OD Urla
OD Urla, Restoran, Avrupa restoranı olarak Rüstem, Süt Pınarı Mevkii, 2018/9 Sokak No:28, 35430 Urla/İzmir adresinde bulunmaktadır. OD Urla 100 yorum ve 4.36 puanlamaya sahip.
Adres: Rüstem, Süt Pınarı Mevkii, 2018/9 Sokak No:28, 35430 Urla/İzmir
Telefon numarası: +905397751221
Kategoriler: Restoran Avrupa restoranı
Çalışma saatleri: Çarşamba 13:00–00:00,
Perşembe 13:00–00:00,
Cuma 13:00–00:00,
Cumartesi 13:00–00:00,
Pazar 13:00–00:00,
Pazartesi Kapalı,
Salı 13:00–00:00
Web sitesi:
Google Haritalar'da Aç

OD Urla Yorumları

E
5/5

Sizi güleryüzle karşılayıp mutlu bir şekilde uğurlayan bir mekan. Öncelikle yer ayırtmak isterseniz rezervasyonunuzu gönderilen link aracılığıyla yapıp provizyon ücreti alınıp daha sonra geldiğinizde bu ücretin iptal edildiğini belirteyim süreç bu şekilde ilerliyor. Alanda kendi ürettiği ürünleri mevcut. Tarladan sofraya anlayışı ile birçok üründe kendi imzaları var. Şef Osman Sezener’in sofrasını ilk defa tadabildik. Kuzu sırt sosuna bayıldım. Lezzeti en ince ayrıntısına kadar hissedebiliyorsunuz. Dana lavaş da 12 saat pişirilip soframıza geldi, o da oldukça lezzetliydi. Bunun haricinde garson arkadaşlar oldukça nazik ve ilgiliydi. Yemek geldiğinde de hikayesini anlatıyorlar bu da oldukça güzel. Konaklamak isterseniz konaklayabileceğiniz yerleri de mevcut. 2024 itibariyle michelin onayını almış restoranlar arasına girdi. Son olarak kokteyl olarak kuzu kulağı kokteylini de denemenizi öneririm. Çalışanlara ilgili davranışları ve saygılarından ötürü de teşekkür ederim

K
4/5

Uzun süredir gitmeyi istediğimiz bir restorant olan Od Urla, yakın zamanda michelin yıldızı da almış. Ziyaretimiz sırasında rezervasyonumuz olmamasına rağmen yardımcı olunması ve başlangıç için sunulacak seçeneklerin nazik bir biçimde ücretlerininde bilgisinin verilmesi hoş. Yemekler, servis ve ilgi alaka gerçekten üst seviyede. Yemek lezzeti olarak çok farklı şeyler beklemekteyken levrek tartar hariç diğer yemeklerden pek etkilenmediğimi söyleyebilirim. Ahtapot lezzetliydi. Açıkcası 1 yıldızı fiyatlardan dolayı kırdım. 2 kişi 1 er kadeh şampanya ve 1 er kadeh şarap ile 300 eur dan biraz daha fazla ödeme yaptım. Bu fiyatlama ile deneyim edinmek için 1 kez tercih edilebilir ama bir daha menü değişene kadar gideceğimi sanmıyorum.

D
5/5

Hayatımın ilk Michelin (2024) yıldızlı restoranı oldu, inanılmazdı!!! Zeytin ağaçlarının olduğu bahçe restorana girer girmez büyülüyor. Girer girmez çalışanların güler yüzlü ilgisiyle özel bir yere geldiğinizi anlıyorsunuz. Ben “Şefin Yolculuğu” menüsünü seçtim. Yemekler sırasıyla geliyor ve her tabakta şefler gelip yemeklerini sunuyorlar. Açık mutfak olması da ayrı güzel olmuş. Ekmeğinden zeytin yağına, yemeklerden tatlılara kadar her şey kusursuz ve sıra dışıydı. Sosları bile dibine kadar sıyırdım :) Dana yanak-dilli keşkek (ilk defa tattım, bu kadar yumuşak ve lezzetli beklemiyordum) ve çilekli fesleğenli tatlı en beğendiklerim oldu. İzmir’e gelen, imkanı olan herkesin deneyimlemesi gereken bir yer olmuş. Kesinlikle tavsiye edilir…

T
5/5

İki kişi akşam yemeği için gittiğimiz OD Urla da her şey çok iyiydi. Özellikle servis ve yemeklerin geliş deneyimini çok beğendim. Yemeklerin lezzetleri çok iyidi ve yeteri kadar doyurucuydu. Tatlılarını özellikle pek beğendim. 2 kişi sıcaklar,ana yemek, tatlı, içecekler ile birlikte yaklaşık 9.000 tl ödedik. Mutlu bir akşam geçirdik. Tek olumsuz, yanımıza telefonunun sesini açık bir şekilde herkesi rahatsız eden çiftti, buna işletme ne yapabilirdi bilmiyorum ama herkes için huzuru için çözümler düşünülebilir :)

B
5/5

Fine dining konseptinde olup bu zamana kadar yediğim en lezzetli yemeklere sahip mekan. Mükemmel bir atmosferin içerisinde mükemmel bir hizmetle yemek yiyorsunuz. Biz 4seçmeli menü tercih ettik, 2 kişi 8farklı tabağı deneyimleme fırsatı bulduk. Yediğimiz yemeklerdeki tüm tatlar o kadar uyumlu o kadar damakta hissediliyordu ki hepsine bayıldık. Yemeğinizin yanında kuzukulaklı kokteyllerini mutlaka deneyin aşşırı iyi 🤩 İstanbul’da bu seviye restaurantlara kıyasla tadım menülerinin fiyatları da daha uygun. Kesinlikle tavsiye 💯

S
5/5

Özel bir günde kesinlikle tercih edilmesi gereken özel bir deneyim. Menüleri 3-4 ayda bir değişiyor. Yalnızca çok sevilen seçenekler sabit bırakılıyor. Menüyü açtığınızda karşınıza ya Şefin Yolculuğu seçeneği çıkıyor ya da 4 ayrı seçenek seçebileceğiniz başlıklar var. Şefin yolculuk fiks menü diğerinde de her başlıkta 3-4 seçenek bulunuyor. İkisinde de harika lezzetler vardı fotoğrafları ekleyeceğim. Her ürün geldiğinde şeflerden biri de gelip ürünü ve yapılışını size anlatıyor. Her şey birbirinden daha lezzetliydi. Bu deneyim yolculuğu yaklaşık 3 saat kadar sürüyor. Gitmeden rezervasyon yaptırmalısınız çünkü belli saatler var o saatleri tercih ederek gidiyorsunuz.

E
5/5

Çok keyifli bir deneyimdi, Başlangıç olarak gelen incir yaprağı yağı enfesti! Ayrıca yöresel zeytinciliği desteklemek için hazırladıkları zeytinyağı menüsünden de yağlar denedik, fesleğenli olan bizim favorimiz oldu. Bu menüde en beğendiğimiz tabaklardan biri ana yemek olarak gelen dana yanaktı. Narenciye ve badem dokunuşları çok yakışmıştı mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum. Diğer unutmayacağımız tabak tatlı olarak gelen fesleğenli çilekti. İkisi de bu geceye dair en beğendiğimiz tabaklar oldu. Ambiyansı, lezzeti, öyküsü olarak en sevdiğimiz yerlerden biri. Mutlaka tekrar tekrar gelicez✨

B
5/5

Od Urla Michelin 2024 yeşil yıldızlı, yerel ve doğal yetiştirilmiş ürünleri ile hazırlanan özgün menüsü ile çok bilinen ve beğenilen bir mekan. Ben bundan bahsetmeyeceğim. Diz sorunu nedeniyle yürüme engelli annemle yaptığımız ziyarette tanınan imkanları anlatacağım. Daha dış kapıda güleryüzle karşılayan vale, restoran kapısına kadar araç ile gitmemize yardımcı olduktan sonra tekerlekli sandalye hemen geldi, sandalye geçişi zor olan bir basamakta 3-4 personel sandalyeye yardımcı oldu. Restoranda en uygun yer aynı zamanda en güzel yerlerden biriydi. Servis harikaydı ve Osman Sezener Şefimiz yanımıza gelerek bizimle sohbet etti ve zor koşullarda gelen annem için menüsünden sürpriz tabak seçimlerini gönderdi. Aynı şekilde personel tuvalete kadar eşlik etti ve çıkışta araca kadar engelli desteği devam etti. Kısacası engelin yeni bir yer keşfetmeye engel olmadığını görmüş olduk. Tüm ekibe ve bundan sonra yediklerimin yemek olamayacağını hissettiren Osman Şef’e teşekkürlerimi sunuyorum.

I
5/5

Merhaba, Güzel bir deneyim olduğu için parça parça yazacağım; Rezervasyon: Güzel bir Haziran günü için bahçe masalarına rezervasyon yapıp gittik, rezervasyonu kendi websiteleri üzerinden yapabilirsiniz, rezervasyon için bir provizyon çekiliyor kartınızdan rezervasyon saatine 24 saat kala iptal ederseniz full iade alabiyorsunuz. Konum: Restoran konum olarak zeytin ağaçlarının içinde güzel konumlandırılmış, gideken biraz dikkat edin anayoldan çıktıktan sonraki köy yolu biraz dar dikkat etmek lazım. Yemek: Yemekten önce masaya küçük ikramlar geliyor tadım ve içecek yancısı olması için gayet güzeldi, kendiniz de zeytinyağı menüsünden seçip masaya servis isteyebilirsiniz, biz denedik güzeldi. Yemek için şefin yolculuğu tadım menüsünü alıp deneyebilirsiniz fix menü gibi oluyor biraz, yada kendiniz yemeklerinizi tek tek seçip alabilirsiniz. Biz kendimiz seçmeyi tercih ettik, soğuk olarak; levrek tartar ve sakız enginarı seçtik ikisini de çok beğendik, sıcak için; dana kuyruk lavaş ve keçi peynirli mantı seçtik genel olarak beğendik soğuklar kadar değil ama, ana yemek olarak; kuzu sırt ve lagos seçtik genel olarak beğendik sadece kuzu sırt yerine dana kaburga almadığım için biraz tereddüt ettim, tatlı olarak baklava yufkası seçtik çok beğendik, doğum günü kutlaması için gittiğimiz için şef bize çikolata ve lokum gönderdi tatlı ile beraber jest olarak. Ayrıca satış menülerinden zeytinyağı ve çikolata aldık, güzelce paketlenmişlerdi, bunlarıda beğendik. İçecek; Biz daha çok yerel içecekler tercih ettik, urla bölgesine ait olan beyaz chardonnay sınfından çok beğendik. Çalışanlar; Garsonlardan, şeflerden, sevislerden çok memnun kaldık gayet sıcak bir ortam, her zaman açıklayıcı sorduğunuz sorulara net cevaplar veriyorlar, sizi rahatsız etmeden siparişinizi alıyorlar. Sorduğunuzda tercihlerinize yardımcı oluyorlar. Hizmet; Hizmetten gayet memnun kaldık, güzel bir deneyim oldu. Satın aldığımız çikolata kavanozunun açıldığını fark ettik, söylediğimizde hemen özür dilenip değiştirildi ikramda bulunuldu.

