TURK FATIH TUTAK

TURK FATIH TUTAK

TURK FATIH TUTAK, Restoran, Avrupa restoranı, Kaliteli yemek restoranı olarak Cumhuriyet Hacıahmet Silahşör Cad, Yeniyol Sk. No:2, 34440 Şişli/İstanbul adresinde bulunmaktadır. TURK FATIH TUTAK 100 yorum ve 4.75 puanlamaya sahip.
Adres: Cumhuriyet Hacıahmet Silahşör Cad, Yeniyol Sk. No:2, 34440 Şişli/İstanbul
Telefon numarası: +902127095679
Kategoriler: Restoran Avrupa restoranı Kaliteli yemek restoranı
Çalışma saatleri: Cuma 18:30–23:30,
Cumartesi 18:30–23:30,
Pazar Kapalı,
Pazartesi Kapalı,
Salı 18:30–23:30,
Çarşamba 18:30–23:30,
Perşembe 18:30–23:30
Web sitesi:
Google Haritalar'da Aç

TURK FATIH TUTAK Yorumları

M
5/5

Her şeyden önce inanılmaz güzellikte bir gece geçireceğinizden emin olabilirsiniz. Giriş anınızdan itibaren profesyonel bir ilgi ile ağırlanıyorsunuz. Tadım menüsü içeriği mevsime göre değişmekle birlikte muhteşem yaratıcı ve de lezzetli tabaklar önünüze geliyor, hizmet kalitesi ise tartışılmaz derecede başarılı. Her bir misafirin alerji durumu vb. gibi özel tercihlerine dikkat edilerek tabaklar hazırlanıyor. Yemek sonu mutfak turuna davet ediliyorsunuz ve mutfağı görme şansına sahip olmak heyecan verici, şefin menüye ek ikramlar sunması ve de mutfak turu esnasında da ayrı ikramlar ile ağırlanmak yine heyecan verici, unutulmaz bir deneyim :) Şarap menüsü oldukça geniş ve kaliteli, kokteyller ise özenle çalışılarak yaratılmış eşşiz tatlar, favorim Ege isimli kokteyl oldu, klasik kokteyllerden Negroni ise şu ana kadar içtiğim en iyisi idi. Akşam çıkarken özel hediyeler ile uğurlanıyorsunuz, kendinizi aşırı derecede değerli hissediyorsunuz. Unutulmaz güzellikte ve muhteşem bir deneyim yaşamak isteyenler için tercih edilesi. Her şey için teşekkürler, emeğinize sağlık :)

K
5/5

Türkiye’nin en iyisi her anlam da sadece hoparlör sorunları ses sistemin de sıkıntılari var Tadım menüsü harika 10/12 course sadece yumurta ve mantı ofsayt gerisi inanılmaz tereyağı olağanüstü ana yemek Trakya kıvırcık kuzu süperdi!

S
5/5

Yıl dönümümüzde tadım menüsü ile beraber tercih ettik. Gerçekten yemek, servis ve o gece itibari ile özel anılarımdan biri oldu.

P
5/5

Türk olan ve Türk mutfak ezgilerini görmek isteyen herkese tavsiyemdir. İnsan hayatında ne kadar gururlanır ki?

E
5/5

İlk adımınızı attığınız andan itibaren sizi büyüleyici bir atmosfer karşılıyor. Her detay özenle düşünülmüş ve mekanın zarafeti, misafirlerini adeta kucaklıyor. Lezzetler ise kelimenin tam anlamıyla olağanüstü. Şefin yaratıcılığı ve ustalığı, her bir tabakta kendini gösteriyor. Sunumlar sanatsal ve her lokmada bir lezzet patlaması yaşıyorsunuz. Bu restoran gastronomi dünyasındaki itibarını her yemeğiyle kanıtlıyor. Servis kalitesi ise beklentilerin ötesinde. Personel son derece ilgili ve kibar, her anınızı özel hissettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Misafirlerine gösterdikleri özen ve profesyonellik, bu eşsiz deneyimin bir parçası. Elbette fiyatlarının yüksek olması şaşırtıcı değil. Ancak sonuna kadar hak ediyor. Bu deneyim, sadece bir yemek değil, unutulmaz bir anı olarak zihninize kazınıyor. Eğer kusursuz bir gastronomi yolculuğu arıyorsanız mutlaka ziyaret edip deneyimlemeniz gereken bir yer.

R
5/5

Bu benim ilk ziyaretimdi. Bir “gastronomi tapınağına” girmek üzere olduğunuzu, kapısında anlıyorsunuz. Yemeğin deneyiminin gözde başladığını, burunda sürdüğünü ve en sonunda ağıza ulaştığını söyleyebilirim. Personellerin güler yüzlülüğü ve dostane sunum; bu deneyimi bir üst seviyeye taşıyor. Layık oldukları üç Michelin yıldızını bu yıl kazanmalarını diliyorum. Fatih şef başta olmak üzere; bütün personeli tebrik ediyorum ve en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Servisimizi gerçekleştiren İsmail beye de ayrıca teşekkür ederim.

S
5/5

Türk mutfağının geleneksel tatları çok özel karışımlarla hazırlanan bu restoranda her yemeğin bir karakteri olmasına özen gösterilmiş. Özenle hazırlanmış yemeklerin olduğu Turk’un her tabağı da adeta sanat eseri titizliği ile hazırlanıyor. Açık mutfağın aktivitesi, ilgi ve lezzet kendinizi çok özel hissettiriyor. Yurtdışında da michelin restoranlarda deneyim yaşayan bir çift olarak gurur duymakla beraber tek olumsuzluk fiyat politikası. Maalesef 2. kez deneyimleme şansımız yok ve yurtdışına göre çok çok yüksek.

F
5/5

Hemen hemen herşey lezzetliydi. Servis hep zamanında yapıldı. Masamızla ilgilenen garson deneyimli ve özenliydi. Karşılamadan uğurlamaya kadar keyif aldık.

