik dinleyerek keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Y
5/5

Kalite standartları üzerinde bir restaurant. Özel hissetmek ve lezzetli bir şeyler denemek istiyorsanız doğru adres. Özellikle Fikret şefin tavsiyelerine uyduk el lezzeti harikaydı ve tadı damağımızda kaldı. Midye dolma roll ve karidesli mantı mükemmeldi. Ayrıca Hatay mutfağından lezzetli esintiler taşıyor. Türk mutfağına ayrıca önem vermeleri bazı kültürlerin harmanlanması yemeklere lezzet taşımış. Yemek sonrası bara geçip kokteyl ve DJ eşliğinde vakit geçirebileceğiniz bir alan da var. Çok keyifli bir akşamdı, teşekkürler.

S
4/5

Mekanın konumu ve atmosferi oldukça güzel. Geldiğimizde ilk önce kokteyl almayı tercih bara yönelik barda Barış bey'i vardı eşim ve ben alkol kullanmayan insanlar olduğumuz için alkol konusunda fazla bilgi sahibi değiliz birkaç soru sorduk kokteyller hakkında ve daha samimi daha içten cevaplar verilebilirdi herkes alkol konusunda uzman olmak zorunda değil. Hazırlanan kokteyller güzeldi yanında çerez ve turşu vardı bunları ikram sanmıştım daha sonra adisyon yansıtıldığını gördüm bunlar ufak tefek şeyler ancak gereksiz buldum her yerde bu tarz şeyler ikramdır. Daha sonrasında masamıza geçtik menüden birkaç şey denedik yediğimiz her şeyden oldukça memnun kaldık özellikle big boy role bayıldım. 7-8 gibi restoran kalabalıklaştı ancak rahatsız edici bir ortama asla yoktu manzarası oldukça güzel servis personeli arkadaşlar oldukça saygılı ve yardımcı. İki kişi 3000 TL bazında bir hesap ödedik ancak böyle bir menü ve böyle bir restoran için oldukça makul bi ücret Özel günlerde tercih edilebilir bir mekan. Hemen yanında özel bir otopark vardı oraya bıraktık saati 140 TL'den başlıyor, ortaköy'de artık otopark kalmadı denilebilir mecburen burayı kullandık.

B
5/5

Mekanin atmosferi cok guzel. Manzarasindan bahsetmiyorum bile, bir tarafinda bogaz koprusu ve Ortakoy cami diger tarafinda kiz kulesi ve tarihi yarimada. Biz banyan favorilerini deneyimledik. Baslangiclar cok lezzetliydi ancak sushileri pek begenmedik acikcasi. Tadim menusunun oldugunu daha sonradan yan masamizdaki ciftten ogrendik, bununla ilgili bilgilendirilmek isterdik. Daha sonrasinda kokteyl icin bar bolumune gectik, kendi receteleri olan kokteyller de harikaydi. Sadece ek olarak esimin dogum gunu oldugunu hem rezervasyon yaparken sistemden secip hem telefonla arayip teyit alirken hem de orada bulunan sef garsona bildirmeme ragmen cok degil en basitinden bir dogum gununuz kutlu olsun duymayi dilerdik. Yine de basarili bir yer tebrik ederim.

