Adres: | Acıbadem Caddesi, Palmiye Sokaği No:1/D, 34398 Üsküdar/İstanbul |
---|---|
Telefon numarası: | +902163393959 |
Kategoriler: | Kafe Fırın Pastane Fırın ekipmanı |
Çalışma saatleri: | Cuma 08:00–19:30, Cumartesi 08:00–19:30, Pazar 08:00–19:00, Pazartesi 08:00–19:30, Salı 08:00–18:00, Çarşamba 08:00–19:30, Perşembe 08:00–19:30 |
Web sitesi: | https://www.zerun1650.com/ |
Google Haritalar'da Aç |
harika ekmekler. cevizli ve zeytinli ekmeklerini beğenerek tüketiyorum. londra’da görüp bayıldığım patatesli-biberiyeli ekmeği de kataloğunuza eklerseniz çok sevineceğim.
Burayı o kadar çok seviyorum ki, her ürününü keyifle ve güvenle tüketmenin huzurunu yaşıyorum. Yaptıkları iş, sahip oldukları motto ve ürünlerindeki lezzet; bu ülkede en çok özlediğimiz, çoğu zaman arayıp bulamadığımız değerleri hatırlatıyor bize. İyi ki varsınız! 🍀
Ata tohumları, insanların binlerce yıl boyunca tarımsal üretimde kullandığı geleneksel tohumlardır. Modern hibrit tohumların aksine, atalarımızın nesilden nesile aktardığı saf ve doğal tohumlardır. Son yıllarda, ata tohumlarına olan ilgi artmış ve özellikle ekmek yapımında tercih edilmeye başlanmıştır. Zerun 1650 de bu nadir mekanlardan biridir. Zerun 1650 ' de yapılan ekmekler, sahip oldukları doğal besin değeri ve lezzet nedeniyle tercih edilmektedir. Bu ekmekler, modern buğday türlerine göre daha yüksek protein ve lif içeriği sağlayarak daha besleyici olma eğilimindedir. Ayrıca, glüten hassasiyeti olan kişiler için de iyi bir alternatif sunar. Zerun ' da tam buğday ekmeği, siyez ekmek, zeytinli ekmek, cevizli ekmek, çavdar ekmeği, mısır ekmeği, köy ekmeği ve daha birçok çeşit, ata tohumlarıyla hazırlanan ekmekler arasında yer alır. Her bir ekmek çeşidi, yöresel lezzetler ve besin değerleriyle farklı tatlar sunar. Fiyat olarak normal fırın fiyatı olarak kıyaslama yapabileceğiniz bir kurum değildir.
Ata tohumu olması sebebiyle biraz fiyat yüksek ama buna değer. Bol malzeme kullanılarak yapılmış ekşi maya ekmekleri ve haftasonu çıkan kruvasanları müthiş. Bağımlılık yapıyor. Temiz beslenmek isteyenler için önerilir.
Fiyatlar evet yüksek gibi duruyor ama ne yediğinizi bilmek, ekmeğin kalitesini lezzetini bir kere alınca o maliyete katlanarak en azından temiz birşey yedim demek istiyorsunuz. Harika bir fırın.
Toprak ve tohumun değerinin farkında olan, bu güzel dükkandan çıkan her şey gerçekten çok lezzetli. Bildiklerini paylaşan, yardımsever ve pozitif bir ekibe sahip olması da bir fırından çok daha fazlası olduğunu gösteren detaylardan bir kaçı sadece. Sıklıkla ziyaret ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz.