M
5/5

Ve en çok merak edilen yer. Uzun zamandır gitmek istiyordum. 4 lü seçmeli menü söyledik. Her yemek masaya geldiğinde şef masanıza gelip anlatıyor. Biz bahçede oturduk. Çalışanlar çok ilgiliydi. Narenciye soslu karides Bamya humus keçi peynirli mantı dana kuyruk pide balık kelle kabak çiçeği dana yanak tatlı olarak çilek fesleğen ve çikolata tahin söyledik. Hepsi çok çok lezzetliydi. Hesap fotoğraflarda👏🏻 Bir daha kesinlikle gözüm kapalı giderim👏🏻

D
4/5

Sevgililer gününde eşim ile birlikte tercihimiz OD Urla oldu. Tadım menüsü ile şarap eşleşmesi istedik. Fakat eşime gelen şarap kadehinde ruj izi vardı. Fine dining bir restoran için büyük bir hataydı. Çok özür dileyip kadehi değiştirdiler. Yemekler inanılmaz lezzetliydi. 2 Gün Kuru Dinlendirme Yapılan Levrek – Çeşme Damla Sakızı – Bozdağ’dan Ceviz geldiğinde yemek tanıtımı yapılmadı. Masanın yanından geçen personele tanıtmasını istediğimizde tanıtılmadığı için çok özür diledi ve yemeği tanıttı. Çok lezzetliydi. Diğer tüm yemekler zamanında tanıtıldı. Personel oldukça kibar ve güler yüzlüydü. Enginarlı Tartolet - Balıklı Çıtır Yaprak - Muammara Gofret güzel bir başlangıçtı. Ödemiş Bozdağ 1150 Metre Rakımdan Patates – Bıldırcın Yumurtası – Mumlu Kefal Yumurtası çok ilginç bir tattı ve güzeldi. Dana Dil – Kerevit – Uşak Tarhanası oldukça keyifliydi. Özellikle Lahana ve Alabaş Turplu Ördek Kebabı – Papatyalı Ördek Sos, Kereviz - Yerli Trüf Mantarı - Taze Makarna, Dana Kaburga ve Soğan müthişti. Tatlı diğer yediklerimize kıyasla vasat kaldı. Atmosfer çok güzeldi. Bununla birlikte restorana giden ara yol çukurlarla dolu, gece vakti yetersiz ışıklandırma nedeniyle karanlık ve tek yön olan tehlikeli bir yol olduğundan arabanızı dikkatli sürün. Hizmette yaşanan sorunların temel sebebinin çok fazla müşteriyi aynı anda ağırlamaya çalışmaları olduğunu düşünüyorum. Michelin yıldızlı bir restoranın aynı anda en fazla 40 müşteri ağırlaması gerektiğini düşünüyorum. OD Urla çok kalabalık. OD Urla’da dün akşam aynı anda 80 kişiden fazla müşteri vardı. Bu durum hizmetin kalitesini düşüyor. 12.000-TL civarında bir ödeme yaptık. Tekrar söylüyorum ki; yemekler çok lezzetliydi..

N
5/5

Buraya çok sık gidiyorum hem ailemle hem dostlarımla.. burası Urla'da MICHELIN yıldızlı gurur duyduğumuz bölgemize katma değer sağlayan müthiş Şef Osman Sezener ve ekibinin yarattığı bir Gastronomi cenneti... Rezervasyon yaptırmadan asla gitmeyin.. ltf aç gidin... müthiş yemeklerini fine-dining conceptinde alın.. Umamisi her yemeğin ayri ayrı... çesit çesit ekmekleriyle odun ateşinde pişen mavi kuyruk jumbo karidesiyle.. lavaş üstü kuyruk tandırını ve mutlaka tatlılarını tadın.. ha bu arada Od Urla'nın kendi şarap Mahzenleri ve zengin bir kavı var.. yemek eşleşmeleri ile kendizi muazzam bir menu ile şımartın derim...

O
5/5

Kasım 2023 de deneyimlediğimiz ve hayran kaldığımız Michelin yıldızlı bir restoran. Michelin İzmir listesi açıklanacağını duyduğumuz zaman listede yer alacağını düşündüğümüz bu restoran için önceden rezervasyonumuzu yaptırdık. Tahminlerimiz doğru çıktı ve üst düzey tabaklarla midemiz şenlendi. Önden kokteyllerimizi söyledik.(kuzu kulaklı kokteyli tercih etmelisiniz) önden gelen ikramlıklarda ekmek ve zeytinyağına bayıldık. Yemek olarak deniz ve et ürünlerini karıştırdık biraz. Kalamar, ahtapot, kuzu sırt, dana kuyruk lavaş ve balkabağı tatlısı yedik.

I
5/5

Michelin yıldızının hakkını veren bir işletme açık mutfakta yapılanları izleyebildiğiniz çok güzel bir restaurant. Yemekler çok lezzetli çalışanlar gayet ilgili fiyat olarak biraz pahalı olsada denenmeye değer.

Ö
1/5

İçeri girerken lüks araçlar, tesla şarj istasyonu, mercedes levhaları falan, konsept şekil, on numara, mutluyuz. Kapıda güzel kızlar da karşıladı, ismimiz soruldu ve masamız gösterildi. Su mu istersiniz gazlı su mu istersiniz diye başlıyor servis. Daha sonra da menüyü veriyorlar. İki seçenek var önünüzde, ya şefin yolcuğunu seçeceksiniz 2900 Lira (1. Foto), yada 4 tane kendiniz seçeceksiniz, oda 2300 Lira (2. Foto). Kadeh şaraplar ve kokteyler 480 lira civarı. Her şey güzel tamam, organik falan ikna olduk dedik ki yemekler güzeldir. Beklentiler büyük, pahalı tamam ama, çok eğleneceğiz çok güzel yiyeceğiz michelin yıldızı var, kötü olamaz ya. Hadi adım adım ilerleyelim. 1. Porsiyonlar inanılmaz küçük, tatmak için bile yeterli değil. Ravioli geldi, bir tabakta 4 tane var. Dana yanak dediler, zahmet edip iki parçacık et koymuşlar. 2. 18.45 başladık, yemekler çok yavaş geliyor, 21.00'de anca tüm yemeklerin gelmesi tamamlandı. Açız neden bu kadar yavaş geliyor. 3. Yemekler geldi, değdi mi, hayır. Toplamda 11 tane yemek geldi, tatlı hariç bende eşimde yalnızca dana kaburgayı çok beğendik, diğerlerini yemesekte olurdu. Lezzetli değildi, hatta bir tane ana yemeği hiç beğenmedik, iki lokma alıp geri gönderdik, dana kaburga istedik tekrardan. 4. Ayva tatlısı çok güzel değildi, Antep fıstıklı bir tatlı söylemiştik o baya iyiydi. Peki güzel hiç bir şey mi yok? Valla çok bir şey yok. Mekan lüks, tabaklar bardaklar şekil. Ben çok başarılıyım, çok çalışıp çok para kazanıyorum, lüks mekanlara gitmeyi hak ediyorum diyenleri tatmin etmek için açılmış. Yemek kötü olsada olur, şekil olsun yeter çeker instagrama atarızcıların yeri. Biz ikna olmadık, sen yalan söylüyorsun, biz yineden gideceğiz diyenlere tavsiyeler: 1. Beklentilerinizi düşürmeyin, direkt sıfıra indirin. 2. Tok gidin, yemekler gelesiye kadar acıkacaksınız zaten. Toplam 6550 Lira ödedik, bir şefin yolculuğu, bir 4.lü seçim menüsü, bir kadeh şarap, iki tane gazlı su ve %10 servis ücreti. Ben gittim, siz gitmeyin.

M
5/5

Geçen akşam eşimle birlikte Od Urla’da yemek yedik ve gerçekten harika bir deneyimdi. Yemekler muhteşemdi, her bir lezzet özenle hazırlanmıştı. Ancak akşamı özel kılan sadece yemekler değildi; hizmet de mükemmeldi. Özellikle, bize hizmet eden Faruk beye çok teşekkür ederiz. Kendisi çok nazik, profesyonel ve dikkatliydi. Bu güzel akşamı unutulmaz kıldı. Od Urla’yı kesinlikle tavsiye ederim!

B
5/5

Zeytinliğin ortasında cam duvarları ve açık mutfağıyla sizi enerjisi ile dolduran bir mekan. Çalışanlar çok misafirperver gece boyunca sizi rahat ettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kendi bahçelerindeki ürünlerle lezzetlendirdikleri yemeklerini size servis ederken aynı zamanda içerikleri hakkında da detaylı bilgi veriyorlar. Zeytin bahçelerinde kendi üretimleri olan zeytinyağlarından ve yine kendi üretimleri birbirinden lezzetli ekmeklerini size tattırıyorlar. Şarap konusunda profesyonel ekip üyeleri var ve size tadım yaparak ürünü anlatarak yemeğinize en güzel eşlikçiyi bulmanızı sağlıyorlar.

A
5/5

Yemekler ve Atmosfer çok başarılı. Girişten itibaren sizi çok nazik bir şekilde karşılayıp masanıza eşlik ediyorlar. Michelin yıldızı adeta tabaklara yansımış diyebilirim. İkramlardan ana yemeklere kadar her şey çok başarılı. Verilen her serviste garson arkadaşlar gelip yemeğin içeriğini açıklıyor ve detayları hakkında sizi bilgilendiriyor. Porsiyonlar çok büyük olmasa da bir füzyon mutfağı konseptine göre yeterli diyebilirim. Ortam çok hoş bir şekilde dekore edilmiş, ister kapalı, ister açık mekan da yemeği tercih edebiliyorsunuz ve her ikisininde kendine ait bir atmosferi mevcut. Bana göre bu tarz restaurantlar da ortaya paylaşımlı farklı yemekler söyleyerek daha çeşitli lezzetleri tatmak oldukça keyifli. Biz, Dana kuyruklu pide, Keçi peynirli mantı(Ravioli) ve menü de olmayan ancak şiddetle önerdikleri Dana Antrikot tercih ettik. Hepsi birbirinden başarılıydı.