H
4/5

Banyan Restaurant, Michelin Guide’a girdikten sonra dikkatimi çekti. 14 Ocak 2023’te restoranı ilk kez deneyimledim. Kendime göre bir restoranı değerlendirirken 4 ana kriterim var: Google'da karakter sınırlaması olduğu için 1,2 ve 4. kriterleri özet geçeceğim. 1) Restoranın Konumu/Otopark: Banyan’ın konumu mükemmel. Sahil trafiği genelde can sıkıcı. Otopark ve Vale hizmeti olmaması bir eksi. 2) Ambiyans: Ortaköy sahilde hem Boğaz Köprüsü’nü hem de Anadolu Yakası’nı gören harika bir manzarası var. Renovasyondan dolayı branda ile kaplı olması biraz üzdü. Yakın zamanda düzelecektir. 2.1 Dekorasyon: Avizelerden, tabakların seçimine her şey birbiri ile uyumlu. Sandalyeler rahat, metal Sushi Çubuklarını (Chopstick) sevdim. 2.2 Müzik: Cumartesi akşamı ziyaret ettik ama DJ’e kalmadık. Arka planda rahatsız etmeyen bir liste çalıyordu. 2.3 Işıklandırma: Özellikle güneş batımına yakın gitmek istedik. Hem altın saat (golden hour) ışığı, hem de gece Boğaz Köprüsü’nün gece ışıklandırması ile mekanın parıltısı daha da öne çıktı. Girişte tavana yakın büyük ayna mekana hoş bir hava katmış. 2.4 Havalandırma: Gayet yeterli. Branda olduğu için arada hava da alıyordu, bu yüzden bir kez yerimizi değiştirdik. 3) Yemek deneyimi: 3.1 Servis 3.1.1 Servis çalışanlarının ilgisi: Bizimle ilgilenen kişiler harikaydı. 3.1.2 Servis hızı: Her şey tam zamanında geldi. 3.1.3 Servisin doğruluğu: Tüm yemekler tam istediğimiz gibi geldi. Tadım menüsü çok acı ağırlıklı. Acı mideme dokunduğu için tadım menüsünden vazgeçecektim. Ama özellikle Executive Chef Fikret Demirağ (kendisini tanımıyordum) özellikle ilgilendi. Menüdeki acı tabakları çok iyi alternatifler ile değiştirdi ve bilgilendirmesini yaptı. 3.2 Yemek kalitesi 3.2.1 İşçilik: Ön hazırlık, çalışma yöntemi ve iş akış sıralaması, hijyen, hazırlama becerisi, zorluk düzeyi, atık miktarı, pişirme yöntemi, malzeme kalitesi, zamanlama, ekipman kullanımı gibi konuların çoğuna daha doğru yorum yapabilmek için mutfağa girmek gerekir. Asya Füzyon mutfağı çok hakim olduğum bir mutfak değil, o yüzden yemeklere yüzeysel yorum yapabiliyorum. Sushi’ler muhteşemdi. Ördek Gyoza (Japon Mantısı) müthişti, özellikle soslara bayıldım. 3.2.2 Kompozisyon: Yemek miktarı doğruluğu, besin değeri, malzeme kombinasyonu, orijinallik, yemeğin dokusu, porsiyon ölçüleri, malzeme tekrarı, yemekteki garnitür miktarı gibi ölçütlerde tatmin oldum. Tadım menüsünde aynı tabakta hem karides, hem biftek hem de tavuğun tadına bakabiliyorsunuz. Ben tüm kombinasyonlardan memnun kaldım. Hem buğulama (ördek), hem ızgara, hem de kızartmaları çok başarılı. Yeni menüde Uzak Doğu-Anadolu sentezi görmemiz daha muhtemel. O menü için de tekrar geleceğim. Mousse’un porsiyonu olması gerekenin en az 1,5 katıydı. Bu tabii çok eksi puan sayılmaz, en azından pirinç patlağının dişe aşırı yapışması ve genel deneyimin sunum için feda etmesi kadar değil. Birkaç detay dışında hemen her şey tam olması gerektiği gibiydi. 3.2.3 Sunum ve Lezzet: Yenilemeyen malzeme kullanımı, lezzet kombinasyonu, çeşni ve lezzet, görsellik, menü ile uyum, sunumda hijyen, doğru ısı gibi kriterler yine büyük oranda beni tatmin etti. Tabaklama fine-dining restoranları ile karşılaştırdığımda dahi çok iyi. Çeşni bakımından oldukça zengindi. 4) Fiyat/Performans: Alkolsüz tadım menüsü bugünkü kurdan kişi başı 58 USD’ye geliyor. 2 kokteyl (Kokteyller çok iyiydi) ve servis bedeli ile birlikte 2 kişi yaklaşık toplam 160 USD hesap geldi. Benzer restoranlar ile karşılaştırdığımda kabul edilebilir bir seviyede. Özetle, yukarıdaki tüm ana ve alt kriterlerimi değerlendirdiğimde Banyan’a 5 üzerinden 4 yıldız verebilirim. İlk defa orada haberdar olduğum ve tanıştığım Executive Şef Fikret Demirağ’ın yaydığı “heyecanımız yüksek, gençliğimiz var” enerjisini, problem çözme becerisini, müşteriye olan ilgisini, bilgi düzeyini çok çok beğendim. Umarım Banyan’ ilerleyen zamanlarda tekrar ziyaret etme şansı bulurum.

Z
5/5

Mutfak şefi Fikret bey’den, bar şefi Ersin bey ve ekibine, yılların tecrübesi müdür Ahmet bey’den tüm garsonlarına komilerine, karşılama sorumlusu hanımefendiye kadar manzarasıyla, sürekli yenilenen dinamik ve her yerden farklı menüsü ile yıllardır tartışmasız İstanbul’un en iyi 3,4 restoran/bar’ından biri. (Müzikleri de unutmayalım). Kusursuz ve istikrarlı hizmetlerinden dolayı buraya da bir teşekkür yazmak istedik.

F
5/5

Tek kelime ile MÜKEMMEL. Eşsiz bir manzaraya karşı çok lezzetli yemek yemek veya bir şeyler içmek istiyorsanız kesinlikle buraya gelin. Hem ortam, hem yemek hemde çalışanlarıyla 10/10 bir mekan. Bizimle ilgilenen Emre bey ve diğer çalışanlar gerçekten çok güler yüzlü ve işini severek ve isteyerek yapıyor. Tekrar gitmek için gün sayıyorum. Memnuniyetle tavsiye ediyorum.

A
5/5

Öncelikle şunu söylemeliyim ki böyle bir manzaranın eşine İstanbul'da bile zor rastlanır. Böyle harika bir görüntü olamaz. Ortam da oldukça keyifli. Biz bir Cuma akşamı gittik. Müzik çok iyiydi ancak gecenin çok erken saatinde yüksek başladı. Sohbet etmekte zorlandık. Daha kısık başlayıp ilerleyen saatlerde ses yükselseydi daha iyi olurdu. Tekrar söylemem lazım, DJ çok başarılıydı. Bir elimiz Shazam'da geçirdik akşamı. Yemeklerden yaban mantarları ve tatlılardan miso irmik çok çok iyiydi. Diğer yemekler de olağanüstü olmasalar da tatmin ediciydi Sanırım akşamın zayıf tarafı servisti. Garsonun garsonluktan çok satışçılık yapması ve kaba olması hoş değildi. Ancak tadımızı kaçıracak seviyeye gelmesin diye baştan önünü alarak daha ölçülü davranmasını sağladık sanırım. Buna rağmen genel olarak çok hoş bir akşam geçirdik.

Ö
4/5

Kokteyller başarılı , fakat garson arkadaşların yaklaşımlarının daha güler yüzlü olmasını isterdik.

F
1/5

Servis baya kötü, masalar dip dibe. Yemeklerin de çok iyi olduğunu söyleyemem.