Annem parasını verip pide aldı. Sağlık sorunlarından dolayı taşıyamadı. Daha sonra gelip alalım dediğimizde de pideler burda duramaz diye terslendik ve reddedildi. Bir daha alışveriş yapmayacağım buradan
Atalık Tohumlardan Butik Ekmekler... Zerun 1650 Acıbadem Üsküdar’da ekmek ve ekmeklik ekinlerle tıpkı atalarımızın binlerce yıldır yaptığına benzer şekilde ürünler üreten ve satan bir ekmek atölyesi. Ekmek atölyesi diyoruz, çünkü butik bir yer. Bu yıl arka bahçelerine kahvaltılıklar da sunmak için iki üç masa atmışlar ama girişte hemen solda sizi karşılayan ve sıcacık ekmeklerle görsel şölen sunan vitrini size burası “Ekmek üzerine uzman bir yer!” diye adeta bağırıyor. Besin değeri yüksek, genetiği ile oynanmamış, glisemik indeksi düşük, yani ultra sağlıklı ekmek çeşitlerini genç bir aile işletmesi olarak üretip satıyorlar. Besin değeri yüksek demek, besleyiciliği de oldukça yüksek ekmekler demek. Genetiği ile oynanmamış demek, bize dayatılan değil, atalarımızın da pişirip yediği gibi ekmekler demek, glisemik indeksi düşük demek, kan şekerinizle oynamayan, size hileler sunmayan, akıllı besinler demek. Yani diyoruz ki; buradan sadece ekmek değil, sağlık da satın alıyorsunuz. Zerun, Karakılçık, Siyez, Çavdar ve glutensiz ekmek arayanlar için büyük nimet olan Karabuğday (Greçka) çalıştıkları tahıl portföyleri arasında. Bunların her birinin ekşi mayalı ekmeklerini bulabileceğiniz gibi, aynı ürünlerin elverdiği kadar unlarını, granolalarını, makarnalarını, bulgurlarını, tarhanalarını ve atıştırmalıklarını da bulabilirsiniz. Bu arada “ekşi mayalı” lafzı da son yıllarda bizzat karşıtı olduğu endüstriyel ürünlerde çokça kullanılarak altı boşaltılan bir kavram haline geldi. Ekşi mayalı demek; endüstriyel olmayan maya ile yapılmış demek, tıpkı atalarımızın yaptığı gibi en doğal ve en sağlıklı haliyle mayalanmış hamurlar demek. Zerun’un sahibesi Neslihan ile arkadaşlığımızın başlangıcı yıllar evvel Kastamonu’ya Siyez buğdayı için yaptığımız bir geziye dayanıyor. O zamanlar da Neslihan bizleri atalık buğdaylar hakkındaki bilgisi ile kendine hayran bırakmıştı. Tüm buğdayların içindeki değerleri ezbere bilir, size faydalarını saatlerce ve bıkmadan anlatabilir. İşte onun tahıllar hakkındaki bu bilgisi bugün Acıbadem’de Zerun 1650‘yi kurmasının altında yatan ana motivasyon. Gittiğiniz zaman kendisi ile sohbet edin, bilgisine hayran kalacaksınız.
Merhaba onliene alışveriş yaptım paketim güzel geldi içerikleri orta güzellikte hızlıydı fakat siparişimle ilgili düzeltmek istediğim bir şey vardı asla ulaşamadım aradım mail attım yani bu bence onliene alışveriş yapılabilen bir site için büyük bir eksik hepimiz artık yerel ya da büyük markalardan alışveriş yaptığımızda siparişle ilgili düzeltmek istediğimiz bir sey olursa iletişim kurabiliyoruz örnek vericek olursam ceynatural açıkçası ürünle ilgili sorularıma instagramdan bile cevap veriyor. ordan da paylaşım yapıyorsunuz ama sizinle siparişim Ya da ürünleriniz hakkında iletişimi mi bukadar imkansız kılan sorun nedir ?:) bunu yönetebilmeniz de gerekir diye bir eleştiri de bulunmak istiyorum. Teşekkürler.
Harika bir fırın. Özellikle haftasonu çıkan kruvasan , yediğim en iyi kruvasanlardan biri. Sıcak, çıtır , içi hamur gibi değil, lezzet 10/10.
Sürekli olarak kara buğday ekmeği alıyorum. Gluten hassasiyeti olan ya da genetiği bozulmamış buğday ile yapılan ekmeklere düşkün olanlara kesinlikle tavsiye ederim.
Sadece fırın olan mekanların haftasonu neden rezervasyonla kahvaltı verdiğini anlayamıyorum. Haftasonu varsa haftaiçi neden yapamıyorsun onu da anlamıyorum. Ekmekler genel olarak başarılı. Asla aman aman burada buldum alayım modu da değil. Atalık buğday, doğal organik vs işlerinden bahsediyorlar da kek vb ürünlerde sıvıyağ olarak ayçiçek yağı kullanıyoruz zeytinyağı müşteriye hitap etmiyor deniyor ama instagram hesaplarına baksanız hiç öyle değil. Yine de bunu belirtmelerini dürüst buldum. Zerun buğdayla yapılan Zerun cevizli ekmekleri güzel. Sade olanı beğenmedim. Karakılçık da fena değil. Siyez pek beni açmadı. Tazelik ve pişirme konusunda iyiye yakınlar. Fiyat performans olarak 26 ₺'yi hak eden bir lezzet değil. Elmalı keki pekmezle tatlandırılmış özellikle tatmaya gitmeye gerek yok. Evinizde alasını yaparsınız. Çalışanlar aşırı bilgili değil. Yeterli bilgiye sahip olmadıkları için geçiştirici cevaplar alıyorsunuz. Hijyen konusunda hijyen anlayışınız nedir bilmiyorum da eldiven kullanırken eldivenle yüzündeki maskeyi düzeltmesi, aynı eldivenle ekmeği dilimlemesi gibi hareketler hoş değil. Acıbadem'deyken merakınızı gidermek için uğrayabilirsiniz ama buraya kalkıp özellikle gitmek anlamsız.