D
5/5

Restorana girdiğim andan itibaren farklı bir deneyim olduğunu anladım. Personelin hepsi çok kibar, ilgili, hiçbir şey atlamıyorlar kaçırmıyorlar 10/10 bir servis vardı bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ki Türkiye'deki Michelin yıldızlı birkaç restorana tecrübeme göre de net olarak ilk sırada olduklarını söyleyebilirim. imza yemeklerden kabuklu midye muazzamdı, annemin mantısı muazzamdı, pastırma soslu kalkan balığı muazzamdı. Pideyle birlikte gelen kemik iliği içindeki tereyağ ve bal muazzamdı. Yemek öncesi istediğim Ege kokteyli çok çok iyiydi, mandalina ve vanilyayı tamamen hissederek içmek çok hoşuma gitti. en "normal" gelen yemek kuzu idi, asla kötü değil ama tüm diğer yemeklerin hakikaten olağanüstülüğünün yanında kuzu biraz fazla "normal" kalmış gibi hissettim. bu arada eşimin pesketaryen olduğunu iletmiştik, bu konuda da çok özenlilerdi. Mantı sebzeli geldi, kuzu yerine lezzetli bir pancar geldi, tavuk suyu çorba yerine tarhana geldi, gerçekten çok hoşumuza gitti. Yemek sonrası mutfak gezisinden de çok keyif aldım, burada ikram edilen tatlılar da çok güzeldi ama mutfakta karşılaşılan her personelin gerçekten güleryüzlü olmasına çok şaşırdım, Fatih bey'in kendisi de bütün akşam mutfaktaydı hiç durmadan çalıştığına bizzat şahit oldum. Baştan sona çok çok memnun kaldığım 2 yıldızlı bir deneyimdi, her şey çok güzeldi. Umarım 3 yıldızı da görürler, biz de gururlanmış oluruz.

Y
5/5

Fatih Tutak’ın yıllar boyu uzak doğudaki tecrübesiyle Bomonti’de açtığı Turk, iki yıldır koruduğu 2 Michelin yıldızıyla ülkemizde en çok merak edilen restoranlardan biri.Çok uzun bir yazı yazılabilir, Turk ve Fatih Tutak için. Türk mutfağını farklı bir anlayışla yorumlanmış hali hem tanıdık geliyor hem de şaşırtıyor. Lezzetler tabii ki çok iyi, ama iyiden çok sürprizlerle dolu. Daha da önemlisi, girdiğiniz andan çıktığınız ana kadar her noktası en ince detayına kadar planlanmış bir deneyim sunuyor Fatih Tutak.Üst düzey bir kuliner tecrübe sunan mekanın tadım menüsü mevsimsel olarak zaman zaman değişiyor. Bizim favorilerimiz boyoza sarılmış lagos, 3 ay dinlendirilmiş düve etinden isli yoğurtla sunulan mantı, hindibağında sunulan midye dolma ve kıvırcık kuzu baklava oldu.Üst düzey gastronomik bir tecrübe sunan Turk’un kalabalık mutfağından, önümüzdeki yıllarda bir çok yeni şefin de yetişmesi sürpriz olmaz.#michelinstar23 #michelinguideist #michelinstar #bomonti̇ #finedining #chef #chefstable #fatihtutak

N
4/5

Gerçekten değişik ve beklemediğimiz bir deneyim oldu. Tabiki şık, gösterişli, hem göze hem mideye hitap eden bir yer ve tabii ki servis de ona göre. Bizim için en beklenmedik ve eğlenceli kısım yemek esnasında masamızdan kaldırılıp, yemeğin bir kısmına devam edebilmek için başka bir bölüme geçmek ve sondaki mutfak turu oldu. Balkon kısmında dekor, yemek ve müzik üçlemesi çok eğlenceliydi ve bizim için cidden beklenmedik bir sürpriz oldu, çok eğlendik. Açıkçası tuvaletteki müzik seçimleri de aklımdan çıkmıyor 🤭😂 Rezervasyon sırasında normal masa - chef’s table seçimine dikkat edin. Ben hızlıca dikkat etmeden normal masa ayırmışım, aslında bu seçenek varsa hep chef’s table seçerim. İçecek fiyatları normal, şarap menüsünde birçok yerli butik şarap markasını görebilmek beni aşırı mutlu etti. 🥳 Koktey menüsü ilgimi çekti, ama şarap ile karıştırmamam gerektiği için deneyemedim, aklımda kaldılar … isimleri çok sevimliydi, içerikleri de güzel görünüyordu. Tadım menüsü fiyatı ülkemiz için biraz yüksek (İtalya ve Fransa ‘da ödeyeceğiniz fiyat seviyesinde. ) ve a la carte seçeneği yok.

J
5/5

her şey çok güzel düşünülmüştü. doğum günü için hazırlanan, menüde yer almayan birthday cake dahil her şey çok lezzetliydi. benim favorim kuzu ve yanındaki yoğurtlu patates cipsi oldu, ama hepsi ayrı lezzetli. mutfak turu da çok keyifliydi. neden 2 yıldız aldığını anlıyorsunuz ilk andan itibaren

A
3/5

2 sene önce alkolsüz kişi başı 100 dolar civarı olan tadım menüsü şu an nasıl 300 doları aşıyor merak ettim. Yıl dönümüm için rezervasyon yapmayı planlıyordum, siz delirmişsiniz. Bu para Avrupa'nın, Uzak Doğu'nun çoğu 3 Michelin yıldızlı restoranlarından dahi yüksek.

E
5/5

Bizim deneyimiz şöyle oldu. Öncelikle bir rezervasyon tarihi bulduk, paranın bir kısmını rezervasyonun selameti açısından olduğunu düşünüyorum;) önden alıyorlar. Rezervasyon günü yıldönümümüzdü, herkesin imzaladığı bir kart hazırlamışlar çok tatlı bir jesti. Birer kadeh de şampanya ikram ettiler. Kokteyllere bayıldığımızı söyleyemem, yemekler gerçekten üzerine çok düşünülmüş lezzetli yemeklerdi. İlgi alaka konusundaysa çok deneyimli kişiler olduğu gibi, çok yeni olduğunu düşündüğümüz biraz daha donuk tavırda :) arkadaşlar da oldu. Bizim için pastanın kreması diyebileceğimiz kısım ise mutfağa geçtiğimiz kısımdı. Yediklerimiz, gördüklerimiz bizi çok etkiledi eğlenceli sürprizli oldu. Herkese tavsiye ederiz.

B
5/5

Her şey inanılmaz lezzetliydi. Sunumlar ile yıldızın hakkını vermişler. En çok memnun kaldığım şey ise çalışanlar👏🏻 saygılı, güler yüzlü, ilgili🤌🏻 tebrik ediyorum🍀

Ö
5/5

Başından sonuna kadar muhteşem keyifli bir vakit geçirdik. Mutfağı gezmek de oldukça güzeldi. Yemeklerin lezzetine zaten söylenecek pek bir şey yok. Daha iyisini yemedim.

E
5/5

Gerçek bir deneyim.Kapıdan içeriye girdiğiniz andan itibaren kendinizi özel hissetmeye başlıyorsunuz.Yemekler,ortam kesinlikle şahane.Sunumlar en ince detayına kadar düşünülmüş.Kesinlikle insanım hayatında bir defa bu muhteşem başarılı yemekleri deneyimlemesi gerektiğini düşünüyorum.Ülkemiz için muhteşem bir gurur kaynağı diyebilirim.