B
4/5

Michelin Rehberi’nde olan bir restoran. Yemekler özellikle sushiler gayet iyi. Ancak; garsonlar ilgisiz. Servis yavaş. Hem kendi hem de yakın arkadaşlarımın doğum gününü burada çok kutladık. Kalabalık programlarda birçok mekan gibi burada da fix menü zorunluluğu var. Fix menüleri de tatmin edici. Fiyatlar yine yüksek tabii.

H
5/5

Ana yemek,tatlı,içecek hepsi birbirinden lezzetliydi, harika bir boğaz manzarası eşliğinde keyifli bir yemek için ideal bir mekan

O
5/5

Ağzımızda festival yaratan yemekleri , özenli servisi , kokteylleriyle ve makul fiyatlarıyla istanbul manzarasının tadını çıkardığımız harika bir yer. 2 kişi için 3 çeşit ana yemek , kokteyl, salata için 2 bin tl ödedik 84$ hiç bir şey.

E
4/5

Kız arkadaşımla doğum günü kutlaması için gittik, dilim pastaları var sadece kendiniz pasta alıp oraya servis için götürebilirsiniz, çok nezih ve güzel bir mekan nerdeyse tüm masalardan manzara gözüküyor, iki bonfile dedik çok çok lezzetliydi ama toplam 7-8 küçük parça et vardı tabakta üzücüydü , çalışan arkadaşlar çok ilgiliydi, bar kısmı 10 üzerinden 10 alır gerçekten, ayda bir sadece barda bişeyler içip manzara dalmak için bile gidilir, tavsiye ederim

T
4/5

Çok eskiden de geldiğim uzak Doğu mutfağını beğendiğim manzarası mükemmel bir restorant.Ama son geldiğimde yabancı tek çift bizdik.Araplar burayıda ele geçirmiş malesef.Uamrım bir gün kendi ülkemde eskisi gibi kendimi çoğunluk hissetsem

U
3/5

Guzel bir manzara soylenecek bir sey yok ama yemekler ve icecekler fiyatlarina gore orta seviyede yani cok kotu degil ama bu fiyata ben daha farkli bir lezzet beklerdim. Ben ananasli bonfile soyledim sosu cok guzeldi ama etler sinirliydi pek yiyemedim. Keza eşimde kaz soyledi bizmraz kuru geldi. Kokteyllerini de cok ovdu garson arkadas ama yesilli birsey ictim adini hatirlamiyorum. O da orta sinifti fiyat lezzet oranina bakildiginda bu fiyatlara daha iyi restaurantlar gordugumu paylasabilirim.

C
5/5

Muhtesem atmosfer harika muzikler lezzetli kokteyller ve harika barmen Dogukan 😍😍

K
4/5

Çok güzel bir ortam, muhteşem manzara, lezzetli yemekler ve süper kokteyller. Bitirişte Espresso Martini’yi kesinlikle öneririm.

L
5/5

Harika manzara. Yemekler inanılmaz, türk ve asya mutfağı füzyonu ancak bu kadar başarılı olabilir. Kokteyller eşsiz ve çok lezzetli, personel çok ilgili. İş için getirdiğim misafirlerimle çok memnun kaldık.

F
5/5

Mekan gerçekten hem lezzet hem kalite olarak çok güzeldi. Özellikle yemeklerin lezzeti takdire şayan. Fiyat olarak aynı segment Restaurantlara göre bence uygun. Kıyaslama yaparken buna göre yapın. Eğer fiyat/performans Restaurantı arıyorsanız mutlaka gelmenizi öneririm

L
5/5

Hayatımın en güzel gününde böyle güzel sanatsal yemek deneyimini yaşattığınız için teşekkürler az kalır…Ama şeflerinizin vizyonu tat kalitesi anlatılmaz sadece gidil yaşayın mükemmel ötesi

N
2/5

Deneysel füzyon mutfağını ve manzarasını merak ettiğimizden, erkek arkadaşımın doğum günü için Banyan’ı tercih ettik. Mekana girer girmez gerek tasarımı gerek manzarası beni çok etkiledi. Çorbalardan Acılı Ekşili Karides Çorbası, başlangıç olarak Tempura Karidesli Taco ve sushilerden Steak Tartar Roll tercih ettik. Çorba ve taco gerçekten çok lezzetli ve tatmin ediciydi. Ana yemek olarak Orange Beef ve bizimle ilgilenen beylerden birinin “size çipura vereyim” şeklinde fine dining’e asla yakışmayacak bir üsluptaki önerisiyle Wokta Thai Usulü Çipura ısmarladık. Ben et ürünlerine pişmiş meyveleri ve aromalarını çok yakıştırsam da Orange Beef‘i fazla tatlı buldum, yine de fena değildi. Çipura ise maalesef hiç tatmin etmedi; zencefilli özel bir sosu olduğu söyleniyor fakat ben gerçekten çok özelliksiz buldum bu yemeği. Benim için sos çok uyumsuz, çipura ise lezzetsiz ve yavandı. Sweet&Sour Margarita güzeldi, önerisi için Murat Bey’e teşekkür ederim. Genel olarak beklentimin çok altında kaldı. Denediğim çorba ve başlangıç güzel olmasına rağmen ana yemekleri başarısız olduğu için damağımda kalıcı bir lezzet bırakamadı Banyan. Yemekten sonra bar kısmında oturmak keyifliydi ancak barmenin de düzenli geldiğini anladığımız konuklarla mahalle kahvesindeymiş gibi sohbet etmesi çok rahatsız ediciydi.