Her şey iyi güzel, ürünler şahane, yalnız görevliler inanılmaz suratsız. Daha doğrusu fırıncı bir çalışan arkadaş var, o çok suratsız. Al git der gibi bir ifadesi var. Onun dışında zerre ikram yok. Yeni açılmışsınız hayırlı olsun vs konuşuyorum(ilk açıldığı dönem gidenlerdenim), bir dünya şey satın alıyorum. Şunun tadı nasıl vs soruyorum. Buyrun ikram edelim tadın diye bir şey yok. Onlar demeyince siz de tadabilir miyim diyemiyorsunuz doğal olarak. Sanırım tek özel hizmet Şerife Aksoy'a veriliyor. Onun dışında ürünlerine diyecek bir şey yok, her şey şahane. Ama şunu unutmamak lazım, sadece ürünlerin iyi olması yetmiyor, müşteri ile ilişki de önemli..
Kendi bolgelerinin endemik unlarılar organik ekmek yapan küçük bir kafe fırın. 😊 işletmeciler bilgili ve cana yakın. Ürünler kaliteli, lezzetli ve her zaman taze. Mutlaka denemelisiniz.
Zerun'dan uzun süredir ekmek alıyoruz. Gerek ata tohumu buğdaygiller ile, gerekse ekşi maya ekmekleri ile oldukça başarılı. Özellikle karabuğday ekmeği lezzetli. Ancak cevizli zerun ekmeğinin de hakkını vermek gerekiyor. İyi bir fırın, iyi bir müessese. Umarım gelecekte de kalitesinden kaybetmeden hizmetlerine ve ürünlerine devam eder. Teşekkür ederiz.
Ürünlerinin her biri çok kaliteli ve lezzetli. Parasının hakkını veriyor. Keşke daha fazla şubeleri olsa
İstanbulda birçok ekşi maya ekmek üreticisinin ekmeklerini denemiş biri olarak Zerun’u gerçekten çok başarılı ve kaliteli buluyorum. Gerek kullandıkları malzemelerin bol olması, gerek gramajları ve fiyatlandırmaları olsun, bu tarz ekmek tüketen insanların kesinlikle denemesi gerekiyor. Zeytinli ve cevizli ekmek favorilerim arasında yer alıyor, buna ek olarak bir çok farklı seçenekte bulunduruyorlar. Ekmeklerine ek olarak simit ve poğaçalarını da kesinlikle denemelisiniz, gerçekten mükemmel !
Siyez kurabiyelere kızlarım bayılıyor. Karabugday unumu da buradan tercih ediyorum, fiyat makul, ürünler üzmez.
Aldığınız ekmeklerle sizi yollarken “şifa olsun” cümlesi biz işimize güveniyoruzun sese dönüşmüş halidir. Çok kibar, nazik ve içten olduklarını düşündüğüm Avcılar’da oturmama rağmen uğrayıp güven duyarak ekmek Aldığım tek fırındır. Şifa Olsun hepimize (keşke biraz daha ucuz olsa ekmekleriniz)
Ekmekler ve yaptiklari butun urunler gercekten cok mukemmel. Bugdayin bereketinden yola cikan neslihan hanimin oyle guzel gonlu var ki..Hicbirsey almasaniz dahi sohbet icin bile ugrayabileceginiz yerlerden ama muhakkak gercek ve temiz ! olarak uretilen siyez ekmeginden muhakkak tadin. Birde zerun ekmegi var ki daha ince neden boyle ekmek yemedim diye hayiflanirsiniz 😊
Nar eksisi muhtesem cikti.Un,bakliyat vb alisverisinizi de yapabilirsiniz,bircok yan urun var. Acibademde yasayip baska bir firina ugramaya gerek yok bence.Ayrica calisanlarin enerjisi de huzur verici, samimi.
Ekşi mayalı ekmekleri enfes! Zaten mekana girdiğinizde ekmek kokusundan da anlayacaksınız. Şekersiz Zerun Kurabiyesi ve özel krema ile servis edilen havuçlu kekini de mutlaka denemelisiniz, bayılacaksınız! 😍
Zerun 1650 Acıbademin Çamlıca tarafına doğru ara sokakta küçük şirin bir dükkan. Organik ve katkısız ekmek, poğaça, kek, şekersiz biscotti gibi ürünleri var. Günün her saati kahvaltı için gelebilirsiniz, fakat önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor, yer imkanları sınırlı olduğu için. Paketli olarak satılan makarnaları mutlaka denenmeli. Elmali-tarcinli kek favorim
Harika bir yer, sahipleri de aktivist harika insanlar. Böyle insanlar ve mekanlar çoğalsa🙏🙏 Kendi evinizde en sağlıklı şekilde ekmek vs nasıl yaparım dediğiniz şeyleri Zerun da bulabilirsiniz.