O
5/5

Mükemmel bir deneyimdi. Yıldızı boşuna almamış. Şefin yolculuğu denedik. Fiyat tabii ki pahalı ama aldığınız hizmete göre değer diyorsunuz. Kokteylleri de inanılmaz basariliydi. Şefin yolculuğu 3750₺. Kokteyller genelde 500₺ civarı. Atmosferi garsonlari olağanüstü. Edilebilecek tek kötü yorum yok.

C
5/5

Müthiş bir deneyimdi. Tattığımız her şey çok lezizdi keza servis de bir o kadar hızlı ve ilgiliydi. Kokteylleri de beğenmekle birlikte şarap eşlemeleri daha başarılı bulduk. Gün sonu yediğimiz lokumların tadı damağımızda kaldı, küçük bir hediye olarak arkadaşlarımıza da aldık, güzel bir seçimdi.

H
5/5

Gerçekten güzel bir deneyim. Menü güzel tasarlanmış. Ürünler çok kaliteli tercih edilmiş ve her şey taze. Biz kendi seçimimizi yapmak için tadım menüsü almadık. Soguk ve sıcak başlangıç, ana yemek ve tatlı seçimlerini yaptık. Deniz ürünü olanları özellikle çok beğendik. Bir daha gelsem sadece deniz ürünü olanları tercih ederim. Başlangıçlar bize göre çok iyiydi. Kullanılan sosları çok beğendik. İnsanın aklına doyar mıyım acaba diye geliyor ama asla öyle bir durum yok. Porsiyonlar gayet iyi ayarlanmış durumda. Personel çok iyi. Genel olarak çok memnun kaldık. Fiyat elbette düşük değil. Fakat sadece yemek yemek değil, özel vakit geçirmek ve bir deneyim olarak düşününce normal geliyor. Kullanılan malzemeler de çok çok kaliteli.

Z
4/5

Küçük ama hoş etrafı çok güzel bir mekandı. Biz her bölümden ikişer tane söyledik. Sadece ana yemeğimiz aynıydı. Şarap alkol vs dikkat ediyorsanız belirtin çünkü bazı soslarda bulunuyor ya da bazı şeyler şarapta bekletiliyor. Tatlar çok güzel ve farklı deneyimdi bizim için. Tam masterchef tarzı tabaklardı :) Sadece tatlıları çok içimize sinmedi beklediğimden düşük geldi. Hizmet, saygı, Güleryüz oldukça yeterliydi özellikle ÇAĞDAŞ Beye ayrıca teşekkür ederiz bizimle çok güzel ve sıcakkanlı ilgilendi. Yemekleri gelip anlatan şeflerde çok nazikti. Hesap alkolsüz 5060 tl tuttu. Deneyimlemenizi öneririm

F
5/5

Mekan ve karşılama harika idi, gittiğim hiç bir restaurantım bu mekan ile boy ölçüşebileceğini düşünmüyorum . Çok üst düzeyde ve her anlamda yakalanması imkansız. Deneyimlediğimiz tabakların görselini ekledim. Hepsine sunum ve lezzet açısında 10/10 puan veriyorum. Başta ülkemizin gururu şef Osman Sezener olmak üzere , Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

O
5/5

Öncelikle masada duran tütsülenmiş tuz muazzam bir detay. Önden gelen incir yaprağı yağı kesinlikle favorim. Kuzu sırt ile gelen patlıcan püresi çok iddialı. ara sıcak kalamar kesinlikle denenmeli. Bu arada set menüler çok doyurucu. Tek menü söylenip paylaşım yapılabilir.

G
5/5

Ben yemek olarak, açık ateşten Trança tercih ettim. Kum midyesi ve urla sakın enginarı ile birlikte servis ediliyor. Başlangıç ve kapanış şefin ikramları servis ediliyor. Çikolatanın içerisinde kullanılan nane o kadar lezzetliydi ki kokusuyla çikolatanın dışındaki tuz aynı şekilde orantılıydı. Trança oldukça lezzetliydi, odun ateşinde pişmesinden kaynaklı sanırım bazı bölgeler bana kuru geldi. Kuru dediysem Michelin yıldızını almış bir restorana kıyasla kuru şimdi diğer yerlerle kıyaslanamayacak kadar özenle hazırlanmış, taze ve lezzetliydi. Altındaki kum midyesi tam olarak referans noktası olarak kabul edilecek bir yer kereviz ve enginar da çok lezzetliydi bahçelerinden toplanmış taze kokuları üzerindeydi resmen ben beğendim. Karideslerden asla koku almıyorsunuz, bunun için yaptıkları aşamalardan sorumuz üzerine bahsedildi. Altında ki sos çok lezzetliydi. Üzerine ıspanak veya diğer yeşilliklerle elde ettiği yeşil renkle zeytin yağının karıştırılarak koyu yeşil oranını yakaladıklarını belirttiler. Şöyle ki, erken hasat dediğimiz zeytinler daha siyahlaşmadan toplanıp üzerinden 4 saat geçmeden hemen sıkıma girer ve yağ çıkarılır. Minarelerin en üst düzey olduğu dönemdir ayrıca klorofil içerir ama yağ oranı az olduğundan maliyetli olacağı için burası da tercih etmemiş rengin yeşilliğini diğer sebzelerden almışlar şefin anlatımına göre. +Servis edilirken ürünlerin hakkında bilgi daha detaylı bir şekilde bahsedilmesini, aşamalarının aktarılmasını beklerdim. Sonuçta karın doyurmak için değil deneyim elde etmek için oradayız, naçizane fikrim. Hususi olarak gidilip denemenizi tavsiye ederim. Biz çok memnun kaldık, güler yüzlü ve sıcak bir mekandı. Her sorumuzda ilgiyle yaklaşıp gelip tek tek aşamalarından bahsettiler. Osman Sezener şefi böyle bir işletmeye sahip olduğu için kutlarım başarılar dilerim.

B
5/5

Fazla konuşmaya gerek yok, yurt dışında bir çok michelin yıldızlı restoranlarda bu deneyimi yaşamış biri olarak 10/10 veriyorum. Ek olarak içtiğim en iyi bergamotlu kokteyli de burda tatmak güzeldi. Bir kaç ay sonra görüşmek üzere.

K
5/5

İş amaçlı ziyaret eden yabancı misafirlerimizi ağırlarken bölgedeki çoğu değeri tanıtmaya ve birlikte güzel vakit geçirmeye çalışıyoruz. OD Urla bu gezilerin son durağı oluyor ve hiçbir zaman bizi utandırmıyor. Bu tip işletmeler ülkenin gelişmişliğinin aynası oluyor. İyi ki varlar.

F
5/5

Harika bir deneyim yaşadık. Kesinlikle herkese önereceğim bir deneyimdi. Her şey çok güzeldi. Lezzet, ambiyans, çalışanların yaklaşımı muazzamdı. Her şey için teşekkürler. Fırsat buldukça gelmeye çalışacağız.

E
5/5

13 Temmuz tarihinde ziyaret ettik. Rezervasyonumuz bahçedeydi. Mekan size 3 saatlik bir deneyim sunuyor. Biz çok memnun kaldık, yemekler sırasıyla geldiği için 3 saate yayılmış bir etkinlik yaşamış oluyorsunuz. Sadece yemek gibi düşünmemelisiniz. Servis bizce olması gereken hızdaydı. Porsiyonları yeterli bulduk. 4 seçkili bir yemek yediğimiz için yemek sonunda doymuş olduk. Tek bir yemek seçimi yapacak biri için yeterli bulunmayabilir fakat burası biraz daha seçkili yemek ile ilerlenmesi gereken bir yer. Bizim için yeterli oldu. Övgüleri hak ettiğini düşünüyoruz. Farklı lezzetler tatmanın yanı sıra görsel olarak da şık yemekler sunuldu. Ortam da yemek de çok güzeldi. Ortam: Güzel bir zeytin bahçesinde yemek yeme deneyimi yaşıyorsunuz. Doğa ile iç içe şık bir ortamda yemek yemek çok keyifliydi. Huzurlu bir atmosfer mevcuttu. *Tavsiyemiz mekana gitmeden önce sinek savar kullanmanız, doğal bir ortam olduğu için sinek ısırıkları olabiliyor. Biz çok rahatsız olmadık. Yemek: 2 kişi de 4 seçkili yemek menüsünü seçtik, yemekleri ortaya söyledik böylece damak tadımıza uygun ve merak ettiğimiz 8 farklı tat denedik. Önce bodrum mandalina aromalı zeytin yağı denedik, farklı ve lezzetliydi. Günün ekmeklerinden denedik, ekmekler de farklı ve güzeldi. Denemenizi tavsiye ederiz. Soğuk Levrek Tartar ve Karides tercih ettik. Levrek benim, karides ise eşimin favorisi oldu. Levreğin ekşi ve keskin bir tadı vardı. Vurucuydu. Karidesin sosu lezizdi. Sıcak Dana Kuyruk ve Ahtapot tercih ettik. Dana kuyruk lavaş üzerinde geliyor. Sosu da kendisi de lezzetliydi. Ahtapot yumuşacıktı, altındaki sos yine lezizdi. Üzerindeki çıtırlar ayrı bir keyif katıyor. Ana Yemek Kuzu Sırt ve Dana Yanak tercih ettik. Kuzu sırt yumuşaktı ve lezzetliydi. Tabağın patlıcan ile eşlikçi olarak sunulmasını beğendik. Patlıcan ezmesi ve bebe patlıcan bulunuyordu. Patlıcanı seven kişiler beğenecektir. Dana yanak ağızda dağılıyordu. Dana dil kıtırları ayrı bir lezzet katmıştı. Tatlı Çilek - Fesleğen ve Kayısı - Bal - Badem tercih ettik. Çilek ve fesleğen çok şekerli değildi. Az şekerli tatlı severler daha çok hoşlanacaktır. Fesleğen ağırlığı yüksekti. Eşim daha tatlı lezzetlerden hoşlandığı ve baskın yeşillik tadı sevmediği için çok tercihi olmadı ama farklı bir tat denemek isterseniz öneririm. Farklı bir lezzet. Kayısı - Bal - Badem alışık olduğumuz tatlılara daha yakın bir tabak. Lezzetli bir tabaktı. Personel: Karşılamadan itibaren tüm personel güler yüzlüydü. Yemekler tek tek şefler tarafından gelip anlatılıyor, bu da ek bir deneyim sunuyor. Garsonlarımız boşalan içecekleri anlık olarak servis ediyordu, masada tabak boşaldığı an fark ederek hızlıca toparlandı. Yemekler de sırasıyla hızlıca servis edildi. Taleplerimiz hızlı şekilde ve güleryüzle karşılandı. Hesap: Sitede menünün olması zaten hesapta ne ödeyeceğinizi görebilmenizi sağlıyor. Yemeklere ek olarak, zeytinyağı, 1 adet kokteyl ve 2 büyük şişe soda içtik. %10 servis ücreti ek oluyor. Toplamda 8,1 K ödedik. * Mekanda şeflerin tabak hazırlama seslerini duyduk, bu sesler de gerçek bir şef restoranında olduğumuz hissini ve nasıl bir akış olduğunu gözlemlememizi sağladı :) böyle bir servis akışına denk geldiğimiz için şanslı hissettik :)