E
5/5

Michelin 2023 tavsiyesi almış, mezeler deniz ürünleri ve sushileri çok lezzetli...Fakat en doyurucu yani müthiş konumu,Boğaz da bir yanınız Ortaköy camii ve köprü ye bakarken,diğer yandan tarihi yarım adayı inci gibi boğazı seyrederken ruhunuz doyuyor....

S
5/5

Özenli menüler güzel sunumlar.

B
5/5

cok duzgun ve profesyonel bir yer. asya mutfagini turklestirmisler- pismis susi satiyorlar swh. Harika manzara. yuksek, ama makul fiyatlar. not- kisa ozel branda serip terasi isitiyorlar ve rez ile calisiyorlar.

N
5/5

Bayram tatilinde deneyimlediğimiz Banyan'da; Mükemmeller *Panoramik Boğaz manzarası ve ambians *Kokteyl Bar *İnovatif ve estetik sunumlar *Karidesli mantı Geliştirilmesi gerekenler; *Küçük porsiyonlar (doymak istiyorsanız en az iki porsiyon ana yemek sipariş etmeniz gerek) *En yakın Otopark Radisson Otel, 0-1 saat 200 tl sonrası her saat başı 60 TL 😡 Teşekkürler.

E
4/5

Sushileri kesinlikle tavsiye ediyorum. 2 kişi karışık sushi tabağı alarak hepsinin tadına bakabilirsiniz. Atmosferi ve manzarası güzel. The view is amazing and also the sushi. You can order mix sushi plate and taste every sushi. Prices are overrated.

M
5/5

Yemekte aldigimiz servis te oldukca memnun ediciydi.Can Bey’i yillardir taniyoruz.Tanidik sima gormek rahat hissettiyor.

E
5/5

2007’den itibaren geldiğim bir mekan, kendini bozmayan Istanbullun nadide mekanlarından biridir panorama ve lezzetleri kesinlikle her zaman çok iyi esasen gelişimizin en büyük sebeblerinden biri 2007’den beri bar’da efsaneler yaratan Ersin bey be serviste Can bey dir bu yıl başı geldiğimde inanılmaz hayal kırıklığına uğradım bir dj bir mekana bu kadar yakışmaz müşteri profili ile alakası olmayan ve mekanın ve gecenin moduna uymayan müzikler çalması zaten mekanın erken saate boşalmasına sebep oldu durumu mekan müdürüne ilettiğimde kendisi yeni başlamış dj çok sevdiğini kendince iyi olduğunu söyledi eyvah dedim sanırım kendisinin luxury bir resturantta ilk iş deneyimi umarım mekanın lezzeti ve yönetimi eski haline geri döner saygılarımla..

F
3/5

Manzarası gerçekten güzel mekan atmosfer olarak çok iyi lezzet idare eder ama fiyat çok pahalı. Çalışanlar ilgili. Özel günler için tercih edilebilir.

G
5/5

Mekan yeri, konumu açısından çok güzel. Lezzetli yiyecekler, başarılı kokteyller ve boğazın eşsiz dokusu ile 5 yıldızı hakediyor.

C
4/5

Baharatlı ve tutumlu yemekleriyle güzel bir yer, bir Meksikalı olarak buna alışkın değilim ama buna değer, maliyeti yüksek değil. İlgi İstanbul'un her yerinde olduğu gibi normal. Bulaşıkların resmini koymalılar….

A
5/5

Tadım menüsü çok başarılıydı. Her tabak mutlu etti. Favorilerim sucuk ekmek ve hamburger oldu. Manzara da şahane. Bir tek kokteyllere bayıldığımı söyleyemeyeceğim. Bir de masalar biraz küçük. Tekrar muhakkak geleceğim

E
5/5

manzara muhteşem ötesi. Hem bar kısmı hem orta kısım manzarayı görüyor ve iki taraf da çok hoş. müzikler hoştu. Yemekler çok çok güzeldi. uzun zamandır bu keyifli yemek yememiştim. tadı, sunumu hepsi çok başarılıydı. servis elemanları ilgili. fiyatları ortalamanın üstünde evet, ama değer. en azından hem paranızı verip hem de gününüzü rezil eden bir mekan değil. Bknz:vogue restaurant

M
5/5

Mekan için karşılamadan servise kadar her şeyiyle mükemmel diyebilirim. Denemek için small plates arasından levrek tradito ve giant short ribs samosa siparil ettik. İkisinin de lezzeti muazzam olmakla birlikte kaburgayı şiddetle tavsiye ediyoruz. Şarap seçkisi de gayet güzel. Bizle ilgilenen servis personelinin nezaketi de belirtmeye değer. Bar kısmındaki kokteyller çok özenli, ikram edilen kuruyemişten turşuya kadar titizlikle seçilmiş. Bunların yanı sıra, sürdürülebilir ve yerel mutfak kültürünün benimsenmiş olması, hele ki deprem felaketinden sonra Antakya’lı çiftçilerin ve üreticilerin teşvik edilerek ürünlerinin alınması da geleceğe yönelik örnek olması gereken bir uygulama. A’dan z’ye tavırdan lezzete, ağırlamadan mekanın müdür tarafından uğurlanmamıza kadar çok memnun kaldığımız bu mekanı keşke yaşadığımız Ankara’da da görebilsek. Nice lezzetli buluşmalara…

M
5/5

Yemekler ve servis güzeldi. Manzarası da hoş. İş adamlarının ve tanınmış kişilerin uğradığı mekan. Her ihtimala karşı rezervasyon yaptırınız. Garsonlara ~%10 servis ücreti vermeyi unutmayınız.