Bu bölgedeki diğer fırınlara nazaran bence çok daha iyi hizmet ve lezzet var ellerinize sağlık
Burası, her şeyden önce toplum sağlığını düşünen harika genç insanların samimi emek ve sevgi koydukları bir üretim yuvası. Ayrıca ekmekleri ile sağlık veriyorlar. Uzun ömürleri olsun...
Siyez ekşi maya tam buğday ekmek arayanlar için güzel bir fırın.
Ürünlerine diyecek bir şey yok. Ancak ekşi mayalı ürrtim sürecinin uzunluğu ve fırının konumu fiyatları inanılmaz şişiriyor.
Atalık tohum ve ekşi maya bileşiminin dayanılmaz sonucu. Denemelisiniz, hem de mutlaka
İnanılmaz lezzetli ekmekler ve poğaçalar yapıyorlar. Eğer makarnalardan da denemek isterseniz kesinlikle zerun buğdayından yapılanı tavsiye ederim.
Ata tohumlarını atadan kalma metodlarla işliyorlar yozlaşmış ekmek ayarlarımızı yeni baştan kodluyorlar selam sana mutfaktaki adam
Nefis siyez buğdayı ekmeği....
Ekşi mayalı ekmekleri çok güzel, sırf ekmek almaya uzaktan geliyoruz
Başka yerden ekmek yemez olduk,çok başarılı tebrik ederim 🙏
Çok tatlı bir aile işletmesi ve kıymetli zerun buğdayını koruyup ürünlerini satıyorlar
Ata tohumundan nefis ekmekler çok seviyor ve düzenli alıyorum
10.30 dan once cay servisi olmamasi, harici cok iyi ve lezzetli...
Organik ve ata tohumu un kullanılan mamuller satılıyor..
👌
Gerçekten güvenerek içim rahat şekilde ekmek alabildiğim harika yer
Aldığım her şey çok lezzetliydi. Umarım bu lezzeti sürdürürler.
Efsane ekmekleri var tavsiye ederim
Önceden sipariş vermek gerekiyor. Enfesss
Ekmekleri cok lezzetli, size yakın olduğumuz icin şanslıyız. Teşekkürler.
Yediğim en lezzetli gevrek simit. Diger urunleri de deneyeceğim
Ekmek denince akla hemen onun adı gelir
Çok memnunuz en son aldığımızda dilim ayarı daha da incelmişti hoşumuza gitti
O kadar özel bir mekanki taze ekmek kokusu huzur işte hepsi bir arada..
Karabugday ekmegi vazgecilmezim.
Ekşi Mayalı ekmekleri çok lezzetli
Ekmek denince akla gelen adres
Cevizli ekmek aldanan çıkmayın 😏
Çok güzel aile işletmesi
Eşsiz. Tüm ürünler çok kaliteli.
Ev yapımı şahane ekmekleri tatmaya değer...
Karabuğday, siyez ekmek cinsleri👌
Bayıldım
Çok iyi
Ortalamanın üzerinde fırın ürünleri
Ekmekler ekşi maya harika
İstanbul'un en iyi ekmek seçenekleri
Güzel mekan
Temiz
İdeal aile şirketi. Anadolu'nun en iyi unlarını yani Zerun buğday ununu temin ediyor. Ekmek ve unlu mamuller şeker içermez. Ben onların sadık müşterisiyim.
Ekmek yapımına çok ciddi bir yaklaşım. Genç profesyonel çift, orijinal Anadolu tahıllarını tedarik etme konusunda istekli. Takdir edilmeyi hak ediyorlar.
Adil ticaret...
Guzel ilgili alakali
Kaliteli hizmetin adresi
İstanbul'un en iyi ekmeği. Çok güzel Kişisel. Ekolojik ürünlerden lezzetli bir kahvaltı yapabilirsiniz.
Harika ve dogal urunler.
İyi insanlar...fırınlar dükkana tam olarak uyuyor
süslü
lezzetli ekmek
📍 Fetih Mahallesi Bilgili Sokağı, Adnan Menderes Cd No:4 D:6A, 34704 Ataşehi̇r/İstanbul
💬 Dun aksam mutfagin kapali oldugu saatte açız diye ellerindeki imkanlarla bize yardimci olan yer . Birbucuk yil once misafirimle gunun diger saatlerinde gittigim...
Ataşehi̇r En İyi Fırın Listesi Ataşehi̇r En İyi Fırın ekipmanı Listesi Ataşehi̇r En İyi Kafeterya Listesi
📍 Gültepe, Balçık Sk. No:5, 34410 Kâğıthane/İstanbul
💬 Yufkaları harika herkese tavsiye ederim
Kâğıthane En İyi Fırın ekipmanı Listesi Kâğıthane En İyi Fırın malzemeleri satıcısı Listesi