S
5/5

TURK FATIH TUTAK’a ilk gitme fikri ortaya çıktığı andan itibaren kendimizi ayrıcalıklı bir yemek şöleni içinde bulacağımızı biliyorduk. Yine eşimin keşfi ile unutulmaz bir deneyim yaşadığımız evlilik yıl dönümü yemeğimizi yedik. Her tabakta yok artık dedik. Yemek sanatı icra ettikleri için şefimize, çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Özellikle imza haline gelen yumurta olağanüstü bir şeydi. 11’er tabak servis aldık diye hatırlıyorum. Sayması kolay değildi. “Ya bunu da beğenmedik” dediğimiz hiçbir şey olmadı. Servis, lezzet, nezaket, zarafet ne ararsanız vardı. O gün çıktığımızda eşime şunu söyledim. “Türkiye’de tek bir mekan Michelin Star alacaksa orası burasıdır” Çok şükür yanılmadım ve hak edileni aldılar. Alınan 2 yıldız, gerçekten emeklerinin karşılığıdır. Unutulmaz deneyim yaşamak isteyen herkese gönülden öneririm.

B
5/5

Gerçekten oldukça etkileyici bir deneyimdi. Rezervasyon sırasında kalan tek yer olan şef masasında oturmam güzel bir şans olmuş çünkü bu harika lezzetleri ortaya çıkaran ekibin yoğun ve sistematik çalışmasına da şahit oldum. Öncelikle kokteyl alınmalı bence, ben Karadenizi seçmiştim çok beğendim. Soğuk balık tabağı geldi dördüncü tabaktı, normalde çiğ et, çiğ balık, wasabi vs. sevmeyen bana bile bu ürünlerden oluşan tabağın dibini sıyırttı. İlk başta sıcak ekmekle beraber dana kemik içinde ballı tereyağı geliyor, tereyağından kaşık kaşık yemek istiyor insan. Sonda gelen o fıstıklı tatlı ise aklımdan hiç çıkmayacak. Yemekten sonra size mutfağı da dolaştırıyorlar çalışanlarla tanışma imkanı buluyorsunuz. Bu muazzam deneyimde emeği geçen bütün çalışanlara çok teşekkürler ve başarılarının devamını dilerim.

M
5/5

Harika bir deneyim. Atmosfer daha iyi yapılabilir, bunun için çalışmaları vardı zaten. Geriye kalan her şey, sunumlar, hizmet, ve lezzet muazzam. Mantarlı ve yumurtalı başlangıcı inanılmazdı. En az bir kere deneyimlemelisiniz. Great experience. The atmosphere could be made better, they already had work for it. Everything else, presentations, service, and taste is magnificent. The mushroom and egg starter was incredible. You must experience it at least once.

E
5/5

Türkiye'nin ilk ve tek Michelin 2 yıldızlı restoranı. Fatih Tutak'in imza recetelerinden oluşan 10-12 adet tat deniyorsunuz. Muhtesem tatlara hazır olun. Mutlaka deneyin

E
4/5

Dünyanın dört bir tarafında şef restoranı gezdim ve türkiyede michelin yıldızı alabilecek iyi restoranlar oldugunı biliyorum. Fatih şefin restoranına da büyük bir hryecanla gittim. Yemek lezzeti ve tabak sunum konusında hiçbir eksik yoktu. Anadolu lezzetletini çok güzel modernize etmiş fatih şef. Ancakkk böyle bir restoranda sunum ekibinin çok daha kuvvetli olması gerekirdi. Ekip çok genç, pırıl pırıl ama sunumlar zayıf, garsınlarda hafif bir özgüven eksikligi… burada bir sanat yapılıyor ancak bu sanat yeteri kadar seyirciye anlatılamıyor. Oysa yemek sunumunu yapan kişi gerçekten çok çok önemlidir. Bir de sizden ricam servis aralarında masayı temizlemek için lütfen elinizde bezle gelmeyin. Dünyafa Bu tarz restoranlarda çok daha gelişmiş yöntemler var. Tesekkür ederim

D
5/5

Özel bir gün için harika bir deneyim. Yemekler ve servis kusursuz. Ününün hakkını veriyor. İmkan ve zaman varsa mutlaka denenmeli. Kendi adıma tatlılara, yoğurt ve tereyağına, mekandaki genel özene ayrıca bayıldım. Her şey siz daha talep etmeden sizin için zaten düşünülmüş şekilde ayağınıza geliyor. Her şey için ellerinize sağlık. Doğum günümü daha güzel bir güne dönüştürdünüz ♥️

U
5/5

Bir yıldönümü yemeği için kendilerini ziyaret ettik. En başından sonuna kadar her şey çok profesyonel, lezzetli ve düşünebileceğimizin çok ötesindeydi. Tam olarak da bu yüzden sanırım yıldızlar korunmaya devam ediyor. Bir yemekten ziyade içerideki havayı, ortamı koklamak için gerçekleştirilen bir deneyim olarak düşünülmeli.

E
5/5

Mükemmellik derecesindeki naziklik, harika bir atmosfer, inanılmaz bir ekip..Tam 3 saat süren tadım yolculuğumuzda bize eşlik eden Yusuf Bey’e teşekkür ederiz.Yemeklerimizin bir sanat eseri gibi servis edilmesi ve tadım boyunca hissettiğimiz eşsiz lezzetler için de kesinlikle mutfakta çalışan tüm ekibe ve bu ekibi bir orkestra gibi yöneten Fatih Bey’e buradan da sonsuz teşekkür etmek istiyoruz.Turk mutfağı tadımı için hem gurur verici hem de inanılmaz keyifli ve unutulmaz bir akşamdı..

A
5/5

Çift Michelin yıldızlı bir mekan. Benim yorum yapmama gerek yok. Ben hayatımda böyle şeyler yemedim demek istiyorsanız mutlaka gidin. Rezervasyon yaptırmak için biraz sabır gerekecek ama.

M
5/5

Bastan sona cok keyifli bir deneyimdi.