E
5/5

Yemekler mükemmel özellikle sushi menüsü harika, kokteyllerin hepsi çok iyi. Tek sorun dj lerin 70 lerden çok parça çalması. Yaş ortalaması yüksek olsa da daha genç olanlar için en azından 90lar2000 lere biraz daha yer verebilirler.

S
1/5

Rezervasyon amacının tam olarak ne olduğunu anlamadım. Sonuçta mekanın özelliği denizin kenarında olması. Tabii ki de herkes ister denize sıfır oturmayı restoranta, Fakat, Özel bir günüm olduğu için cam kenarı rezerve edilmesini söyledim. O şekilde alamıyoruz, Geldiğinizde boşsa oturursunuz dendi, Şimdi anlamadığım şey şu, rezervasyonu sadece mekanda oturmak için mi yapıyoruz?

E
2/5

Saat 12.30 da rezervasyon aldılar. 12.25 de gittiğimde terkleri siliyorlardı. 12.40 da başlıyor dediler. 12.50 civarı sipariş alacakmısınız diye sorduk. Garsonun gelmesini bekliyoruz. Bu gün 13.00 e alınmış açılış dediler. Öğlen 2 masa varsı. toplam 15 civarı kişi. Başlangıç bir saat sonra geldi. Ana yemek ondan bir saat sonra. Serviz kalitesi böyle güzel bir işletme için üzücüydü

I
5/5

Guzel mekan, güzel hizmet , güzel manzara. Fiyatlar heryerde oldugu gibi biraz pahalı

A
5/5

Manzarasi ile baslayan seruven, lezzetler ve guler yuzlu ilgiyle son buldu. Bulmamasi icin, tekrar gelecegiz. Can bey ve Doga bey bizi, cikardiklari anadolu tat yolculugu da hatiramiz oldu. Tum Banyan ekibine cok tesekkur ederiz. Tavsiyedir, gelinz

E
5/5

Yemekleri çok lezzetli ve tam olarak special. Özellikle ilk kez yediğimiz misolevrek e bayıldık. Kimi ürünlerin Hatay'dan gelmesi de çok duyarlı. Boğaz manzaralı, harika atmosferli mekan.

S
5/5

İstanbuldaki en favori rest. birisi:) o manzara karşısında yemek yemeye bayılıyorum, mekanın şıklığından tutunda çalışanların kibarlığı , yemeklerin lezzeti herşeyi birleştirince keşke 100puan verebilsem diyorum❤️

E
3/5

Manzarası için ve manita tavlamak için gidilecek bir yer. Sırf havalar çalışanları. Sadece güzel manzarada hoş kokteyler icilebilecek mekan yemek olayına girmeyin

U
5/5

Mükemmel manzara, mükemmel müzikler ve dj performansı, mükemmel kokteyller, seçkin bir kitle, kibar ve yardımsever çalışanlar. Çok çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim. Mutlaka her gelişimde uğrayacağım. Emeği geçenlere teşekkürler.

E
5/5

Güzel bir mekan manzarası on numara ben içini çektim gidince manzarasını kendiniz görün fiayat olarak yerine konumuna göre normal garsonlar iyi

C
5/5

Doğum günü kutlamamız için gittik , mekanın her masasından full manzara görülmekte, yemekleri inanılmaz lezzetliydi ve porsiyonlar fazlaydı.İmza yemeklerinden levrek kesinlikle denenmeli.Personellerinden Emre bey çok ilgiliydi ve tüm akşam samimiyetle bizimle ilgilendi,kendisine teşekkürler.

E
5/5

Yemekleri inanılmaz lezzetli çok kaliteli, atmosfer çok keyifli ve çalışanlar kibar. Tam romantik buluşma mekanı.

M
4/5

Yemekler lezzetliydi ayrıca manzarası mükemmel servisi çok hızlı arasicaklar geldi 5 dk sonra anayemek geldi saat 20.00 dan sonra yer bulamazsınız full

B
5/5

Çok keyifli bir yer içeriye girdiğiniz andan itibaren bunu görüyor ve hissediyorsunuz. Menu de olan sushilerin hepsinden yedik, sushi icin çok da fazla alternatif yok lakin yediklerimiz muazzam ve de gayet yeterli gelmişti. Teşekkürler

S
5/5

Mekanın yeri çok güzel ancak menüyü genişletmelerini bekliyorum bir de cam yerine muşamba vardı biraz kaliteyi düşürüyor.

C
5/5

Ortaköy Camii ve 1. Boğaz Köprüsü'nün muhteşem manzarasına ve mükemmel hizmete sahip restoran.

M
5/5

Banyan çok uzun yıllardır zevk ile gittiğimiz bir restaurant. İştah açıcı yemekleri ve kokteylleri ile Türkiye'nin en güzel Asya-Türk mutfağı rahatlıkla denilebilir. Mükemmel yemeklerinin yanında öne çıkan başka bir özelliği de gittiğimiz her seferde karşılaştığımız mükemmel servistir.

F
4/5

Asya mutfağından yemekler güzel bir sunumda geliyor. Fiyatlar biraz yüksek, porsiyon 60 ile 150 TL arasında ama doyurucu. Manzara güzel. Personel güler yüzlü.

A
5/5

Kaliteli yemekler, mükemmel servis, efsane manzara. Kesinlikle gidilmeli!

Ç
5/5

Öncelikle yemekleri yapan kişi aşçı değil. Bir sanatçı. Ayrıca yemeklerinden tutun da bizimle ilgilenen Mehmet Bey ve Emre Bey'e kadar her şey çok güzeldi. Teşekkür ederiz.