S
5/5

Tüm ekip son derece ilgi, alakalı ve bilgiliydi. Karşılamadan uğurlanmaya kadar güleryüzlü davranıldı. Leezzet ve sunum olarak da, 2024 yılında aldığı Mıchelin yıldızını sonuna kadar hak etmişler. Mekan üst düzey. Fiyatlar, mekan ile doğru orantılı⭐️

A
5/5

Harika bir mekanda ilgili ve donanımlı personeliyle harikulade hizmet veren bir işletme var karşımızda. Girişte karşılamadan seçimlerinizin ayrıntısına kadar en küçük ayrıntıyı atlamamışlar. Şef in yolculuğunu tercih ettik ve harika tadımlar yaptık. Favorim kesinlikle çilek fesleğen. Fiyatına değer verilen hizmet. 🍀

A
5/5

18.00-21.00 arası rezervasyon oluşturduk. Özellikle yazın bahçeyi gezmek ve akşam güneşi için bu saati öneriyorum. - Ahtapot-kuskus-sucuk tabağında domates sosu baskın ve lezzetli olmuş. Pesketaryen olmama rağmen sucuk tadını yoğun şekilde hissetmedim, yemekte çok büyük bir fark yarattığını düşünmüyorum. Kıtır olarak ekşi maya kıtırı kullanılmıştı. - İmza tabakları olan dana kuyruğu, mozerella ve incir ile oluşturulmuş başlangıç tabağını ben tatmadım ama tadanlar çok beğendi. - Taze makarna ve deniz kestanesi tabağı yumuşak, hafif bir başlangıçtı. Deniz kestanesi frenk soğanı ile aromalandırılmış ama yine de ağzınızın içinde tüm denizi hissettirebiliyordu. - Çipura, bezelye ve pastırma kıtırı tabağında çipura güzeldi, ekşi maya kıtırı ile birlikte sunuldu. Eğer beklentiniz farklı bir lezzetse sizi tatmin etmeyebilir. - Dana yanak, havuç cipsi, havuç püresi ve havuç graten de beğenildi tadanlar tarafından ancak deniz ürünleri daha çok öne çıktı. *** Kum midyesi ve lagos tabağına bayıldım. İçinde deniz fasulyesi ve mükemmel şekilde pişmiş lagos ve patates vardı. Ama tabağı parlatan kesinlikle sostu. Yediğim, hafızama kazınan yemeklerden biri oldu. Bunu denemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada işletme hayvan dostu :) Hesap olarak orta segment bir kırmızı şarapla birlikte 6700 gibi bir şey ödedik. Son olarak, restoran şayet michelin'e oynamak niyetindeyse servisle ilgili gelişmesi gerektiğini düşünüyorum. Garsonlar çok kibar ancak çatal kaşık servislerinde masanın ortasına bırakmaları bir tık şaşırttı :)

M
5/5

Nefis deneyim nefis... Her noktasınile harika lezzetler. Tatlı sevmeyen biri olarak Antep fıstıklı pralin ve baklava yufkasina bayıldım. Yetmedi bı daha söyledim öyle böyle değil.. Tadım menüleri harika.. her bir tabakta bi üst noktaya taşıdı... Rakı kokteylleri İNANİLMAZ.. !!!

M
5/5

Çok keyifliydi. Şefin serüveni ve 4lü seçim tercih ettik. Özellikle levrek tartara ve cilekli feslegenli tatlıya bayıldık

G
5/5

İnanılmaz bir gastronomi deneyimiydi. Noluyo ya? Youtube kanalına burayı keşfetmemize aracı olduğu için ayrıca teşekkür ederiz. Bu mutfağın arkasındaki felsefeyi ve emeği görmek yaşadığınız deneyimi daha keyifli hale getiriyor. Not: Mavi kuyruklu karides muazzamdı 🤩

E
5/5

Kesinlikle deneyimlenmesi gereken michelin yıldızı sonuna kadar hakeden bir işletme . Soslar, yemekler, ortam şahane . Emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkürler.

E
5/5

Gıdaya saygılı bir duruş, Od Urla. Zeytinağaçları altında müthiş bir atmosferde kurulu bu restoranın etrafı kendi yetiştirdikleri ot ve sebzelerle çevrili. Akşam 8:30’daydı rezervasyonumuz ama keşke bir saat önce gitseydik, etrafı daha çok görebilirdik. Ayrıca bu sefer zeytin ağaçları altında oturmaktan çok keyif alsak da biraz daha serin bir zamanda chefs table’dan rezervasyon yaptırmayı isterim. Tatlılarımızı orda yedik ve bence orası da ayrı güzellikte bir deneyim. Restoran bir pazar akşamı tamamen doluydu ve buna rağmen servis hiç aksamadı diyebilirim. Aynı sektörden biri olarak ben bu restaurantın şu anda Türkiye’nin en iyi restaurantı olduğunu düşünüyorum. Açıkçası bu denli başarılı bir yer olduğunu tahmin etmiyordum. (Duyduğum bazı negatif yorumlar neticesinde.) Yemeklerde kullanılan ürünlere bir saygı duruşu niteliğinde tabaklar sunuldu bize. Menü 2 hafta önce değişmiş. Çok başarılıydı. Özellikle yerel üreticinin ürünleriyle hazırlanmış bu menü Türk mutfağının ve üretilen ürünlerin ne kadar özel olduğuna parmak basıyor. Biz şunları sipariş ettik: - OD’un bahçesinden Domates çeşitleri -Kuşkonmaz, Köy tereyağı sos, bahçeden kabak salatası -Semizotu, Seferihisar Armola peyniri, Nektarin -Yerli trüf mantarı, fındık, kuskus makarna (Bence risottoya çok benziyordu ve müthiş lezzetliydi.) -Kum midyesi, keçi peyniri sos, incir yaprağı yağı -Dana Yanak, bahçeden kabak, kabak çiçeği -Odun ızgarasında Kuzu Sırt -Yerel üretim peynirler (5 çeşit seçme hakkınız var) -Keşkül -Baklava -Chamlija / Quartz Fume Tüm yediklerimiz şahaneydi. Bir tek benim ana yemek olarak orta az pişmiş sipariş ettiğim kuzu sırtı maalesef sertti. Bunu bizimle ilgilenen garsona ilettiğimizde o da bu durumu mutfağa bildirdi. Ve Chef Arda bu durumu hemen telafi edecek çok nazik ve büyük jestlerde bulundu. Bu pişirimden değil etin kendi sertliğinin azizliği olduğunu düşünüyorum. Tüm yemekler masaya geldiğinde mutfak ekibinden biri gelip tabakları anlatıyor. Osman Sezener ve tüm ekibinin ellerine sağlık. Michelin almanın önemi konusu başka bir mesele ama eğer hakediyorsa bir yer orası da Od Urla’dır.

A
3/5

2 kişi olarak gittiğimiz bu ünlü mekanda maalesef beklentimizi bulamadık. Ortam ve atmosfer güzel. Zengin bir şarap menüleri var. Ancak üzülerek söylemeliyim ki Michelin Yıldızına rağmen yemekler ve tadlar çok vasat. Bir çok yemek soslarla pürelerle diğer garnitür çeşitleri ile bezenmiş, görsel anlamda tabaklar hoş ama bu soslar yüzünden yemeğin gerçek tadını alamıyorsunuz. Bu yardımcı malzemelerin çoğunda maalesef şeker de var ki lezzetti kaybettiriyor bence! Gelen hesap bu ayardaki restoranlar için normal ama hakkını verdi mi, bence hayır. Bir daha gider miyim? Sadece şarap ve peynir tabağı için gidebilirim.

N
2/5

Bir kere sizi rez şartları&koşulları adı altında iğrenç bir metinle karşılıyorlar. (sanki yazdıklarını uyguluyorlarmış gibi) rahatsız edici. Orda rez değiştirmeyi düşündük fakat yinede şans vermek istedik. Vermez olaydık. İllaki masadaki kişi sayısı kadar tadım menü siparişi verme yalanı ve baskısıyla herkese ‘bu seferlik böyle olsun dediler’ (glutensiz beslendiğim için rahat tercihler yapamadım ve 2 kişi menüyü paylaşmak istedik- ha evet önceden söylediğinizde kesinlikle alternatifleri var ve sağ olsunlar hızlı bir şekilde glutensiz ekmek yaptılar- sanırım gecenin tek artısıydı.) sonrada hesabı yanlış getirdiler. 340 tllik içecek 3400tl yazılmıştı. Rez şartlarına zaman ayıracağınıza sistem takibinize zaman ayırın derim. Abartılmış, her şey balon. Şeflerin nezaketi hariç..

O
2/5

Ağustos 2021 Puan 2.0. Od Urla’ya 2020 ardından 2.ziyaretimiz. Aylar öncesinden rezervasyon yaptığımız masaya 50 dakika sonra alındık. Açıklama ise “Walkin” müşterileri geri çevirememiş olmaları ve bu işi daha da kırıcı bir hale getiriyor. Bakın ne alacağınızı bilerek gitmeniz gereken bir yer burası tahminim 450-500 kişiyi Od’da, 200-250 kişi Ma Urla’da(burayı da ziyaret ettik) burası büyük bir yemek fabrikası şeklinde çalışıyor. Bu kadar yüksek sayıda misafir alındığında yemek kalitesi, servis ve operasyon yürütmek imkansızlaşır. Bir de geleni kaçırmayayım sezon sonu diyerek geleni geçeni alırsanız ortada bildiğiniz koşarak rahatsızlık yaratan garsonlar, size yemeğe açıklamaya gelen genç şeflerde yüzden akan ter ve yine biran önce anlatıp bir sonraki masaya geçme telaşı görürsünüz. Böyle bir deneyimde tadım menüsüne 475 tl (47 euro pp) verip evet yine de berbat bir yemek yemiyorsunuz ama gustosu olmayan çoğu şımarık müşteri kitlesinin instagram postlarına figüran oluyorsunuz. Ne yapılmalı?Eğer mekan kaliteli hizmet vermek gibi bir amaca sahipse kuver sayısını düşürmeli, bu kadar insana kaliteli hizmet veremiyorsunuz arkadaşlar kabul edin! Şarap fiyatlarını şarap bölgesinin içerisinde acil gözden geçirmeli, serviste olmaması gereken “balıkçı restoranı garsonu” formatıyla vedalaşıp düzgün hizmet aldığımız insanların sayısını ve eğitimini arttırmalı. Şef Osman Bey, Od Urla olarak büyük bir dönüşüm başlattınız bölgede gerçekten takdir ediyorum fakat 2021 de bişeyler cidden ters gitmeye başlamış, acil önlem almanız gerekli.