T
5/5

Hakkinda yazacak çok şey var, dağılmamak için madde madde yorum yapmak istiyorum; -Konsept alışık olduklarımızın çok dışında -Servis başka bir boyutta -Ambiyans Asya dekorasyonundan çok etkilenerek oluşturulmuş (bunu gereksiz buldum benim olsa çok daha farkli olurdu demekten kendinizi alamiyorsunuz ama sakin olun sizin değil :) Şef Asya mutfağında uzun yıllar çalışmış normal) -Fiyatlar malumunuz kişı başı yaklaşik 1700 Tl odeyerek gidiyorsunuz. Yemeklere değer mi %70, deneyime değer mi %100 Kaç tane Fatih Tutak var ki ülkede? -Biz bir de şarap tadımı istedik,işte onu keşke yapmasaydık. Şarapların hepsi yerli ki bunda kötü birşey yok, şarap konusunda çok zenginiz fakat kuzuyla servis edilen dışında seçilen şarapların hepsini yemeklerle çok uyumsuz buldum hiç tavsiye etmem. -Şarap tadımı yerine Türkiye bölgeleriyle adlandırılmış kokteyllerden deneyin ben Akdenizi beğendim. -Yemeklere gelince, damak tadımın böyle usta bir şefi değerlendirebilecek düzeyde geliştiğini sanmiyorum özellikle baharatı çok tüketme problemim var ama yediğimiz herşeyin puanında arkadaşımla antant kaldık bu da bana bişeyler söyleyebilecegimi düşündüyor; - Imza mantı antrikot kıymasındanmış, farklıydı ama ölümcül güzellikle birşey yoktu inanin daha iyisini yedim yorumlarimda mekanın ismini bulabilirsiniz, bunun imza bir yemek olduguna inanmak zor. -Kuzu fazla pişmisti suyu kalmamisti -ilk etapta servis edilen herşeyde fazlaca maydanoz yağı kullanılmisti çok gereksizdi - dondurma harikaydi,peynir tatlisi da öyle -sucuk efsaneydi unutulmaz bir sucuk yapmışlar, tekirdağda kasaplarinda yok öyle sucuk -Enginar kızartması da diger herseyin aksine çok yagsiz kuruydu -yumurta cok farklıydı iste ben şuan değisık birsey yiyorum oluyorsunuz. Velhasıl Fatih Tutak yıldız alabilir diyorlar, michelin dergisi Türkiye'de yok o nasıl olacak bilmiyorum ama alsın. İşini aşkla yapan insanlar var mutfakta. Hergün gidebileceğimiz bir yer değil ama özel bir gün için mutlaka tercih edebilirsiniz :)

B
5/5

Servis ilgi alaka guler yuzlu kaliteli personel cok memnun kaldik. Her sey icin cok tesekkur ederiz. Cok keyifli vakit gecirdik.

N
5/5

Fatih Tutak ve ekibini kutluyorum. Her detayda ayrı bir özen var. Dekorasyon, ambiyans, personelin ilgisi, lezzet üst seviyede. Fiyatlar bir kişilik tadim menüsü için ( 8li yemek + 4lu tatlı ve çay/kahve dahil) 890 TL +%10 servis, şarap eşleşmesi için 590 TL + %10 servis ( fiyatlara KDV dahil). İlk etapta pahalı görünmesine rağmen, ödediğiniz paranın karşılığını kat be kat aldığınızı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Yurt dışında bu menünün fiyatı, sarap hariç en az 1800 TL olacaktir. Bir akşam yemeğinden öte, muazzam bir deneyim. Akelare, La Pergola, Gordon Ramsay gibi bir çok michelin yıldızlı restoranda yemek yemiş biri olarak yaptıkları işi en üst seviyede tuttuklarını söyleyebilirim. Türk gastronomisinin en iyi temsilcilerinden biri olmakla beraber Türk saraplarinin yanisira dünya şarapları ile eşleşme görmek isterdim ancak o zaman da restaurantin vizyonuna ters olabilirdi ☺. Menu çok zengin olduğu için finalde mide fesadı geçirecek gibi olduğumdan 6 yemek +2 tatli şeklinde de ayri bir menu olmasını önerebilirim. Bu güzel tecrübe için Fatih Bey'e teşekkür ederim.

M
5/5

yemeklerin arkasındaki yaratıcılık, tanıdık türk lezzetlerine katılan gülümseten yorum, eşsiz kalitede seçilmiş ürünler ve gösterilen hizmet kalitesi ile muhteşem bir deneyimdi.

S
5/5

Yıldönümümüz için gittik. Her şey muhteşemdi. Her yönüyle çok anlamlı bir deneyimdi. Tüm tabaklar şahaneydi ama kalkan balığı, mantı, patlıcan böreği ve fırınlanmış dondurma efsaneydi. Sondaki mutfak turuyla size tüm hazırlık sürecinin bir parçasıymışsınız gibi hissettirip deyim yerindeyse geçirdiğiniz güzel akşamı zihninize mühürlüyorlar.

S
5/5

Müthiş bir deneyimdi Yemeklerin kalitesi dışında ambiyans müthiş Tamamen farklı bir dünyaya giritorsunuz gibi kapıdan girdiğiniz andan itibaren Erikli turşu suyu başlangıçta şok etti Ekşi maya ekmek terayağı ve hizan balı çocukluğumuza götürdü Midye dolma tam bir inovasyon Kalamarlı pilav çok hoştu Yengeçli menemen sunumu ve lezzeti müthişti Umami pasta görüntü orijinal tat normal Anne mantısı güzel bir klasikçıtır derili trakya kuzu beklediğim gibiydi Beni etkilemeyen tek yemek süt kaymaklı yufka idi. Kötü diyemem

A
5/5

Özel bir gece, güzel bir deneyim. İtinalı, samimi hizmet. Lezzetli karışımlar. Midye kabuğunu ıssırarak, bademi ise ısırmadan direk ağıza atarak yenmeli. 👏👏👏

Ö
5/5

Turk fuzyon. Yemeklerdeki yaraticilik olaganustu. Dublin'de 3 michelin yildizli bir restaurant'i deneyimlemistim, aralarinda fark yok, hatta daha iyi diyebilirim. Ambiyans ve sunum da mukemmel. Sandalyeler biraz daha rahat olabilir. Ve akustik icin bir care bulunabilirse (ortamdaki ugultu bazen rahatsiz edici olabiliyor) kusursuz diyebilirim. Oncelik tadim ve lezzet oldugu icin bu ufak konular gozardi edilebilir. Tadim menu haricinde sunulan yiyecekler oldu. Malesef fotografini cekmeyi unuttugum enteresan bir sunum daha vardi. Patatesli, pastirmali yumurta :) Ben ona suprizli yumurta dedim. Kucucuk yumurta icerisinde yok yok :):):) Anlatilmaz gormek lazim. Yaklasik Fiyat: tadim menu 1 kisi 470 TL (alkol haric). Vale hizmeti de var, 30 TL. Denemek isteyenlere afiyet olsun. Edit: menu icerigini ekledim.

İ
5/5

Müthiş bir mekan, müthiş bir hizmet anlayışı ve müthiş lezzetler. Böyle bir organizasyon için tüm ekibe teşekkür ederim. En kısa sürede tekrar ziyaret edeceğim. 👏🏼

V
5/5

Muhteşem bir deneyim, içeriye adımı attığımız ilk andan son saniyeye kadar etkileyici anlar yaşadık.Ambiyans, yemekler, sürprizler, ilgi her şey etkileyiciydi. Biz şef masasında oturduk, bir daha gidersem yine öyle yaparım. Türkiye’nin en iyi yemek ve sunumlarına sahip restoranı diyebilirim. Teşekkürler Fatih Bey ve ekibine.

H
5/5

Aç gitmek şart. Gerçekten çok farklı.