E
3/5

Manzarasi guzel fakat yemek yerken icerde sigara iciliyor olmasi maalesef deneyimi asagi cekiyor. Ayrica biriken sigara dumani gitsin diye beklenmedik bir zamanda pencereleri aciyorlar ve iceri soguk hava giriyor. Gelen yemekler de sogumustu. Icerisi yemek yerken sigara dumani ve gurultu ile doluydu.

N
5/5

Yemekleri gerçekten çok güzel. Hayatım boyunca gittiğim en iyi restaurantlardan biri diyebilirim. Manzarası mükemmel. Garsonlar gayet kibar. Yalnız birkaç eleştirim var. İkinci tur şarap söylediğimizde kadehimizde ilkine nazaran daha az şarap vardı. Bir de kalkarken kimse uğurlamadı. Bu klasta bir mekandan çıkarken insan uğurlanmak ve teşekkür etmek istiyor. Tekrar gelir miyiz? Kesinlikle.

D
1/5

Bir yıldızı bile haketmiyor. Öğlenden sonra saat 15::00 te oradaydık .Sadece kahve içip pasta yiyeceğimizi söyledik oturamayaxağınızı söylediler Alkol içmemiz gerekiyormuş benim midem rahatsız olduğundan alkol içermediğimi ( alkolsüz kokteylleri de yokmuş) eşimde araba kullanacağından olkol içmeyeceğini söyledik kabul etmediler .Yemek yemeliymişik bende ok madem bi salata yeriz dedim ; ki karnımız tok olduğu halde ! bu sefer de tatlı da yemeliymişik .Bu nedir ya ? Ne sanıyorsunuz insanları .çDünyanın bir sürü değişik yerinde ki Baybanı on kere sollar o jadarlüks vegüzel yerlerinde bulunduk hiç kimse bizi böyle şeyler için mecbur bırakmadı.tabiki oturmadan çıkıp gittik.saygısısınız.işinize de müşteriye de saygınız yok .

E
1/5

Rezalet işletme!!! Rezervasyonumuz olmasına rağmen yarım saat masa beklediğimiz yetmezmiş gibi bar kısmına geçişte yeni gelen müşteriye öncelik verdiler. Kokteylin yanında getirdikleri meyve ve çerezi hesaba fahiş şekilde ekledikleri gibi üstüne kuver ücreti de aldılar. Kültablasını istediğimiz halde mekandan kalkarken getirebildiler. Kesinlikle tavsiye etmem

G
1/5

görgüsüz bir grup turistin yerine tercih edilerek fotoğraflarla ve türlü rahatsızlıklarla taciz edilmek, sandalyelerin (deri) üzerinde ayakkabılarla çıkıp tepinilen bir manzaraya maruz kalmak ve karşılığında bir ana yemeğe ~600 ve içki oranı neredeyse 0 bir kokteyle ~450 ₺ vermek isteyenler için bulunmaz bir nimet.

A
5/5

İstanbul'un en güzel manzarasına, EN İYİ servise ve yemeklere sahip büyülü bir yer! 👌🏻

E
5/5

Boğaz manzarası eşliğinde bar kısmında kokteyl içmek harikaydı. Çalışanlar çok kibardı. Erik ve bamya turşusu güzel düşünülmüştü. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ö
5/5

Kokteyller denenmeli mutlaka, atmosfer de tatlar da çok güzel ve tatmin edici

S
5/5

Selen Hanım ve Doğa Bey'in hem çok profesyonel hem de çok samimi servisleri bize çok keyifli ve lezzetli bir akşam yemeği deneyimi yaşattı. Yemeklerin lezzeti muazzam. Ortaköy'de başka bir yerde yemek yiyemeyeceğimiz kesinleşti artık :) Her şey için çok teşekkür ederiz.

E
1/5

Hayatımda gördüğüm en kötü mekan rezervasyon yaptirmamiza rağmen cam kenarı degil orta masaya alındık gelen gidenin içecekleri bizim yanımızdaki tekenkede biz niye rezervasyon yaptırdık sanki çalışan benim rahat edemiyorsunuz ve garsonun dedigine göre de rezervasyonda böyle bir seçenek sunmuyoruz demesi de saçma yanınızdaki masa sadece 2-3 cm uzaklıkta yan masanın konuşmasından birşey anlaşılmıyor herkese menü uzatılırken size Qr veriliyor anlaşılmıyor menüler cidden rezaletti ordan ayrıldık başka güzel bir mekana gittik çevremdeki kimseye de önermem

S
1/5

Calisanlar musterilere bi hicmis gibi davraniyor kalkmasi icin bakis ve tavirlariyla tum rahatsizligi veriyorlar.sirf yabanci musteri odakli.mekan olarak cok guzel olsada maalesef turk iseniz gidilmesini tavsiye etmem

S
5/5

Yediğimiz içtiğimiz herşey çok lezzetliydi. Manzara ve ambians istanbul boğazının en iyilerinden. Servis yapan arkadaşlar oldukça nazik ve ilgiliydiler. Ben gönül rahatlığı ile gitmek isteyenlere tavsiye ediyorum. 2 kişi güzel yemekler ve kokteyler için 2 bin tl ödedik hiç pişman olmadık.