U
5/5

Harika bir yolculuk, muazzam bir deneyim.. Atmosfer çok özel, yemekler gerçekten çok lezzetli. Kokteylleri de tavsiye ederim. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Unutulmaz bir akşamdı.

I
5/5

Aracımızı valeye bırakıp bostanın içerisinden masamıza doğru ilerlerken, birkaç çalışanın bostandan taze sebzeleri ve bitkileri topladığını gördük. Henüz masamıza ulaşmadan bu görüntü ile bile heyecanlandık açıkçası. Her çalışan çok profesyonel. Bizimle ilgilenen İlknur Hanım’a detaylara gösterdiği özenden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Servis ile ilgilenen çalışanlar sanırım en fazla 4-5 masaya bakıyor. Bu nedenle de gördüğümüz ilgi epey özenli oluyor. Başlangıcından kokteyline kadar her siparişimiz öncelikle sipariş sırasında İlknur Hanım tarafından, servis sırasında da üründe emeği geçen şefler tarafından detaylıca açıklandı. Neyi, nasıl, ne kadar marine edip fırınladıklarına kadar tarihçesini öğrendik tabağımızın. Çok keyifli bir deneyimdi. Başlangıç olarak humus-mantar ve odun fırınında dana kuyruklu lavaş sipariş ettik. Ana yemek olarak dana yanak ve pastırmalı çipura sipariş ettik. Kokteyl olarak kuzu kulağı ve semizotu & elma sipariş ettik. Kapanışı da bitter & beyaz çikolata ile yaptık. Her tabak birbirinden güzeldi. Sadece çok balık düşkünü biri olmadığım için balığın deniz kokusu biraz baskın geldi bana. Fiyatların normalin üstünde olduğuna katılıyorum ancak Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle keyifli bir deneyim yaşamadım. Kesinlikle değerdi. Hatta bir daha Urla’ya gelecek olsam kesinlikle tekrar uğramak isterim.

Ü
2/5

1 ay önceden rezervasyon yaptırdım buna rağmen bahçenin soğuk olabileceği konusunda uyarılmadım. Tuvalet sayısı mekanın büyüklüğüne göre çok azdı. Akşamın başında ve gecenin sonunda gittiğim, tuvalet kâğıdı yoktu ve maalesef temizliği iyi değildi. Masamız pek temizlenmedi ve kül tablasının boşaltılması için uyarmak zorunda kaldık. Şefin Yolculuğu menüsünü ısmarladık, bahçenin köşesinde kaldığımız için sanırım unutulduk. Yemekler lezzetliydi ve ben doydum ama eşim için yeterli olmadı.

M
5/5

Harika bir atmosfer, bahçeden mutfağa oradan tabağınıza gelen muhteşem yemekler. Zeytin ağaçları altında bu deneyimi mutlaka yaşayın. Günbatımından önce gitmenizi ve hava kararınca da ortamı deneyimlemenizi tavsiye ederim. Şeflerin ellerine sağlık, her şey harika.

T
1/5

13 Ağustos 2023 Akşamına 2 çocuk 5 yetişkin olarak rezervasyon yaptırdık. Bizi çocuklardan sebep MA Urla isimli diğer restoranlarına (aynı menü) aldılar. Bazı restoranlarda bu tip uygulamalar olabiliyor. Hatta çocukla bile kabul etmiyorlar. Buraya kadar bir sorun diyebiliriz. Mekan güzel. Doğanın içi. Zeytin ağaçlarının altında yemek yemek oldukça huzur verici. Masamıza servis hizmeti veren görevliden ise memnun kalmadık. Yemekler konusunda yönlendirici bilgi maalesef pek alamadık. Ayrıca masasa boşlar zamanında toplanmadı. Su servisi olması gerektiği kadar hızlı değildi. Çocuklar için fırın bebek patates öenrmişti, Biz kendimize de istedik ancak yetişkinlere vermiyoruz yalnızca çocuklar için dedi. Gelelim lezzetlere. Bana göre aman aman bir şey yok. Ana yemek Kuzu sırtı denedim. farklı ve başarılıydı. Ancak Başlangıçlarda özel bir lezzet yoktu. Kuşkonmaz, Domates salata ve Şeftalili salata sipariş etmiştik. Ara sıcak olarak kuskus söyledik. O da değişik ancak aranacak bir lezzet değildi. Tatlı kısmı ise benim için fiyasko. Sunum 10 numara ancak lezzetli bir tatlı maalesef yoktu. (Baklava ile alakası olmayan Baklava, fındıklı bir tatlı ve keşküllü bir tatlı sipariş ettik.) Bu arada mekanda tatlı ile beraber çay yok. Sadece kahve ve çeşitleri var. Türk çayından alıp veremedikleri nedir bilemedim. Espresso, Latte vb. serbest. Mekanın Valeleri son derece kibar ve hızlıydı. Yaklşık 9000 civarında bir hesap ödedik. Bence fiyat performans olarak bakıldığında 10 üzerinden 3-4 puanlık bir tecrübe oldu bizim için. Not: Daha önce mekana gelen arkadaşımın da servis konusunda aynı tespitleri oldu. Bizim MaUrla kısmında oturduğumuz için bunun olabileceğini söyledi. Daha önce OdUrla kısmına gelmiş, böyle bir aksalık olmadı dedi.

O
5/5

Öncelikle servis kalitesi, ilgi alaka ve güleryüzlülükle başlamak istiyorum. Girişimizinden çıkışımıza kadar tüm ekipten şahane bir şekilde ilgi gördük, tüm sorularımıza yanıt aldık, eksiksiz bir servis deneyimi yaşadık. Biz 2 başlangıç, 2 ana yemek söyledik. Yanında da güzel bir Urla Vourla eşlik etti. Başlangıçlardan Uykuluk ve Karides Mantı, hem lezzetleri, hem göze hitap etmesiyle çok keyif verdi. Karides Mantı'nın altındaki sos da ek olarak çok başarılıydı. Ana yemek olarak Kum midyeli Çipura balığı ve Kuzu Sırt aldık. Çipura'nın hafif kremalı sosu ekmek banmalık güzellikteydi adeta, balık kusursuz pişmişti. Kuzu sırt, yanında pürüzsüz bi enginar püresi ve çok güzel bir demi-glace sosla servis edildi. Gayet dengeli ve lezzetli bir tabaktı. Buraya gelmeyi çok uzun zamandır istiyordum, ama bundan sonra her menü değişiminde ziyaret etmek isterim. Yaşanması gereken bir deneyim herkes için.

O
5/5

Eşimle evlilik yıldönümümüz için özel bir günde özel bir restorana gitmek istedik. Her şey çok güzeldi. Ürünlerdeki her bir bileşenin tadı ve pişme dereceleri çok iyiydi. Tek eleştirim açık mutfak konseptinde ister istemez içeriye bakıyorsunuz ve baktığımda bir şefin telefonuyla ilgilendiğini gördüm. Bu çok doğal bir durum fakat diğer yandan düşününce telefonumuzla her yere giriyoruz, hijyen açısından çok doğru olmadığını düşünüyorum. Tadım menüsünde akşamın starı dana yanak, dil, nane, limon ve bademin mükemmel uyumuydu. Ambians, etrafta yetişen soframıza gelen ağaç ve bitkileri görmek, lavaboların temizliği, garson ve şeflerin yemek anlatırken ilgisi bizi çok memnun etti. Başka restoranlarla kıyaslayınca verdiğimiz ücretin hakkını veriyor kesinlikle. Tekrar geliriz.

Y
5/5

Şefin Yolculuğu çok başarılı bir tadım menüsü. Şarap menüsü ise çok zengin. Tüm çalışanlar güler yüzle size yardımcı oluyor. Etrafındaki zeytin bahçesi huzur veriyor. Bu kadar özenli bir tesiste yağmurda aracımıza şemsiyesiz yürümeyi birazcık garipsediğimizi söyleyebilirim yalnızca. İzmir'de şık ve lezzetli bir yemek istiyorsanız ve şehirden uzaklaşacak vaktiniz de varsa 👌👌👌

M
5/5

Yolunuzu düşürün pişman olmazsınız rezervasyon yaparsanız mutlaka chefs masasını seçin ve mutfağın düzenine şeflerin ahengine kendinizi bırakın

E
4/5

öncelikle rezervasyonlar 3 saatlik şekilde ayarlanıyor. biz denemek istediklerimizi seçtik, hazır menüyü tercih etmedik. mekan zeytin ağaçlarının içerisinde ve çok ferah. günün açık yiyeceği olan domatesli fesleğenli salata bizim için hayal kırıklığıydı fakat beklentiye göre değişebilir. favorimiz dana yanak ve bitter oldu. kokteyl tercihlerimiz ise kuzu kulağı ve hardal otu lime oldu, ikisi de güzeldi. çok aç gelmemenizi tavsiye ederim, farklı tatlar tatmak için güzel bir deneyim.

S
5/5

Şef’in Yolculuğu tadım menüsünü tercih ettik ve çok memnun kaldık. Bu şekilde menüdeki 7 lezzeti tatma şansınız oluyor, hatta biraz fazla bile geldi diyebilirim. Lezzetlerin hepsi birbirine çok güzel kaynaşmıştı. şefler her yemekle beraber gelip ayrıntılı açıklamalar yaptılar. Ürünleri bahçelerinden taze taze toplayıp servis ediyorlar. Bahçeler içindeki ambiyans, lezzet, servis hepsi çok güzeldi.

S
5/5

Urla'ya geldiğinizde bütçenize uygunsa tecrübe etmelik bir deneyim sunan bir restorant. Biz denediğimiz tüm lezzetlerden ve onların görsel sunumlarından, çalışanlar tarafından aktarılmasına tüm süreçte çok memnun kaldık. 18.00 ya da 21.00 de 3 saatlik rezervasyon sistemi ile çalışıyor ve gerçekten de yemekler tadım seremonisi ile gercekestiginden 2.5 saat anca yetiyor diyebilirim. 2 kişi paylaşarak denedigimiz yemekler: başlangıçta levrek tartar, ara sıcakta dana kuyruklu lavaş, ana yemeklerde dana yanak ve lados-kum midyesi ile tatlılarda baklava oldu. Bu menü yanında iki gazlı su ile 2900 TLydi (Hesapta %10 eklenti mevcut ancak sorduğumuzda servis ücreti miydi, net açıklanamadı) . Lados ve baklava en favorimiz olmakla birlikte hepsi çok başarılıydı. Ana yemeklerin porsiyonu sandığımızın aksine yeterli büyüklükteydi. Od u herkese tavsiye ederiz.