E
5/5

ülkemizin bazen çok da farkında olmadığımız değerlerini hatırlatan bir yemekti ben bir Türk olarak böyle hissettim 8-10 çeşit farklı yemek ve 6 çeşit farklı türk şarabını birlikte deneyimledigim amerikalı misafirlerim de bize yemekleri sunan Cansu hanım ın düzgün İngilizcesi ile açıklamaları dinlerken öyle hissettiler gerçekten çok özel ve unutulmaz bir yemekti gurur verici bir restoran

E
1/5

Merhaba şuan özel konuklarımız çukurlarınızdan ikram ettik .büyün çukulatalar ısırınca içleri safi küf. Sorun bize alıp getiremedim satamadım. Taktir sixin

A
5/5

Ben çok beğendim gelecek olanlara tavsiye ederim ilgili ve güleryüzlü çalışanları var yemekler de çok güzeldi

T
5/5

Sevgili Tutak Ailesi, Öncelikle başta bir Türk vatandaşı olarak ülkemize kazandırmış olduğunuz Michelin yıldızlı restoranınızda emeği geçen bütün bireylere teşekkür ederim. Anadolunun kadim uygarlıklarının harmanlanması bu güzel ortamda buluşmuş gibi, Türk mutfağı hem uluslararası bir noktaya ulaşmış hem de uluslararası bir tada ulaşmış. Baştan sona tadım menüsü genel olarak harikaydı, ürünlerin doğru seçiminden kalitesine kadar yorumsuz derecede güzel, menülerin ahengide sağlanabilirse 3.yıldızıda alacağına eminim. Son olarak belki sadece bu ayın menüsüne özgüdür ama süt ve süt ürünleri her menüde vardı, daha ölçülü olarak kullanılabilirse tüm damaklara hitap edeceğini düşünüyorum. Saygılarımla,

G
5/5

Yemeklerin sanata dönüştüğü olağanüstü bir mekan.

C
5/5

Yemekler çok lezzetli, servis de bir o kadar güzeldi. Ekip güleryüzlüydü. 👏🏻👏🏻

Ö
5/5

Mekan, ortam, lezzet ve kalite mükemmel. Mutfak, çalışanlar ve titizlik süper. Bu herşeyin mükemmel olduğu yaşam tarzı doğru mu yanlış mı insanlığın doğasında tartışılır. Ama neoliberalizmin doğasında asla tartışılmaz.

X
5/5

Müthiş bir başarı öyküsü Bravo Fatih kardeşim 🧿 Şanlıurfa'da Şükrü Deveci İstanbul'da bu kardeşler herkes usta olamaz helal size

Ö
3/5

Servis süper, ambiyans çok güzel. Fakat önerilen şarabı ve yemekleri beğenmedim. Arkadaşlarım da genel olarak beğenmedi. Tabak başına neredeyse 1000 lira verilecek lezzetler değil. Ayrıca son bir yorumda kişi başı ücretin 6600’e çıktığı söylenmiş. Eğer öyle ise kişi başı 240dolar için kesinlikle tekrar gitmem.

M
5/5

Hayallerin gerçekleştiği bir mekan. İnanan, çabalayan, araştıran, cesurca deneyen birinin nasıl Dünya çapında başarılı olabileceğinin canlı örneği.

M
5/5

Yemekleri inanılmaz lezzetli, kibar ve ne yaptığını çok iyi bilen çalışanlar, harika servis 👏👏

B
5/5

Senin gibi şeflere ihtiyaç var Üstad… Başka ülkelerde çok daha fazla olan bu tür restaurantlar neden ülkemde fazla yok ona da anlam verebilmek mümkün değil… fiyatlar tabiki sürekli gidilen bir lokanta fiyatı değil. Sadece bir resim paylaşıyorum çünkü her bir ürün ciddi zaman harcanmış belli..gerçek kalitenin bulunacağı bir yer… kesinlikle doğru yoldasınız…

M
5/5

Ortam ışıklandırması biraz az geldi.Tadım menüsü isminde Türk yazan bi restoran için fazla yabancıydı.Biraz daha geleneksel Türk mutfağı ağırlıklı olabilir.Fiyatlar yüksek ama gidenlerin fiyatı çok umursayacağını sanmıyorum zira Türkçe konuşan sadece eşimle ben vardık gibi geldi salonda:))

I
5/5

Mükemmel bir deneyimdi. Çok memnun kaldık.

M
5/5

Tüm personele teşekkür ederim Bu kadar güzel hizmet yok. Bol kazanlar

M
5/5

Her şey çok iyi ama yabancıların ve zengin Türkler dışında, Türkler’in yemek yiyemiyeceği kadar pahalı olduğunu duydum. Orada yemek yiyemeyeceksek de, hikayelerini dinleyince kurucusu adına mutlu oldum.

S
4/5

Çok özel, şaşırtan başarılı tadlar var. Menudeki yiyeceklerin tümü birbirinin önüne geçmeyecek kadar dengeli ve iyi. Burası gerçekten çok iyi bir restoran. Menüde sıralanan cok iyi yemeklerin arasında pideyi görünce ' pide mi ! ” deyip geçmeyin, pide budur. Meraklısı değilseniz daha iyisini yiyemezsiniz. Mutlaka denenmeli. * Dört yıldız, aynı kategorideki diğer restoranları ( Michelin ** ) baz aldığım içindir. En iyiler içindeki yeri tartışılmaz. There are very special and surprisingly successful flavors here. All the dishes on the menu are balanced and good enough not to overshadow each other. When you see the pita among the beautiful dishes on the menu, don't say "pita, really?" This is the real deal, you can not eat a better one . This is a very good and exactly a five star restaurant . My rating of four stars is based on other restaurants in the same category (Michelin **). It is a must-try and unquestionably one of the best in Istanbul.

B
5/5

Bal-tereyağı ve fıstıklı tatlı ile çocukluğuma döndüm. Bu memleketin mutfağının güzel bir özetini sundular, büyük bir hayranlıkla bu sanata eşlik ettim. Eleştiri olarak reçetelerindeki ufak fazlalıkları atabilirler diyebilirim. Tüm ekibin eline sağlık.