T
4/5

Öncelikle mekanın konumu gerçekten çok hoş. Manzarası muazzam.. Yemekler lezzetliydi sunumlar daha özenli olabilirdi. Sunulan amuse bouche çok iyiydi. Başlangıçta somon tartar yedik bence soslandırması eksikti, biraz daha geliştirilebilir. Narenciye soslu ceviche çokk lezizdi. Ana yemekler lezzetliydi. Bademli bitterli kek muazzamdı. Fakat restorana ilk girdiğimde oturmak istediğim masanın 4 kişilik olduğu söylendi ama ilerleyen saatlerde 2 kişiyi oturttular bu hoşuma gitmeyen bir nokta oldu.

E
5/5

Doğa Bey ve Selen Hanım size yemekten öte müthiş bir deneyim sunuyor. İstanbul'da kendinizi özel ve mutlu hissetmenizi sağlayacak harika bir organizasyon. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler 🙏

A
4/5

Manzara guzel, menu yeterince lezzetli, fiyatlar bulundugu konuma gore ortalama. Bogaz kenarinda uzakdogu mutfagi isteyenler icin guzel tercih olur. Kokteylleri vasatti, taze meyveyle yaptıklarını soyluyorlar

E
1/5

11 kişilik bir doğum günü organizasyonu ayarladık rezervasyonumuzu yaptırdık bize telefonda “Yemek yeme zorunluluğu var.” demediler mekanda oturduk içecek siparişlerimizi verdik bize “Bu şartlarda hizmet veremeyiz.” dediler bu yaptığınız REZİLLİK ve TERBİYESİZLİK haberiniz olsun kalitenizle övündüğünüz kadar karakteriniz için bir şeyler yapsanız düzgün bir müessese olursunuz belki haberiniz olsun.

H
5/5

Sushi'yi Türkiyede en iyi yapan mekan bence. Ayrıca sultani bezelye ve deniz tuzu aperatifinide mutlaka deneyin. Bağımlılık yapar.

H
5/5

Atmosfer mükemmel yemek kalitesi iyi fakat daha da geliştirebilirler. Kalabalıkta yemek servisinde eksiklikler yaşanabiliyor.

E
5/5

şef fikret bey ve emre beye özellikle teşekkürlerimizi sunuyoruz.Mükemmel bir atmosfer ve mükemmel yemeklerle çok keyifli bir akşam geçirdik.

T
1/5

Alkol kullanmıyorsanız kotu karşılana bilirsiniz . En sevmediğim şey ezan okundugu halde muzik calıyo olması..... Mekan guzel garsonlar cok iyi ama garsonlardan hariç çalışan herkes kalitesiz şekilde konuşup davranıyorlar.. Sanki biz orda çalışıyoruz onlar yemeye gelmiş gibi .. yemekler hiç lezzetli deyil paranızla gidip memnun kalmaya bilirsiniz.... hosgeldiniz yada iyi günler diye hiç bi kelime kullanmıyolar...

İ
5/5

Beklentimizin üzerinde hizmet, servis ve ortam vardı. Bize servis yapan Emre Bey’e ayrıca teşekkür ederiz.

B
5/5

Servis kalitesi ve yemekler muhteşem . Barışın yaptığı kokteyller ve manzara sizi kendinizden geçirmeye yetiyor . Hizmet ve personel kalitesi tekrar gelmeniz için yeterli sebep.gelmeyenler ada to do list please !!!

C
4/5

Özel bir menüye sahip son derece şık sunumlu lezzetlere ev sahipliği yapıyor. Ana yemekler 100-180 TL arası 30 TL kuvertur ücreti var. 2 türk kahvesi 30 TL 4 tarafı manzaralı bir teras restourant yemek sonrası çay kahve ikramları yok ki daha uygun fiyatlı yerlerde bile ikram ederler. Boğaza karşı hoş bir yemek için güzel bir mekân

E
4/5

İstanbulda eşşiz bir manzara eşliğinde kaliteli yemek yiyebileceğiniz bir restoran. Mutfağı uzakdoğuya yönelmiş. Menüsünde eski işletmesinde olduğu gibi biraz daha ege otları tadında birkaç course olsa çok daha güzel olacak. Servisi iyidir ama bugün biraz yoğunluktan galiba, tüm yemekler aynı anda geldi. Ancak garson şefimiz hemen durumu toparladı. Bir de böyle bir restoranda glutensiz seçeneği olmalı ve lütfen olsun🙏🙏

M
1/5

Rezervasyon için arıyorsunuz, size masa seçemeyeceğinizi ancak gelince güzel bir yere oturtacağınızı söylüyorlar. Misafirlerinizi davet ediyorsunuz gelince boş masalara orası dolu alamam sizi kapının kenarına alalım diyorlar. Yani müşteri ayıran bir müessese. Siz masa seçemiyorsunuz ama başka müşteriler seçebiliyor? En sevdiğim restauranttı , yapılan muameleden sonra bir da geleceğimi sanmıyorum.

E
5/5

Yemin ediyorum istanbul'da birçok yer denedik den sonra burasi kadar memnun birakmadi. Bosfor manzarasi 10/10 Yemek 10/10 Kokteyl (Very Berry) 10/10

S
4/5

Manzara olağanüstü. Bar kısmını mükemmel. Soslu yemeklere dikkat!!! Hafif yiyecekleri tercih edin.

B
4/5

Manzara ve yemekler çok başarılı. Porsiyonlar doyurucu, fiyatlar makul. 1 yıldız eksik vermemin nedeni kuver icin ücret alınması ve hesap geldiğinde lütfen garson icin %10 bahşiş bırakın yazisiydi. Bu tarz bir mekanda bunu garipsedik.

S
5/5

Muhteşem atmosfer. Ortaköy camisi ve Boğaziçi Köorüsü manzarası eşliğinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Lezzetli yemekler. Değişik tatlılar. Zengin alkollü bar.