M
4/5

Çok güzel yemekler yedik. Tek tek içeriğini açıkladılar hem ingilizce hem türkçe. Burcu Hanım’a ve mutfaktan gelen içerikleri paylaşan şefe teşekkürler🙂 2 şey gözüme takıldı. 1. Silverware setleri gözden geçirmeliler. Fena durumdalar. 2. Listelerde yazan fiyatlara KDV dahil değil, son dakika hesap istediğinizde katlanıp değerleniyor hoş değil.

C
2/5

Yemekler bir yıl önceye kıyasla daha lezzetsizdi. Yediklerim arasında levrek tartar ve ahtapot lezzetliydi. En güzel şey ise yemekler öncesinde sunulan ekşi mayalı ekmek idi. Keşke bu seferki Od ziyaretim bir önceki kadar tatmin edici olsaydı da tekrar Od'a gitmek için can atabilseydim :) atmosfer için teşekkürler, lezzetlerin bazı yemekler özelinde daha iyi olması dileğimle.

D
4/5

Önceki gittiğimde kimse ilgilenmedi, garson ters ters cevaplar vermişti yemekler de ortalamaydı. Fakat 1 sene sonra tekrar gittiğimde bunun tam tersiydi, müthiş ilgili ve güleryüzlü bir personel, çok lezzetli yemekler, 2. Kez denk gelmesem bambaşka bir tecrübe olacaktı. Biri yaz ortası akşamdı biri yaz sonu gündüz. Bu sefer gerçekten çok çok memnun kaldım.

G
5/5

Kesinlikle uğramanız gereken lezzet ve hizmet duraklarından birisi. Daha önce akşam yemeğini deneyimlemiştim, aradan bir yıl geçmesine rağmen o gün hissettirdiği kalitesinden hiç birşey eksik etmemiş. Aksine giderek kalitesini daha da üste taşımış. Tüm personel güleryüzlü ve titizce çalışıyor. Şuan içeriden bildiriyorum: kendinizi özel hissetmek kaliteli yiyip-içmek ve mükemmel bir hizmet istiyorsanız, kesinlikle deneyimlemilisiniz. Teşekkürler OD Urla.

D
5/5

İzmir’e her gelişimde mutlaka uğrarım. Urlada kendi bahçe ürünleri kullanan harika bir mekan. Lezzetlerini ve ortamını anlatmaya gerek yok zaten. Bu işin öncülerindendir. Fiyata gelince evet pahalı ama artık ne ucuz ki ? Bence mutlaka deneyimlemelisiniz ❤️

C
5/5

Herşeyden önce Osman Sezener bir şeften öte müthiş stratejist,matametik gurmesi ve doğal lüksü yansıtan vizyonerliğe sahip! Yaptığı işi kurduğu mekanı müthiş bir disiplin ve özveriyle ortaya koyup olağanüstü bir iş çıkarıyor. Ekibi ile birlikte,Kalite tesadüf değil! Kapıdan girişte başlayıp, sizi yolcu edene kadar takip ediyor. Her yemek özel sofraya gelen her tabak için şefler gelip detaylı bilgilendirme yapıyor. Yemekler,kokteyler,tatlılar,salatalar görselde; yalın,zarif,şiir gibi damakta; tüm elementlerin lezzetini hissedebileceğiniz keyfe dönüşüyor. 3.5 yıl önce açılan bu harika gurme bahçesine deneyimlemek müthişti💫 Osman Sezener ve tüm ekip çalışanlarına kocaman alkışlar👏👏👏

E
5/5

Geçen hafta şefin yolculuğuna çıktık. Yaklaşık 3 saatlik bir deneyim yaşadık. Tatlıya kadar bahçe, tatlıyı ise chef tableda aldık. Ambiyans gerçekten harika, her iki bölüm için de söylenecek pek bir şey yok. Şefin yolculuğu menüsü başlangıçtan tatlıya kadar tüm lezzetleri küçük porsiyonlar ile aldığınız bir kompozisyon. Şunu net söyleyim, doyma kaygısı olan asla kaygılanmasın, kesinlikle lezzetle doyuyorsunuz. Her yemekte ayrı servis ile o yemeğin arka planı aktarılıyor. Merak ettiğiniz olursa sorabilirsiniz. Burada bazı yorumlarda çok düşük yıldız verilmesini anlayamıyorum. Çünkü bu menüde tabii ki sevmediğiniz bir lezzet denk gelecek çok normal değil mi? Balık, et, sebze gibi tüm lezzetler sunuluyor. Zaten bu yeniliğe açık değilseniz, alakart alabilirsiniz, çözüm basit. Biz kuzu kulağı kokteyl ve mantıya BAYILDIK. Tekrar gittiğimizde kesinlikle bu ikiliyi alacağız. Hala tadı damağımızda. Ambiyans ve lezzetler (dediğim gibi damak tadınıza uymayan bir yemeği yiyip kötüydü demeyin, o yemek size her yerde kötü gelir çünkü zaten sevmiyorsunuz 😊) gerçekten üst düzeyde. Fiyatlar ise yanılmıyorsam İzmir’in en üst segmenti. Şefin yolculuğu tek kişi için 1.550 TL idi. Eşimle birlikte kokteyl ve 2 menü ile 4.500 TL civarı bir hesap ödedik, çok mutlu ayrıldık. Ellerinize sağlık, tekrar görüşmek üzere.

D
1/5

Od urlaya 5.gelişimiz falan normalde müdavimi olduğumuz bir yerdi ancak bu sefer memnuniyetsiz ayrıldık. Her çeşme dönüşü uğrardık ancak bu sefer yemeklerin lezzeti oldukça bozmuştu. Hep yediğimiz sıcaklardan dahi memnun kalmadık. Çıta yükseleceğine maalesef düşmüş, yükselen şey sadece fiyatlar.

B
4/5

Yemekler ve sunumlar çok iyi. Her yemeğin nasıl yapıldığını bir kişi gelip anlatıyor. Beğenmediğimiz hiçbir şey olmadı, gayet lezzetliydi. Ama biraz fazla pahalı olduğunu düşünüyorum. Alkol var ama çay olmaması beni üzdü…

E
5/5

Bir yemekten ziyade bir yolculuk gibi burası. Peynir tabağı ve humus şahaneydi. Kokteylleri oldukça başarılıydı. Her yemekte mutfaktan bir personel gelip size yemeğin içeriğini anlatıyor. Servis Personeli son derece ilgili, nazik ve profesyoneldi. Gerçekten başarılı bir işletmede şahane vekit geçirip güzel bir yemek yedik. Tüm Od Urla ailesine teşekkür ederiz.

E
4/5

Urla’da zeytin ağaçlarının arasında serin ve sakin bir akşam geçirmek isterseniz güzel bir tercih. Personel içeriye girdiğiniz andan itibaren çok ilgili, yetiştirilen ürünler ve restoran hakkında da size bilgi veriyor. Birkaç farklı personel de restorandaki deneyimimiz hakkında akşam boyunca bizimle iletişimde olmuştu, belki buna daha az ihtiyaç olabilir. Müşteri olarak beklentimiz bu kadar sık kontrol edilmek değildi açıkçası. Biz Ma Urla menüsünden sipariş etmiştik, çoğunluk balık ürünüydü. Ara sıcaklar ve kokteyllerden denemenizi kesinlikle tavsiye ederim, özellikle kuzukulağı kokteyli bir yaz akşamı için oldukça ferah.

M
2/5

Foto 1-dana kaburga 2- dana sırt 3-levrek 4- uykuluk 5- çupra 6- kalamar Fiyat-lezzet olarak kesinlikle değmez. Farklı aroma ve tatları hissedebilirsiniz fakat aham şaham bir şey yok.

M
3/5

Geçen sene burada ilk defa yemiştik ve tadı damağımızda kalmıştı. Ne yazık ki bu sene lezzetler o kadar iyi değildi. Akşamları çok yoğun olduğu için ilgi ve alaka açısından geçen sene öğlen saati gittiğimizde daha memnun kalmıştık. Menüler sezonluk değiştiği için mi yoksa lezzetlerde düşüş mü var bilemiyorum, bir daha tercih edeceğimizi zannetmiyorum.

E
5/5

Zeytin ağaçlarıyla çeviri muhteşem bir ortamda keyifli bir lezzet deneyimi yaşamak isteyenler için muhteşem bir yer Od Urla. Ma’Salata, Trüf mantarlı kuskus makarna ve Narenciye soslu kuşkonmazlı ızgara lagos deneyimledim. Hepsi birbirinden güzel lezzetlerdi. En çok beğendiğim narenciye sosu ile oldukça uyumlu olan Lagos balığıydı. Bergamot&Fesleğen ve Mandalina&Vişne Moctaillerinden içtim. Tatlı içecek severler için Mandalina&Vişne’yi, biraz daha bitter tatlardan hoşlananlar için Bergamot&Fesleğen’i önerebilirim.

E
4/5

Gidilir, denenir, yenir, değer, tebrikler. Sonuç olarak olumlu ve mutlu ayrıldık. Uzun uzun yazmak istemiyorum.

E
5/5

Ortam zeytin ağaçlarıyla dolu, yemyeşil. Kendi üretimleri olan zeytinyağını masaya ikram ediyorlar ve gerçekten harika. Onun dışında kendi üretimleri şarapları da denemelisiniz. Fiyatlar belli bir kesime hitap ediyor, şarap ve peynir tadımı için denemeye değer. Ayrıca kokteyl olarak tercih yapacaksanız kesinlikle 'kuzu kulağı' tavsiye ederim.

S
5/5

Kapısından girdiğiniz an’dan, servisine, sunumundan, menü içeriklerine ve açıklamalarına ilgi alaka nezaket ve uğurlamasına kadar…tek kelime.MÜKEMMEL💎

A
4/5

Normalde bayıldığım bir yer ama bu sezonki tadım menüleri biraz üzdü. Kalamar tabiri caiz ise kayış gibiydi. Lezzetler geçen seneki gibi dahiyane birleşimlere sahip değildi. Tadım menüsünden ziyade alakarttan bir şeyler yemenizi tavsiye ederim.

M
3/5

Servis ve ortamdan aldigim keyfi yemeklerden alamadim. 2. Defa geldim ilk geldigim donemde de yine lezzetli degildi. Cukurova yoresi insaniysaniz deneyim icin yine gelin ama beklentiyi dusurun. Bize hitap etmiyor. Neyse yanak iyiydi ama hadi onu diyeyim bari haksizlik olmasin..

T
5/5

Urla da gurme restoranlar arasında hala en sevdiğimiz. Servis ve atmosfer mükemmel ve bütün tabaklar çok özenli. Porsiyonlar fine dining restoranına göre büyük. Asla aç kalkmadan tam bir görsel şölen yaşıyorsunuz. Türüf mantarlı kuskus ve dana yanak favorilerim.