D
5/5

-Enteresan kokteyllerle başladık. Güney Doğu Anadolu isimli acılı kokteyl en beğenileni oldu -Buzda Turşu suyu geldi. Bardak kenarı turşu tozu ile sıvanmış ve suyun üstünde maydanoz yağı ile muhteşem bir deneyimdi. - Vinkara Yaşasın eşliğinde dana kemiği içinde ballı tereyağı ve sıcak ekmek geldi -Midye dolma (Ama kabuğu da yeniyor. Kabuğu Mürekkep balığı mürekkebi, soğan suyu,kuş üzümü ile yapılmış) -Dalyan mavi yengeçli menemen tabağı, Nif bağları roze şarabı eşliğinde (şarabı çok beğendik) - 7 Bilgeler Khilon SB 2022 eşliğinde torik, acur, osetra havyarı, avokado, dereotu yağı, maydonoz yağı ve kırmızı soğan ile (Şarap çok diri, yüksek asiditeli, burunda çilek ve olgunlaşmamış erik bukeleri ön planda çok güzel bir şaraptı) -Umami (Japonların 5.tadı) doğum günü pastası (Dana iliğinden yapılmış yanmakta olan mumu erittiler) kırmızı şarap sosu ile Şitaki mantarı+karamelize soğan+Şitaki mantarından yapılma kadayıf. Grup çok beğendi. Kuzeybağı Öküzgözü eşliğinde...Şarap çok güzel ama daha havalandırmaya ihtiyaç duyuyordu -Lermonos Rindera (öküzgözü-boğazkere Türk şarabı) eşliğinde kofana, karamelize soğan üzerine Budha eli (Narenciye) rendesi -Şefin ikramı olan annesinin tarifi olan mantı ara sıcak geldi çok beğendik -Kastrotireli 2015 bordo kupajı (şarap Bordo kadifemsi içim olgunluğuna henüz ulaşmamış) eşliğinde kömürde Trakya kıvırcık kuzu, arasında mantar ve soğan, yanında lahana turşusu, diğer tabakta yoğurt köpüğü üzerinde patates cipsi ve frenk soğanı, -Arcadia Late Harvest 333 SB eşliğinde Antep fıstığı tatlısı, süt kaymağı üzerinde bergamot ve maça, keçi sütünden dondurma ile birlikte servis edildi.(Şarap biraz zayıf kaldı) -Servis bittikten sonra Ali Bey bize mutfağı ve tüm organizasyonlarını gezdirdi. Fatih Tutak ile mutfağında sohbet ettik bize ekstra 3 çeşit tatlı ve üzüm likörü ikram ettiler. Bu akşam için yorumum: Olağan üstü, Türkiye’de emsali olmayan bir "fine dining" şöleni yaşattı Fatih bey bize. Kusur bulamadık." Yediklerimizin tadı, sunum, şarap eşlendirmesi ve hizmet kalitesi süperdi. Kişi başi 6.283.-TL hesap geldi. Ülkemde böylesine rafine bir mutfak ve sunuş kalite seviyesini görmekten duyduğum hazdan daha fazlasını yemeklerin özgün Türk mutfagı seçkisi olmasıydı...Özenti yok, yabanci mutfak zorlaması yok...lokal kültürün fine dining uygulaması bundan güzel nasıl olur? Genç şeflere ilham kaynagı olması dileklerimle!

G
5/5

Mekanı bulmakta biraz zorlandık, içerisinin ambiansı güzeldi açık mutfak olduğu için yemeklerimiz hazırlanırken mutfağı izledik ve keyifliydi. İlk course larda acaba doymayacak mıyız diye bir endişeye kapıldım ancak yemek sonunda inanılmaz tok bir şekilde ayrıldık. Yemeklerin bir kısmı baharatlıydı, midesel açıdan onlar beni biraz zorladı. Ancak bütün yemekler gerçekten yaratıcı, menüyü okuyunca bir şey hayal ediyorsunuz ama gelen şey çok farklı ve şaşırtıcı. Çok fazla çeşit yemek var, her çeşidin de herkese %100 hitap etmesi zaten mümkün değil. Bence gidilip denenmesi gereken bir yer. Çalışanlar çok kibar ve güler yüzlüydü, güzel bir akşam geçirdik teşekkür ediyoruz.

R
5/5

Michelinden önce gitmiştik. Anlatılmaz yaşanır bir fine dining deneyimi. Kebap diskoyu deneyimleyebilmiş olduğumuz için kendimizi şanslı hissediyoruz. Tekrar gelirse bir daha gitmek için sabırsızlanıyorum! Doğum günü için rezervasyon işaretlemiştim, çok tatlı bir pastayla bize sürpriz yapmaları çok inceydi. Mutfağı gezdirmeleri ve orada değişik tatlılar denetmeleri de çok keyifliydi.

T
5/5

Harika bir yer mutlaka tavsiye ederim. Çok lezzetli.

D
4/5

Servis, sunum, hizmet, ışıkli tabaklar vs bunları değerlendirmeyecegim farklı tadlar denemeye gittiğmiz için yalnızca ondan bahsedeyim. Çiğ yumurta içeren yemek ve süt kuzu olanı koktuğu için yiyemedim digerleri gayet güzeldi ama şunu mutlaka deneyin çok güzel diyebileceğim bir şey yok belki midye dolma. Gelelim en büyük probleme, başlangıçtan itibaren her yemekte ya krema ya tereyagi ya zeytinyaği var 6. tabaktan itibaren sanırım midem bulanmaya basladı yağdan, sonra gelenleri zorla yedim tadina bakmak istediğim için. Yemekler guzel bile olsa bunca kremali şeyin ard arda koyulmuş olmasina anlam veremedik. O kadar ki son gelen tatlı dondurmanın üstunde bile zeytinyaği vardi. Başlangıç zaten tereyaği pide :) bir sure kremalı bir şey yemeyeceğim. Zaten her gün gidilebilecek bir yer değil malum fiyatlar, kırk yilda bir denedik bize de bu menü denk geldi 🤷‍♀️

N
5/5

Yemekten çok daha fazlasını bulabileceğiniz bir restoran burası. Bir deneyim. İnanılmaz tabaklar ve inanılmaz bir atmosfer. Tabaklarda hafiflik ve topraklarımızın lezzetlerinin ağırlığı öyle güzel birleştirilmiş ki inanılmaz etkileyici. Ülkenin en iyisi.. Açık ara.

M
5/5

Fatih altaylının programını izledim ve mutlaka gitmeliyim dedim ama bütçem imkanı yok buraya yetmez.. İllaki hak ediyordur o parayı.. Elbet birgün gelicem buraya belki yıllar alıcak ama gelicem

A
5/5

Kesinlikle imkanı olan herkesin satın alması gereken bir deneyim. Biz yıldönümümüz için tercih ettik. 4 saat kadar süren bu geceden biz çok keyif aldık. Uzun uzun yemekleri anlatmayacağım ama şunu belirtmeden de geçemeyeceğim; pideleri yapan şefi tebrik ederim, efsaneydi. Tuvaletlerdeki tek kullanımlık havlu detayına da bayıldım.

B
5/5

Türk fine dining listesinin ilk 3 sırasında olduğu kesin….👏🏼👏🏼👏🏼

A
5/5

Normalde yüksek beklenti ile gittiğim yerlerde hayal kırıklığına uğrarım. Türk Fatih Tutak'a giderken de beklentim çok yüksek olduğu içinbeklentimi karşılamama ihtimalinden korktum. Ancak, inanılmaz güzel bir akşam geçirdik ve muhteşem yemekleri tatma şansı bulduk. Bir çok şef restaurantı deneyimlemiş biri olarak açık ara en iyisiydi.