Ö
4/5

Suşileri ,ambiyans ve müzik ses çok başarılı , manzarası zaten harika, fakat çok dar ve masalar çok yakın . Heran birşeyler devrilmeye müsait …otopark sorunu var

C
5/5

Tadilat öncesi soğuk olmasına rağmen, barmenin samimiyeti , personelin sıcaklığıyla üşümedik.. Hepsine teşekkür ederiz. Selfie’ci DJ senide unutmadık adamsınnnn🤟🤟🤟

F
5/5

Süper bir mekan herkese tavsiye ederim. Özellikle ersin beyin kokteylleri muhteşem

M
5/5

Ortaköy de hemen cami yoluna girmeden hobo nun çapraz sokağına bir fine dining Restaurant. Bar kısmı ayrı. Boğaz manzaralı. Rezervasyon yaptırıp gitmeli.. dinamit sushi roll, satay, shrimp, denedik hoştu. Başlangıçta ikram edilen şey ne ise bayıldık :) şarap garson tavsiyesi ile aldık güzeldi. Ananasli antrikot ıse harika ötesi pişmiş mükemmel bir lezzet bayıldık. Tavsiye ederim Asya mutfağı için. Çalışanlar gayet iyi ilgili :)

C
3/5

Yemekler ve manzara gayet guzel. Alkoller cok pahali. Adam basi 12 tl kuver alınıyor olmasi uzucu. Zaten verdigimiz yemek ve alkol parasi icine hizmet bedeli dahildir birde ustune adam basi 12 tl kuver alinmasi bence kotu niyetli bir yaklasim. Birakinda insanlar karar versin bahsis verip vermeyeceklerine.

E
5/5

Merhaba, ailecek 2023 yıllına hoşgeldin partımızı Banyan ‘ da kutladık. Çok keyif aldık. Özellikle Selen hanım ve Berkin beye yakın ve sıcak ılgılerı icin teşekkür ediyoruz. Iyı seneler diliyoruz. Yenılenmıs yüzünüzle buluşmak üzere…

S
5/5

Boğazın eşsiz manzarasıyla alkolunuzu yudumlarken mukemmel vakit gecirebileceginiz muhteşem bir mekan. Hizmet kalitesi guzel, oyle de olmali kuver ucreti yuksek biraz. Yemekler oldukca lezzetli. Kesinlikle tavsiye ederim.

C
5/5

Mekan oldukça sakin, akşam yemeği yada bir kaç kadeh alkol almak için güzel bir restoran. Manzarası harika. Gitmeden önce bir rezervasyon daha iyi bir yere oturmanıza olanak sağlayacaktır. Fiyatlar normalin biraz üzerinde, 2018 Kasım itibariyle alkollü kokteyl fiyatlari ortalama 70 yemekler ise 50-100 türk lirası aralığında.

M
5/5

İstanbul'da yediğim en lezzetli ve taze sushi kesinlikle

W
1/5

Bana ve arkadaşıma çok kötü davrandılar, restoran TAMAMEN boşken bizi içeri almadılar, bir bardak su içmeme de izin verilmedi. Güya rezervasyonumuz olmadığı için insanlar peşimizden geldi ve onlara hiçbir şey söylemediler. Alkol almayacaksan seni kabul etmezler. Ayrımcı

M
5/5

Manzaranın servisin güler yüzün ruhunuza işleyeceği madir mekanlardan… ortaköy e gelip te bu deneyimi yaşamamak olmazdı.. barış ersin ve mahmut beye ilgileri için tşkler

Siz de beğenebilirsiniz

📍 Etiler, Nisbetiye Mh, Aytar Cd. No: 14/1, 34340 Beşiktaş/İstanbul

💬 Sushimatelerim ile gittiğimiz bu yeni mekan pandemi nedeniyle kapanmamızın hemen öncesinde açılmış. Dumanı üstündeydi diyebiliriz yani. Mekan çok güzel dekore e...

İstanbul En İyi Asya füzyon restoranı Listesi Beşiktaş En İyi Çin restoranı Listesi Beşiktaş En İyi Asya füzyon restoranı Listesi Beşiktaş En İyi Japon restoranı Listesi

📍 Levent, İş Kuleleri Kule 2 D:43, 34330 Beşiktaş/İstanbul

💬 Düzenli olarak gitmeye başladım artık herkes görünce tanımaya başladı sağolsunlar 💓 Doğum günüm için yapılan sushi pasta için çok teşekkür ediyorum asla unutama...

İstanbul En İyi Otantik japon restoranı Listesi Beşiktaş En İyi Asya füzyon restoranı Listesi

📍 Mecidiyeköy, Cevahir AVM, Büyükdere Cad. No:22 Kat:5 Bağımsız Bölüm Numarası: 532, 34363 İstanbul

💬 Beğenerek yediğimiz Sushico markasının yeni lokasyonu, Cevahir Avm'nin en üst katında. İç tasarımı diğer Sushico restoranlarından daha seçkin olmuş, yüksek tava...

📍 Güzelyurt Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi No 8, 34515 Esenyurt / Beylikdüzü/İstanbul

💬 Semih beye cok tesekkür ederim beni kurye olarak yanında tercih ettiği için iyiki varsın.Allah razı olsun.cuneyt Umutlu

Yorumunuzu yazın


Hata
Hata Alınıyor: Mesajınız gönderilemedi. Lütfen daha sonra deneyin.
Sistem bilgisi
Lütfen adınızı girin.
Lütfen yorumunuzu girin.


Bu alan zorunludur