M
1/5

OdUrla’ya 4. gelişimiz, ilk defa değil tatmin olmamak, yediğimiz herşeyin lezzet profilinden rahatsız olduk. Tüm tabaklar oldukça baştansavma, ve olmuş olsun diye oluşturulmuş gibiydi. Önceki Odurla tecrübelerimizle alakası yoktu hiç bir tabağın. Fotoğraflarda sırasıyla tahin piyazlı sübye; dümdüz tahinli bir salata yanında ızgara kayış gibi lezzetsiz. Keçi peynirli armut soslu mantı; en korkunç tabak buydu, yedikten sonra ekmek yiyerek ağzımızda kalan tadı temizleme ihtiyacı duyduk. İnanılmaz tatlı bir tabak, o kadar tatlı ki, tatlı tabağı olarak sipariş verseydik fazla şekerli olmuş derdik. Şekerliliği kesecek hiç bir element yoktu, ne acı ne ekşi, sadece inanılmaz bayık bir tatlı sos ile, çok aromasız bir keçi peyniri dolgulu mantı. Takdir etmeye zorlarsak, bir tek mantının hamurunun aldanteliğini beğendik diyebiliriz. Anayemekler; mısır tabanlı köy tavuğu, herhangi iyi roast edilmiş bir tavuk kadar lezzetli bir tavuk ve inanılmaz vasat bir mısır tabanı. Yeşil bir sos kullanılmış ama o kadar düz bir sostu ki, sade tuzlu mısır üzerinde de yesek, çok farketmezdi tabak. Böyle lezzetsiz bir tabağın 300küsür TL olması akıl almaz. Keşke biraz daha ilginç bir lezzet alsaydık da 400-500 olsaydı ama, mısırlı roasted tavuk bu fiyata komik. Vişneli Kuzu gerdan tabağı; iyi pişmiş bir kuzu üzerinde çıtır soğanlar ve vişne ekşili bir sos. Yine hiç etkileyici bir tat profili olmayan bir tabak. Herhangi bir restoranda yiyebileceğiniz normal bir kuzu tabağı. Gerçekten bu tabakları oluşturduktan sonra kimse tadına bakıp, bunu mu servis edeceğiz ayıp değil mi bize dememiş. Tatlılar üzerinde konuşulamayacak kadar kötüydü, hiç bahsetmek bile istemiyorum. O kadar özelliksiz, o kadar lezzetsizdi ki, inanamadık. Özetle Odurla inanılmaz bozmuş demekten başka denecek bir şey yok. Belki de Osman bey, yeni restoranlara verdiği emeğin bir kısmını da ilk restoranının kalite seviyesini korumaya harcamalıydı.

Z
5/5

26 Mayıs akşamı şefin masasında iki kişilik rezervasyonumuz vardı. Normalde zaten michelin yıldızı alarak kendini kanıtlamış ve çok iyi bir restoran olduğu için 5 yıldız vererek geçebilirdim fakat burada iyi yemekten daha öte unsurlar vardı. İlk olarak buraya bir restoran gözüyle değil, baştan sonra bir deneyim gözüyle bakılmalı. Bu konuda özellikle Burcu Hanım ve Can Bey'e gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etmek isterim. Prix fix a la carte menü, adam başı iki kokteyl, iki farklı çeşit zeytinyağı tadımı yaptık. Porsiyonların küçük olduğu doğru, fakat 4 adımlı bir menüde o masadan aç kalkmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum. Şahsen ben patlıyordum. Zaten porsiyonlar fazla olsaydı sanırım tatları damağımızda kalmazdı. Hem tabaklarda, dekorasyonda, atmosferdeki yalınlığın aslında ne kadar da yeterli ve mükemmele yakın olabileceğinin kanıtı OD. Servis gayet hızlıydı, şefin masasında oturup tabakların hazırlanış süreçlerini izlemek çok keyifliydi. Şiddetle önerilir✌🏼

R
5/5

Ma Urla başlı başına bir deneyim. Uzak doğu & türk mutfağı sentezi iyi yakalanmış. Yediğimiz herşeyi beğendik. Kokteyller muazzam. Zeytin ağaçlarının arasından süzülen gün batımı ışıkları gerçekten çok keyifli.

C
5/5

Atmosferin güzelliği öncelikli bir artı, cennet bahçesi gibi bir yer. İlk gidişimde çok fazla memnun kalsam da ikincisi kalabalık yaz sezonuna denk geldi ve bir miktar ilgi alakanın azaldığını gözlemledim. Haziran sonunda eşimle iki başlangıç iki ana yemek bir tatlı ve 5 kokteyle 4000 tl verdik. Yemeklerden keçi peynirli mantı tabağını pas geçmenizi öneririm çok fazla tatlı ve dengelenmemiş bir tabak. çikolata tatlıları değişmiş, ilk gittiğimde beğendiğim tabağı ikincisinde zayıf buldum. Keşke değiştirmeselermiş. Et yemekleri en makul seçenekler arasında bana kalırsa. Kokteyller muh te şem!!! Keşke sadece kokteyl içilebilse 💚

Y
5/5

2 yaşında oğlumuz ile gittik. Mekan ve özellikle çalışanlar ilgisi, güler yüzlü, mutfak ve servis kurallarını hakim, çocuk için özel bir tabak hazırlaması, her şey çok mükemmeldi. Unutulmayacak musmutlu anımız oldu. Teşekkürler OD Urla ❤️

E
3/5

Dun gece esimle birlikte gittik karsilama atmoafer ortam cok guzel kesinlikle fakat yemeklerin hicbirinden tat lezzet alamadik guzel bir kaziklayip gonderiyorlar 2 kisi su bile icmedik sadece yemek 8000 tl hesap odedik bu arkadaslar neyin kafasini yasiyor cozemedim gercekten roma mizragi gibi sapliyorlar

E
5/5

Şirket etkinliğimiz için burayı tercih ettik ve genel olarak memnun kaldık. Hizmet, atmosfer çok güzeldi. Tüm personel ilgili ve güler yüzlüydü. Set balık menüsü seçmiştim güzel bir deneyimdi hem lezzet hem sunum olarak.

M
4/5

Yemekler çok lezzetliydi, sunumları ve görseli çok başarılıydı. Şefler yemek sunumlarında tabakların içeriği ve hazırlanışı hakkında bilgi vermeleri hoşumuza gitti. Servis çalışanları çok yetenekli, ilgililer ve güler yüzlü. Bunları yine yaşamak için kesinlikle giderim. Ama..... Ulaşım ve yol durumunu hiç beğenmedim, hatta berbat bir yol, delik deşik, gidiş/geliş yol ama tek araç geçecek kalınlıkta, Böyle bir üst sınıf Michelin almış restoranda hiç yakıştıramadım. Belediye yolu yapmıyorsa ve ikna edemiyorsanız eğer, menüler için aldıkları fiyatlarla, kendileri bu yolu bir gecelik giroyla yapabilecek durumdalar. Bu yol yüzünden yine gitmem. Bir yıldızı o yüzden kırdım.

O
5/5

4 lü seçkiyi tercih ettik. Yurt dışında da Michelin yıldızlı yerlere gittim içlerinde en beğendiğim yerlerden biri burası diyebilirim. Bence böyle yerlerde insanların en büyük hatası tadım menüsü alması. Tadım menüsü adı üstünde tadımdır yani doyum değildir. Ayrıca istediğinizi seçemezsiniz önünüze ne konursa onu yersiniz. Biz hem lezzetten hem porsiyonlardan çok memnun kaldık hatta tıka basa doyduk. Tüm yemekler lezzetli ama Çıtır baklava hamurlu tatlı gerçekten bir başyapıt. Servis gayet iyiydi. Kaliteli kadeh şarapları olduğu için şişe açtırmak yerine farklı şarapları kadeh olarak aldık. Fiyat olarak yemekler gayet makul şaraplar biraz yüksek diyebilirim. İçki menüsü Michelin yıldızlı bir restorandan beklenecek şekilde geniş. Bodrumda Çeşmede adı sanı bilinmeyen vasat birçok restoranda daha pahalıya ana yemek yersiniz.

M
5/5

Tadı hala damağımda 👌🏻 Açık mutfakta yemekler karşınızda pişiyor aşçılar ve çalışanlar son derece kibar ve güler yüzlü. Yemekler geldikten sonra yanımıza gelip içlerinde kullandıkları malzemeleri ve pişme ayrıntılarını paylaşıyorlar sizinle bu detaya bayıldım 👏🏻 birde kokteyl menüsü gördüğüm en ilginç en güzel menüydü kuzukulağını denedim tadı mükemmeldi 🍸 Teşekkürler odurla 🤍

C
5/5

Büyülü yemekler yiyip bir film karesinin içinde gibi hissettik. Servis mükemmeldi. Masaya konan her yemeğin hikayesini dinledik. İkramlar için teşekkür ederiz.

G
5/5

Güzel bir deneyim, kokteyl olarak kuzu kulaği başarılı! Tatli Antep-vişne! Ana yemeklerden kereviz lezzetliydi! Atmosfer guzel, personel çok bilgili ve yardımcı!

S
4/5

Yemekler çok güzeldi ona zaten bişey söylemem atmosfer ortam fiyatlarda bana göre normal lakin rezervasyon yaparken masa konusunda bizzat uyarmaniz lazim bar bölümünde oturmak beni rahatsiz etdi açıkcasi çok yüksekdi sandalyeleri 1 puani ordan kirdim

E
5/5

4 kişi tadım menüsünden denedik. farklı şeylerden tadabilmek için hepimiz farklı yemekler seçtik. Masaya gelen her şey birbirinden lezzetleydi. başlangıçlardan ana yemeğine ve tatlısına kadar, her tattığımız yemekte parmaklarımızı yedik.

B
4/5

Fine dining deneyimlemek için güzel. Kuzu kulağı mutlaka deneyin. Baklava ve çilekli semizotu öneririm. Aşırı aç gitmeyin. Yemekler tadımlık. Fiyatlar tabi ki çok pahalı. Bir kez gitseniz yeter.

G
4/5

Yemeklerinden çok atmosferini sevdiğim bir restoran. Doğanın içinde keyifli bir gastronomi deneyimi yaşatıyor. Menüsü değişmiştir eminim ama ben tattıklarımı buraya bırakıyorum. Şef restoranlarını deneyimlemeyi seviyorsanız, Urla'ya gittiğinizde uğrayabilirsiniz.