F
5/5

Gerçekten Türkiye’de olabileceğine inanamadığımız bir deneyim yaşadık. Karşılamadan itibaren ekip son derece profesyoneldi ve koordinasyon içinde hareket ettikleri belliydi. Yemek deneyimini kesinlikle tarif edemem, eğer Gastronomi dünyasına meraklıysanız bu yemekleri deneyimlediğinizde dünyanız değişecek emin olabilirsiniz! Bravo Turk Ekibi!

E
5/5

Baştan aşağı hakedilmiş başarı tüm ekibin ellerine sağlık, Bizimle ilgilenen İsmail beye servis kalitesinden dolayı ayrıca teşekkür ederim

T
1/5

Yemekler vasat yalnız sunum güzel. Büyük hayal kırıklığı. Menüdeki kuzu kuru et bozuk ve kokmuştu. Masamızdaki 6 kişide aynı fikirdeydi. Yemedik. Buna rağmen bizim damak lezzetimiz sorgulandı. Bir daha gitmem ve tavsiye etmem.

D
5/5

En başta şarapların Türk kaynaklı olması ve yemeklerle olan muhteşem uyumu efsane .. kazandığı parayı kuruşuna kadar hak eden böyle bir işletmenin olması gurur verici.. yemekler , uyum . Çalışanların nezaketi herşey mükemmel ötesi ….. ellerinize sağlık herşey harika …

N
5/5

Her gittiğimde aynı zevkle yiyorum aynı mutlulukla ayrılıyorum. Gelen her tabak ayrı bir yolculuk, lezzetler inanılmaz, kokteylleri de ayrı şahane. Sunum zaten çok iyi, çok çok başarılı!

C
5/5

Son 2 Michelin yıldızına göre İstanbul'un en iyi restoranı. Her şeyi (dekorasyon vs.) ülkeyi anımsatıyor ve tadım menüsü Türk yemeklerinin şaşırtıcı bir şekilde modern bir şekilde yeniden yorumlanması niteliğinde. Haklı fiyat. Geliştirilmesi gereken yönler: odada çok fazla gürültü, menünün sonunda çok uzun süre beklemek.

S
5/5

Dekorasyondan çalışanlara gerçekten harika bir mekan. Manzara beklemeyin ama önünüze gelen her tabakta ağzınızda lezzet cümbüşü yaşanıyor. Salon personeli sayısı oldukça fazla ve yetkinler. Mutfaktaki ekibe ise yalnızca alkışlarımı yollayabilirim. Herkesin mutlu ve motive çalıştığı çok belli. Fatih Bey işinin başında. Bolu'dan çıkıp uluslararası alanda en iyi restoranlar da çalışmış bu özel insanın menüsünü tatmak gerçekten harika bir tecrübeydi.

D
5/5

Türk mutfağına Fatih Tutak'ın getirdiği yorum çok değerli ve özgün, ancak bu başarıyı salt mutfağa indirgemek de haksızlık olur. Mekan buna cevap veriyor, her sunuma uygun tabaklar tasarlanıyor ve servisteki kişi/obje her eleman, sizin elinizden tutup bu deneyimi özel kılıyor... Tasarlanan her tabak da bir tat deneyiminden esinleniyor, favorim rakı-peynir ikilisinin tatlı olarak yorumlanması idi. Biraz fazla tasarlanmış bir sahneleme (mutfak gezisi, ikram) olsa da- ki bu ilk gidenler için harika bir deneyim ama ilk sonrası gelmek için insana 'yine mi' dedirtebilir, deneyimin farklilasmasi gerekir - harika bir tadım idi. Sizi kimin mutfağı gezdirdigi de sahnelemenin parçası, örneğin o kişi Fatih Bey ise bu musteri gorece önemli durumu asla hissettirilmemeli.

A
1/5

Rezervasyon için üç gün önceden ön ödeme isteniyor ve gönderilen e postadaki siteye girip kişi başı 590₺ ön ödeme isteniyor. Kişi başı ücret 1590₺ imiş. İş modelinizde başarılar dilerim.

M
5/5

Tadım menüsü aldık ..herşeyi detaylı olarak düşünülmüş lezzetli ve farklı bir menü, şarap menüsü geniş..servis gerçekten çok iyi ..en güzeli de yemek sonrası mutfağı gezdirmeleri kendimi yurtdışında bir yerde hissettim ..

K
5/5

Erken bir sevgililer günü kutlaması için eşimle birlikte Türk'ü tercih ettik. Türk Fatih Tutak tam anlamıyla Türk mutfağında olduğunu bile unuttuğumuz gizli lezzetleri keşfedebileceğiniz bir yolculuk sunuyor. Her yeni tabakta zekice hazırlanmış ve ustalıkla harmanlanmış tatlar ile sizi şaşırtabiliyor. Gerek mekanın ambiyansı gerekse de hizmetin kalitesiyle benzeri restoranlardan ayrışıyor. Kapıdan içeri adım attığınızda her detayın incelikle düşünüldüğünü ve hiçbir şeyin rastgele yerleştirilmediğini ve yapılmadığını görebiliyorsunuz. Menü dışı ikram edilen Şef Fatih Tutak'ın annesinin tarifi ile hazırlanan mantı çok hoş ve içten bir dokunuş olarak aklımda yer etti. Yemek sonrası mutfak turu ise sihirli bir akşama yakışır bir son oldu. Etkileyici tabakların hazırlanmasına yardımcı olan ekibi çalışırken ziyaret etmek çok güzel bir deneyimdi. Mutfak gezisi sırasında ikram edilen tatlıların benzerini bir daha tadabileceğimi sanmıyorum. Gezi sonrasında Şef Fatih Tutak ile küçük bir sohbet etme fırsatı da bulduk. Mükemmel bir akşama tatlı bir son vermiş olduk. Tüm ekibe ve şefe teşekkür ederim.

B
5/5

Yüksek ihtimalle şu anda Türkiye de ki en iyi restoran ve şef. Tadım menüsü inanılmaz kaliteli ve çok güzel kokteylleri var. Menü rotasyonu çok hızlı, sıklıkla yenileniyor ve en taze ürünler kullanılıyor. Midye dolma ve yumurtası eşsiz tabaklardi. Cennet hurması ve manda kaymağı şimdiye kadar yediğim en sade ve en lezzetli tatlı tabağıydi. Yemeğin sonunda mutfakta tatlı bir turu da hak ediyorsunuz. Türk gerçekten Türkiye standartlarının çok üstünde Michelin sistemi gelirse Michelin alabilecek bir restoran. Türk mutfağınin revize edilmesinde ve ileriye taşınmasındaki en özel yerlerden biri.

A
5/5

Restauranta gitmek, yemek yemek gibi düşünüyorsunuz başta ama Fatih Tutak ve ekibi bu işi tam anlamıyla bir "Deneyim"e dönüştürmüş. Çok ince düşünülmüş detaylar, yemeklerle ve harika ekiple bir araya gelince sıradışı bir deneyime dönüşüyor.

H
5/5

aylar önce Michelin alır demiştim bilemedim, 2 tane aldı. önceki yorumum; Bu yıl Michelin yıldızını alacak olan restoran, şimdiden hayırlı olsun diyebilirim, bir an önce uğrayın tadımlayın, yıldız gelince uzun süre yer bulamayacaksınız.

G
5/5

Turk’te yemek yemek bastan sona muthis bir deneyim. Her tabak adeta sizi farkli bir gastronomik yolculuga cikariyor. Turk mutfagina getirilen bu modern yorumum esi benzerini gormedim. Cok tesekkurler

H
5/5

Müthiş bir deneyimdi. İki Michelin yıldızının boşa alınmadığını gördük. Olağanüstü sunum ve lezzetler.

I
3/5

Gösterilen çabalar ve türk mutfağının inovatif yemekleri malzemede daha çok hassasiyet gerektiriyor. Örneğin %90 yağ içeren kuzu olmaz. Ayrıca servis iyi niyetli ve bilgisi kıt kişilerden oluşmuş. 2 önemli yemek arası (balık ve et) tam 65 dakika sürdü. Herkes mutfağı da gezdiği için. Bu durumu izah etmek üzere mutfağa gittim Fatih beye durumu anlattım. Siz niye buraya geldiniz ki dedi ve sırtını dönüp içeriye gitti. Benim ve hepimizin müşteri odaklı yaşadığı bu çağda YADIRGADIM.

İ
5/5

Firma bugün dünyanın en prestijli ödülü olan Michelin yıldızı aldı. Buna rağmen yemekleri begenmeyenler var gidin evde yumurta kırıp yiyin ne işiniz var kaliteli restaurantta.

K
5/5

İstanbul'a çok yakışan, ortamıyla büyüleyen, birbirinden özel yemekleriyle mutlaka deneyimlenmesi gereken bir mekan. Şef Fatih Tutak'ın tüm hünerlerini yansıttığını, yemeklerine de Türk damak tadını kazıdığını her lokmada hissediyorsunuz. Servis kalitesi de aynı şekilde dorukta. Tek kusur (aslında bu kadar zengin bir kav için kusur sayılmaz) listelerindeki bazı şarapların kavda bulunmamasıydı.

K
5/5

Yemekler güzel görünüyor.

A
5/5

Özenle yapılmış yemekler, her biri harikaydı! Ellerinize sağlık! En güzeli de mutfak turuydu!

E
5/5

Michelin Guide İstanbul'a 2 yıldızla gireceğine hiç şüphem yok. Baştan sona Türkiye için bulunmaz bir deneyim sunuyorlar. Tebrikler tebrikler!!

C
5/5

Buraya uzun uzun açıklama yazacağım, şimdilik çok özetle mükemmele yakın bir deneyim olduğunu belirteyim, burayı yeniden düzenleyeceğim

F
3/5

Güzel ve şık mekan Ürünleri lezzetli

Y
5/5

Gerçekten muhteşem bir yerdi , ilgi alaka evinizde gibi hissettiriyor

Ö
5/5

kebap disko efsanesi geri gelsin henüz michelin almamışlarken gitmiştim hala daha iyi tadım menüsü sunan bir yer görmedim

M
4/5

Süprizler dolu bir akşamdı, yıldızı hak eden bir restoran. Deneyim süper. Sadece yemeklerde is fazla olmuş.

A
5/5

Muhteşem bir deneyimdi.

Ö
5/5

Gerçekten kaliteli ve güvenilir şimdiden herkese afiyet olsun

D
5/5

Gerçekten tam bir lezzet destinasyonu, Türk mutfağını küresel tatlarla birleştiren zeka

E
5/5

Ankara'dan sırf bu lezzet deneyimi için geldik. Tek kelime ile büyük bir şölendi. En kısa zamanda tekrarı için geleceğiz. Emeği geçen herkese teşekkürler!

M
5/5

Fatih tutak tartışmasız enlerin en iyisi yemek yiyebilmek için boş yer bulursanız çok şanslısınız ama kesinlikle tavsiye ederim Türk mutfağını en iyi temsil eden işletmelerden Tebrikler Fatih tutak Tebrikler çalışanları

T
5/5

Dünyanın en iyi Şeflerinden biri; Fatih Tutak. Ortam muhteşem, her detayına kadar çok özenilmiş bir restoran, ekibin enerjisi, mimari, yemekler ve hizmet harika! Türkiye'de bu girişimde bulunduğu için kendisine çok teşekkürler. Mutlaka gidin, yanınıza da sohbetinden keyif alacağınız kişileri götürün saatlerce muhteşem yemeklerin keyfini çıkarıp sohbet edin!!

B
5/5

İstanbul'da gittiğim en güzel fine dining restoranlarından biri diyebilirim. Türk mutfağının dokusu bozulmadan modernleştirilmiş. Yemeklerin her birinin sunumu ve lezzeti özgündü. Şef Fatih Tutak ve ekibine bu lezzet deneyimi için teşekkür ederim. Menüleri düzenli olarak yenileniyor, en kısa sürede bir daha gitmek için sabırsızım. 7 ay sonra tekrardan gittim. Menü güncellenmişti, hizmet ve kalite yine her zamanki gibi zirvedeydi.

Siz de beğenebilirsiniz

📍 Ayazağa, 206. Sk., 34396 Şişli/İstanbul

💬 Çok güzel Her şey çok güzel karşılıyorlar fiyatları da uygun şimdiden sahibine teşekkür ederim

📍 Cumhuriyet, Silahşör Cd. No:41-45, 34380 Şişli/İstanbul

💬 Buraya gerçekten bayılıyorummm! İçeri adım attığınız anda sizi sıcak bir atmosfer karşılıyor. Dekorasyon oldukça etkileyici ve modern, ama aynı zamanda da rahat...

Şişli En İyi Avrupa restoranı Listesi

📍 Merkez, Halaskargazi Cd. No:171/A, 34381 Şişli/İstanbul

💬 Uzun süredir radarımdaydı. Bugün ilkkez öğlen yemeği için arkadaşımla gittik. Konuyu bilmediğimiz için garson arkadaştan yardım istedik, bizi çok güzel yönlendi...

Yorumunuzu yazın


Hata
Hata Alınıyor: Mesajınız gönderilemedi. Lütfen daha sonra deneyin.
Sistem bilgisi
Lütfen adınızı girin.
Lütfen yorumunuzu girin.


Bu alan zorunludur