G
1/5

Michellin yildizli bir şef restauranti oldugu icin tercih ettik fakat yemek tanitimi icin gelen iki ayri kisi bir kismini soyledikten sonra gerisini unuttuklarini hatirlayamadiklarini soylediler.Mekandan hesabimizi ödeyip ayrildiktan yaklasik 5 dk sonra son kisinin odemesinin iptal oldugunu kartin cekmedigini geri donup odeyip odeyemeyecegimizi sordular .yaklasik 5.000 lira kisi basi hesap odedigimiz bu restauranta kart ödemesinin ss ini atip odemenin alindigini kanitlama ugrasina girdik.oldukça kalitesiz bir yaklasimin oldugu,fazla ve niteliksiz çalisanlarin bulundugu mekan.paranizla rezil olmak isterseniz buyrun

B
5/5

Eşim doğum günümü kutlamak için rezervasyon yaptırmış. Tüm ekip çok profesyonel, herkese tek tek emekleri için teşekkür ederim. Başlangıç olarak Narenciye ile marine edilmiş deniz levreği, ana yemek olarak odun ızgarasından kuzu sırt ve kuzu incik tercih ettik. Tatlı olarak antep fıstığı kreması-kuru baklavalı dondurma-fırından çıtır yufka yedik. Hepsi ayrı ayrı mükemmeldi. Şefin ikramına bayıldık. Türk kahvesi yanında gelen ikramlıkların hepsi harikaydı. Özellikle tatlının tadı damağımızda kaldı. Kanada’dan her gelişimizde mutlaka uğrayacağımız bir yer oldu. Totalde iki kadeh şarap da dahil 3400 ödedik.

N
5/5

Atmosfere keşke daha fazla puan verebilsem. Öyle güzel ki, tüm keşmekeş arkanızda kalıyor. Yemekler doymaktan çok aslında bir deneyim, hepsinin hikayesini gelip bir şef anlatıyor, “Şef’in Yolculuğu”na eşlik ediyorsunuz.

P
1/5

Yemekler lezzetli degil. 3 dal semizotunu (4 degil ) ufalamislar ortasina yarim nektarin dilimlemisler ustune de seftali sorbe(püre)1 kasik 850 tl. Hırsızlığın yeni nesil sosyetik hali. Gitmeyin arkadaslar. Gercekten gereksiz bir yer. 2yetiskin 1 cocuk hicbirsey yemeden 6bin küsur hesap odeyip kalktik:)

T
5/5

Tek kelimeyle "nefis". Her lokmada, ağzınızdaki tüm hücrelerin lezzet bombardımanına tutulduğu tabaklarla ve imza kokteylleriyle kendinizi şımartabileceğiniz bir mekan. Od Urla ekibinin daha mekanın kapısına yaklaşırken başlayan güleryüzlü hoşsohbet tavrı, siz aracınıza binene kadar devam ediyor. Masaya gelen her içecek ve yiyeceği tanıtan, anlatan kişilerin de oldukça donatılmış olduğu, tabakla ilgili sorduğunuz sorulara aydınlatıcı yanıtlarından belli oluyor. . Osman Şef çok güzel, keyifli bir mekan oluşturmuş. Kendinizi biraz şımarmak isterseniz, lezzet ve sunumuyla Od Urlayı öneririm. . Bu keyifli akşam yemeği için teşekkürler, Osman Şef ve Tüm Od Urla ekibi.

B
5/5

şefin yolculuğu ile birçok farklı lezzet tecrübe edilebilir.

G
3/5

Eşim ile birlikte çok büyük tavsiyeler üzerine öğle yemeği yemeğe gittik. Mekan fiziki olarak zeytin ağaçları ve ekili bahçelerin arasında muhteşem güzellikte. Aşırı kalabalık belki de bayram nedeni ile ama illa gideceğim diyorsanız bizim gibi mutlaka yer bulursunuz. Biz ilk kez gittiğimiz için tadım menüsü tercih ettik. Tadım menüsünü masada örneğin 2 kişi varsa birimiz tercih edemiyoruz. Zorunlu olarak masada ki kişi sayısı olarak sunuyorlar. Çok küçük porsiyonlar zorlama yeni lezzet denemeleri. Aynı anda hem balık hem et hem hamur işi vs tüm yemekler sunuluyor ancak bir tabak meze büyüklüğünde bile değil. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tadım menüsü kişi başı 850 TL aralıklarla servis wdiliyor. Her çeşit masaya geldiğinde şeflerden biri gelip sunum yapıyor sabırla dinlerseniz yaklaşık başlangıcından tatlısına 7-8 çeşit geliyor ve tek tek anlatıyor. Artık bi yerden sonra bitse de gitsek moduna girdik. Ana yemeklerden maaleswf deneyemedik hem zaman hem bütçe meselesi. Bir daha gider misiniz diye sorarsanız asla derim. Bir kez deneyimlemek iki kişi için 1500-2000 tl arası bir maliyetle mümkün olabilir.

S
5/5

Uzun zamandır gitmeyi planladığımız OdUrla’ya geçtiğimiz hafta uğradık. Başta ödeyeceğimiz hesap konusunda endişeli olsak da iyi ki gelmişiz dediğimiz bir yer oldu. Tüm çalışan personel çok nazik ve ilgililerdi. Bardağımızdan su eksik olmadı. Gelen tüm yemekler çalışanlar tarafından tek tek anlatıldı. Masamız bahçede zeytin ağaçlarının altındaydı ve muazzam bir armosfer vardı. Biz Şefin Yolculuğu adıyla sunulan tadım menüsünü tercih ettik ve bayıldık. Başlangıçlar, soğuklar, balık, kırmızı et , makarna, tatlı. Hepsi gerçekten çok lezzetliydi. Doğancan ustam bizlere kuzukulağı kokteyl ve çikolata hediye etti. Çok başarılı ızgaralar yedik ellerinden. Ayrıca ona da çok teşekkür ediyorum ☺️ demem o ki gidin, yiyin ve kendinizi mutlu edin. Tekrar görüşmek üzere 🥂😌

D
4/5

Özel bir günümüzde farklı deneyim yaşamak istemiştik. Başlangıçta her sey güzeldi ancak çevre masalarda dubaili belli ki bol harcama yapacak bir masaya denk gelmemiz üzerine hersey berbatlaştı. Sarap eşleşmeli tadım menüsü sipariş etmemize rağmen yemekle birlikte sarap getirmeyi unuttular, ilgi çok çok azaldı. Kendi ülkemizde ikinci sınıf vatandaş konumuna düşmemiz üzücüydü. Bunun dışında yemekler oldukça lezzetliydi.

O
5/5

Şefin yolculugu ve şarap eşleşmesini deneyimledik. Hersey çok dengeli lezzetli ve bazen de sasirticiydi. Şarap kadehlerinin her birine bayildik. Tatlı servisi öncesi tüm OD alanlarını gezme şansımız oldu. Eşimin doğum günü için de cilek-feslegen tatlisi mum ile servis edildi. Yolculuk 12 adet lezzette tamamlanıyor. Yolculuğun başındaki tatlardan muhammara gofret beklenmedik bir şekilde servis için beklemiş neredeyse kabuklanmisti (foto). Bu şekilde bize servis edildi. Güncel fiyatlara sitesinden ulaşılabilir. Hersey çok kaliteliydi.

H
5/5

Güleryüzle karşılandık, güzel anılarla mutlu bir şekilde ayrıldık. Yemekler çok lezzetliydi ve sunumları çok güzeldi. Tadım menüsünü baştan sona anlatan sarışın hanımefendi ve kokteyl sunumlarımızı yapan barmen Burak beye ayrıca teşekkür ederiz. Kabak dolması uzak ara favorim oldu.

Z
5/5

Behcesindeki zeytin agacli girisinden, güler yüzlü ekibine, leziz yemeklerden kokteyllere, dört dörtlül bir tecrübe. Böyle kaliteli, farkli, hikayesi cok etkileyici, ilham veren yerleri görmek cok mutluluk verici. Mutfak ve servisteki kadin varligi da cok etkileyici. Her yemek bir sanat eseri, hepsinin hikayesi, kendi topraklarindan gelen taze sebze-meyve-otlari, hem görsel hem lezzet söleni cok basarili. Ben vejeteryan tadim menüsü, digerleri sefin yolculugunu aldi. Ikisi de cok begenildi. Nice usun yillar basarilarinizin devami gelsin, yeni ve diger isletlmelere örnek olsun.

Siz de beğenebilirsiniz

📍 İskele, İskele Cd. No:125, 35430 Urla/İzmir

💬 Ambiyansı, mimarisi, şıklığı, deniz manzarası, lezzetli sushileri, tertemiz oluşu, arka bahçenin kocaman alanı, makarnalarının lezzeti ile porsiyon büyüklüğü ve...

İzmir En İyi İtalyan restoranı Listesi İzmir En İyi Suşi restoranı Listesi Urla En İyi Avrupa restoranı Listesi Urla En İyi İtalyan restoranı Listesi Urla En İyi Kokteyl bar Listesi Urla En İyi Suşi restoranı Listesi

📍 Yağcılar, 9005. Sk. No:20, 35430 Urla/İzmir

💬 Harika bir tatil için ihtiyaç duyduğum her şeyi çok içtenlikle sağlayan bir yer Urla Bağ Evi. Öncelikle sakin. Ama aynı zamanda içinde bir çok hoş sürpriz barın...

Urla En İyi Avrupa restoranı Listesi Urla En İyi Akdeniz mutfağı restoranı Listesi

📍 Kazımdirik, 161. Sk. No: 13/E, 35100 Bornova/İzmir

💬 KFC.... Her zaman fast food çeşitleri içinde tercihimdir. Lezzetli güzel ama sağlıksız. Bir de tavuk parçaları kalkmış, sadece but var tavuk parçası olarak. Dah...

İzmir En İyi Tavuk restoranı Listesi Bornova En İyi Avrupa restoranı Listesi Bornova En İyi Tavuk restoranı Listesi

📍 Ataşehir, Kipa AVM, Yeni Havaalanı Cd. No:40, 35000 Çiğli/İzmir

📍 Bahçelerarası, Mustafa Kemal Sahil Blv. No:46, 35330 Balçova/İzmir

💬 2 kez gittim ilki açıldığında ikincisi 1.5 sene sonra doğum günümde, doğum günüm pazar gününde olduğu için serviste vs tabii ki aksaklık yaşandı çok normal o ka...

İzmir En İyi Öğle yemeği restoranı Listesi Balçova En İyi Kahvaltı restoranı Listesi Balçova En İyi Avrupa restoranı Listesi Balçova En İyi Öğle yemeği restoranı Listesi Balçova En İyi Organizasyon şirketi Listesi

Yorumunuzu yazın


Hata
Hata Alınıyor: Mesajınız gönderilemedi. Lütfen daha sonra deneyin.
Sistem bilgisi
Lütfen adınızı girin.
Lütfen yorumunuzu girin.


Bu alan zorunludur